• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Canım o konu çok karışık malesef. Kimse istemez yaşadıklarımızı yaşamayı... Daha sonra konuşuruz inşallah, şimdi yaprak dökümündeki gibi "aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın" moduna geçelim :KK48:

Canım bu biraz nasip işi, sen de sıkma canını..

Ayrıca herkes çok emek veriyor. Ben de fırın fırın dolaştım mesela geçen kategoride doğru ekmeği bulabilmek için. Hem de hasta halimle ne kadar yürüdüm. Sonuçta arkasında yaşananları bilmiyoruz ve herkes bir emek veriyor... Ayrıca kimse belli tarif için zorlanmıyor, herkes kendi seçiyor tarifini sonuçta. Neyse yanlış ifade etmemişimdir kendimi umarım. İlacın etkisindeyim şu an. Malum hepimiz hassas dönemlerden geçiyoruz, bunu da göz önünde bulundurmak lazım Hoppa

Kesinlikle Nevreste ablacığım, ben ilk katıldığımda 10küsür oy almıştım, o kadar sevinmiştim ki on kişi tarifimi beğendi ve oy vermeye layık gördü diye... Çorbam da elhamdulillah 230a yakın oy aldı, madalyayı filan kenara koyuyorum ama inan ikisinde de aynı sevindim, bir kişi bile oy verse sanırım aynı şekilde sevinirim her zaman :KK200:
Kalbinin güzelliği diline vuruyor maşallah iyi niyetli yarışma arkadaşım :7:

Canım o konu çok karışık malesef. Kimse istemez yaşadıklarımızı yaşamayı... Daha sonra konuşuruz inşallah, şimdi yaprak dökümündeki gibi "aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın" moduna geçelim :KK48:

Ayrıca herkes çok emek veriyor. Ben de fırın fırın dolaştım mesela geçen kategoride doğru ekmeği bulabilmek için. Hem de hasta halimle ne kadar yürüdüm. Sonuçta arkasında yaşananları bilmiyoruz ve herkes bir emek veriyor... Ayrıca kimse belli tarif için zorlanmıyor, herkes kendi seçiyor tarifini sonuçta. Neyse yanlış ifade etmemişimdir kendimi umarım. İlacın etkisindeyim şu an. Malum hepimiz hassas dönemlerden geçiyoruz, bunu da göz önünde bulundurmak lazım Hoppa

Kesinlikle Nevreste ablacığım, ben ilk katıldığımda 10küsür oy almıştım, o kadar sevinmiştim ki on kişi tarifimi beğendi ve oy vermeye layık gördü diye... Çorbam da elhamdulillah 230a yakın oy aldı, madalyayı filan kenara koyuyorum ama inan ikisinde de aynı sevindim, bir kişi bile oy verse sanırım aynı şekilde sevinirim her zaman :KK200:
Ay canim benim, tabi haklısın.bir ara Konusuruz guzum.ne diycemi bilemedim

Canım yanlış anlaşılma olmasın, hippotalamus hippotalamus can da internetten sunum için tart kalıbı almış ve onu beklemiş. Kimsenin emeğine lafım yok, aynı sonu H E H E yaşamıştı dedim. Konu bundan ibaret.

Keşke yine yukarda oylamaya katıldınız mı diye başladı diye Bi pencere vardı o olsaydı oylamaya çok kişi katılmıyor baksanıza bi oycukta kalmışım :KK70: şaka maka kızlar alay ediyorlar artık benle yaa eşim ablam filan noldu birinci olamadın yine diye :KK70: birinci olursam zaten havamdan geçilmez :KK70:
Kız babam bugün dayıma hava atıyordu.. kızım yemek yarışmasında internetten birinci oldu tencere takımı geldi diye :KK70:

Back