Canım yanlış anlaşılma olmasın, hippotalamus
can da internetten sunum için tart kalıbı almış ve onu beklemiş. Kimsenin emeğine lafım yok, aynı sonu @H E yaşamıştı dedim. Konu bundan ibaret.
Wuhuuu süper yaa valla gurur duymuşlardır tabi her gelene gösteririm tencereleri artık görmemiş gibi ama beğenilmek gerçekten güzel bir şey ya ruhunu okşuyor insanın
Wuhuuu süper yaa valla gurur duymuşlardır tabi her gelene gösteririm tencereleri artık görmemiş gibi ama beğenilmek gerçekten güzel bir şey ya ruhunu okşuyor insanın
Allah iyilik versin İyi değilim canım yaa hamd olsun aslında iyiyim de dişim ağrıyor haftalardır doktora gittim iki dişime kanal tedavisi dolgu dedi bide bi fiyat çıkardı gözlerim böyle oldu
Bu oy mevzusu her yarışmada konu oluyor doğal olarak
Genel kanı ya arkadaşa yada en bilinen tarife şeklinde
Bence bu yanlış hepsinde inanılmaz emek var
Adaletli olan inceleyip gerçekten beğendiğin tarife oy vermek bence
Bir çoğu kişide bildirim gelince ilk sayfada resimlere bakıp seçim yapıyor
Halbuki yapım aşaması resimlendirme
Akıcı ve açık anlatım dili
Püf noktaları gibi ayrıntılarada bakılmalı
Allah iyilik versin İyi değilim canım yaa hamd olsun aslında iyiyim de dişim ağrıyor haftalardır doktora gittim iki dişime kanal tedavisi dolgu dedi bide bi fiyat çıkardı gözlerim böyle oldu
Gecmis olsun balim,üniversite hastanesine gitseydin kac para çıktı ki?ozele mi gitmistiniz? Ay o dis agrisi ölüm gibidir bilirim.dolgum düşmüştü geceleri bir agri tutuyordu yok boyle birsey.dis agrisi cok kötü.bir an once tedavini ol kuzu
Allah allah o nasil abla yavrum oyle?
Neyse ozel meselelere girmek istemem tabi.
Insallah ic ice olursunuz yine.
Insallah bizlerinde 4 5 cocugu olur.
Kalabalik aile ben cok severim
Bu oy mevzusu her yarışmada konu oluyor doğal olarak
Genel kanı ya arkadaşa yada en bilinen tarife şeklinde
Bence bu yanlış hepsinde inanılmaz emek var
Adaletli olan inceleyip gerçekten beğendiğin tarife oy vermek bence
Bir çoğu kişide bildirim gelince ilk sayfada resimlere bakıp seçim yapıyor
Halbuki yapım aşaması resimlendirme
Akıcı ve açık anlatım dili
Püf noktaları gibi ayrıntılarada bakılmalı
Ben şimdiye kadar hiç inceleneden oy vermedim. Genel olarak sunuma bakıyorum ama yalan yok.. emeğe de bakarım.. tanıdıpa verdiğim de oldu ama ona bakarsan katılanların yarısını tanıyorum illa tanıdık denk geliyo.. ama arkadaşım diye beğenmediğim tarife oy vermem ..
geçen seferlerde 200 küsur oyla birinci olan oldu.. kimsenin 200 arkadaşı olduğunı sanmıyorum..