• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Neden humurunu kendin açmadın :hamarat:
Daha önce açıkladım zaten.Herkes hamur açmayı bilmiyor,bu tarif de güzel oluyor,sade şerbetle yaptığım da oluyor,yiyenler çok beğeniyor.Hamur açmayı bilmeyen ,ne bileyim küçük çocuğu olan ,işe giden ,fazla vakti olmayanlar faydalansın tarifimden diye düşündüm.Oy alamasam da çoğu kişi deneyeceğini söyledi,bu bile mutlu etti beni...

İlk defa duydum.. ben bayramdan sonra bırakıcam inş..
Bende ilk kez duydum ama Kuranda 3 yaşına kadar emzirin diye ayet var demekki 2 yaşından sonrası uygun değil. Kurana bağlıysak ona göre 2 yaş bitti işte bırakması lazım. 3 aylarla alakası olduğunu sanmıyorum @HemDeliHemAsik bilir belki :)

Daha önce açıkladım zaten.Herkes hamur açmayı bilmiyor,bu tarif de güzel oluyor,sade şerbetle yaptığım da oluyor,yiyenler çok beğeniyor.Hamur açmayı bilmeyen ,ne bileyim küçük çocuğu olan ,işe giden ,fazla vakti olmayanlar faydalansın tarifimden diye düşündüm.Oy alamasam da çoğu kişi deneyeceğini söyledi,bu bile mutlu etti beni...
Yanlış yaptıınnn. Madem baklava görünümü istiyordun, laz böreği yapacaktın. Bana göre sütlü tatlı olmasa da, sana göre sütlü tatlı:63:

Vayy... eşime diyim akşama gelirken viski bardağı alır mısın hayatım.. markası lav olsun.. adam aha da böle olur :KK57:
:D :D
Benımkıde öyle olurdu .
Ben gittim markete aldım kutusunu attım :D
Kim anlar ki . Kutuda yazmasa hiç anlamazdım :D :D

Sus kız.. eleştiri yapıyorum cevap verme bana :63:

Bende ilk kez duydum ama Kuranda 3 yaşına kadar emzirin diye ayet var demekki 2 yaşından sonrası uygun değil. Kurana bağlıysak ona göre 2 yaş bitti işte bırakması lazım. 3 aylarla alakası olduğunu sanmıyorum @HemDeliHemAsik bilir belki :)
Ben kuranda yazıyor mu bilmiyorum ama kız çocuğu 1.5 yaş erkek çocuğu 2 yaş diye biliyorum ..

Sen bana şu emzirmeyi bırakma konusunda bir yardımcı ol dua ediyim sana :KK70: kıyamıyorum yavruya yaa ne süt içer ne yoğurt yer ne yumurta :KK64:
Aaa ciddi misin
Yoksa bu mudur bizi birbirimize bunca yakin hissettiren ;) benim oglan da emiyor hala. Yemek meseleleri de sorunlu

Back