• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ben şimdiye kadar hiç inceleneden oy vermedim. Genel olarak sunuma bakıyorum ama yalan yok.. emeğe de bakarım.. tanıdıpa verdiğim de oldu ama ona bakarsan katılanların yarısını tanıyorum illa tanıdık denk geliyo.. ama arkadaşım diye beğenmediğim tarife oy vermem ..

geçen seferlerde 200 küsur oyla birinci olan oldu.. kimsenin 200 arkadaşı olduğunı sanmıyorum..
Tabiki tanıdık denk gelebilir
Ama hani özellikle isimlere bakıp vermekten bahsettim ben
Direk sunum resmine odaklanıp karar vermek veya aynı şekilde tarifin adına göre oy vermek gibi
Ben yukarıda yazdığım gibi versem vicdan azabı çekerim :)
Sizde inceliyormuşsunuz ne güzel
Sunuma dikkat etmek normal
İnsanı bile tanımadan bi dış görünüşe bakarsın ama sonra ayrıntıya girersin
Haksızlık olmaması için resmin bütününe bakmak gerek

Bu oy mevzusu her yarışmada konu oluyor doğal olarak
Genel kanı ya arkadaşa yada en bilinen tarife şeklinde
Bence bu yanlış hepsinde inanılmaz emek var
Adaletli olan inceleyip gerçekten beğendiğin tarife oy vermek bence
Bir çoğu kişide bildirim gelince ilk sayfada resimlere bakıp seçim yapıyor
Halbuki yapım aşaması resimlendirme
Akıcı ve açık anlatım dili
Püf noktaları gibi ayrıntılarada bakılmalı

Ben de öyle düşünüyorum. Ama tam tersi en bilinen tarif en sıradan olan değil midir?

Özgün olması da önemli benim için. Görselliği de önemli, ne kadar emek verildiği de önemli...

Sütlü tatlılarda unu, şekeri, sütü koy tencereye, kaynat, dök kaseye, güzel bir sunum yap. Bu mu yani?

Gecmis olsun balim,üniversite hastanesine gitseydin kac para çıktı ki?ozele mi gitmistiniz? Ay o dis agrisi ölüm gibidir bilirim.dolgum düşmüştü geceleri bir agri tutuyordu yok boyle birsey.dis agrisi cok kötü.bir an once tedavini ol kuzu
Ah kuzum oğlanı bırakmaya kimsem yokki özele gittim oğlanla asistanlar bakıverdi çok şükür devletin dişcisi de ilçe dışında 700₺ çıkardı iki dişe şaştım kaldım bizim maaşın yarısı ufaktan çocuklara öğretmek kontrolleri aksatmamak lazım ben ufakken öğretecek kimsemizde yoktu çekiyorum şimdi önümüzdeki ay yaptırabilcem anca çekiyorum ağrıyı

Canım o konu çok karışık malesef. Kimse istemez yaşadıklarımızı yaşamayı... Daha sonra konuşuruz inşallah, şimdi yaprak dökümündeki gibi "aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın" moduna geçelim :KK48:

Canım bu biraz nasip işi, sen de sıkma canını..

Ayrıca herkes çok emek veriyor. Ben de fırın fırın dolaştım mesela geçen kategoride doğru ekmeği bulabilmek için. Hem de hasta halimle ne kadar yürüdüm. Sonuçta arkasında yaşananları bilmiyoruz ve herkes bir emek veriyor... Ayrıca kimse belli tarif için zorlanmıyor, herkes kendi seçiyor tarifini sonuçta. Neyse yanlış ifade etmemişimdir kendimi umarım. İlacın etkisindeyim şu an. Malum hepimiz hassas dönemlerden geçiyoruz, bunu da göz önünde bulundurmak lazım Hoppa

Kesinlikle Nevreste ablacığım, ben ilk katıldığımda 10küsür oy almıştım, o kadar sevinmiştim ki on kişi tarifimi beğendi ve oy vermeye layık gördü diye... Çorbam da elhamdulillah 230a yakın oy aldı, madalyayı filan kenara koyuyorum ama inan ikisinde de aynı sevindim, bir kişi bile oy verse sanırım aynı şekilde sevinirim her zaman :KK200:
Her kategori bize farklı şeyler kazandırıyor:KK45:Böyle düşünmene sevindim;):KK200:

Ben de öyle düşünüyorum. Ama tam tersi en bilinen tarif en sıradan olan değil midir?

Özgün olması da önemli benim için. Görselliği de önemli, ne kadar emek verildiği de önemli...

Sütlü tatlılarda unu, şekeri, sütü koy tencereye, kaynat, dök kaseye, güzel bir sunum yap. Bu mu yani?
İşte o kısımdada herkesin öncelik sırası farklı olabilir
En basit gördüğümüzde kazanabilir
Ben ona takılmam eğer gerçekten tüm tariflere bakıp öyle oy veriliyorsa tabi :)

Ah kuzum oğlanı bırakmaya kimsem yokki özele gittim oğlanla asistanlar bakıverdi çok şükür devletin dişcisi de ilçe dışında 700₺ çıkardı iki dişe şaştım kaldım bizim maaşın yarısı ufaktan çocuklara öğretmek kontrolleri aksatmamak lazım ben ufakken öğretecek kimsemizde yoktu çekiyorum şimdi önümüzdeki ay yaptırabilcem anca çekiyorum ağrıyı
Allah allah ben ucretsiz yaptirmistim nasil 700 tl cikarmislar,universite hastanesi yok mu orda?

Allah allah ben ucretsiz yaptirmistim nasil 700 tl cikarmislar,universite hastanesi yok mu orda?
Yok canım normal devlet hastanesi var ama diş bölümü yokmuş nasıl iş özel dişci muayenehanisi dolu sokaklar :D oğluma diyorum diş hekimi ol büyünce

Değil midir?? Sütlü tatlı bence o yani ;)

Yok canım normal devlet hastanesi var ama diş bölümü yokmuş nasıl iş özel dişci muayenehanisi dolu sokaklar :KK70: oğluma diyorum diş hekimi ol büyünce
Universite hastanesi de yoksa mecburen ozelde yaptircan artik kuzum:( neyse iyi olsun da kac para olursa olsun.o agri cekilmez

Çok geçmiş olsun Aslıcım Allah şifa versin

Universite hastanesi de yoksa mecburen ozelde yaptircan artik kuzum:( neyse iyi olsun da kac para olursa olsun.o agri cekilmez
Aynen canım valla yaptırcam mutlaka bşy yiyemez oldum sen nasılsın neler yapıyorsun tatlı yapmadın bize :)

Back