- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Sağol canım bnm amiin Allah dermansız dert vermesin kimseyeÇok geçmiş olsun Aslıcım Allah şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bnm amiin Allah dermansız dert vermesin kimseyeÇok geçmiş olsun Aslıcım Allah şifa versin
Benden geçti artık madalyayı aldım koltuğu size devrettim yavrimAynen canım valla yaptırcam mutlaka bşy yiyemez oldum sen nasılsın neler yapıyorsun tatlı yapmadın bize :)
ay canım ya sarı topuklalara alışmışız maymuşu görünce şaşırdımBenden geçti artık madalyayı aldım koltuğu size devrettim yavrim
Çok geçmiş olsun canımay canım ya sarı topuklalara alışmışız maymuşu görünce şaşırdım
topukluya doncem yine azcik böyle takilam daay canım ya sarı topuklalara alışmışız maymuşu görünce şaşırdım
Çok sağol Allah razı olsun canım ne kadar düşüncelisiniz kızlar valla hepinizin güzel kalbinden öperimgurtmingotam çok geçmiş olsun canım
Yapıştı kaldı topuklular sana normalde de giyiyomusn senin ayaklarmı yoksa onlar :)topukluya doncem yine azcik böyle takilam da
Değil bana göre. Yani daha doğrusu sütlü tatlı deyince evet akla bu geliyor, bazı tarifler bana göre şerbetli tatlı kategorisinde. Ama yarışma kurallarına göre izin verilmiş belli ki...Değil midir?? Sütlü tatlı bence o yani
Sağol nevoş ablacımÇok geçmiş olsun canım
Yukarıda oylama bildirimi görünüyoray canım ya sarı topuklalara alışmışız maymuşu görünce şaşırdım
Bende atıcaktım az önce afiyet olsunn yanında süt helvası varmı
Maymuşuma dokunmatopukluya doncem yine azcik böyle takilam da
Yok kuzum nerdeeee ben giyemem duserim onlarla topuklu cizme botlarim var ama oyle ayakkabilarim yok.en basindan beri o fotoyu kullaniyom yapıştı dedigin gibiYapıştı kaldı topuklular sana normalde de giyiyomusn senin ayaklarmı yoksa onlar :)
Yaşasın Çoğalsın oylar şimdiYukarıda oylama bildirimi görünüyor
Beceriksizim demiyorsunBenden geçti artık madalyayı aldım koltuğu size devrettim yavrim
Yaşasın Çoğalsın oylar şimdi
Temam simdilik dokunmiciiimmmm canooMaymuşuma dokunma