• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Çaya gel leylmira leylmira merdanemle bekliyorum.:sopa:
6333E329-850D-4384-9D2A-09B335C15D50.jpeg

Aynen canım valla yaptırcam mutlaka bşy yiyemez oldum sen nasılsın neler yapıyorsun tatlı yapmadın bize :)
Benden geçti artık madalyayı aldım koltuğu size devrettim yavrim:D

Değil midir?? Sütlü tatlı bence o yani :KK66:
Değil bana göre. Yani daha doğrusu sütlü tatlı deyince evet akla bu geliyor, bazı tarifler bana göre şerbetli tatlı kategorisinde. Ama yarışma kurallarına göre izin verilmiş belli ki...

Öyleyse neden hem muhallebi hem sos, hem kek hem şerbet hem krema yapan varken, en basit olana oy vereyim diye düşünüyorum.

Gözüme hoş gelen, ayyy canım çekti ya da dur ben de deneyeyim dediğim tarif benim için oyu hakeden tariftir.

Bakış açısı tabi ki. Burada herkes emek veriyor. Lezzet olarak belki basit gördüğüm tarif diğer alengirli tariften daha çok hoşuma gidecek. Ama burada görsel üzerinden oylama yapıyoruz. Kimse alınmasın yani, beğenmemezlik değil.

Yapıştı kaldı topuklular sana :KK70: normalde de giyiyomusn senin ayaklarmı yoksa onlar :)
Yok kuzum nerdeeee ben giyemem duserim onlarla :D topuklu cizme botlarim var ama oyle ayakkabilarim yok.en basindan beri o fotoyu kullaniyom yapıştı dedigin gibi :D

Back