Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Tabiki tanıdık denk gelebilir
Ama hani özellikle isimlere bakıp vermekten bahsettim ben
Direk sunum resmine odaklanıp karar vermek veya aynı şekilde tarifin adına göre oy vermek gibi
Ben yukarıda yazdığım gibi versem vicdan azabı çekerim :)
Sizde inceliyormuşsunuz ne güzel
Sunuma dikkat etmek normal
İnsanı bile tanımadan bi dış görünüşe bakarsın ama sonra ayrıntıya girersin
Haksızlık olmaması için resmin bütününe bakmak gerek

Ben de öyle düşünüyorum. Ama tam tersi en bilinen tarif en sıradan olan değil midir?

Özgün olması da önemli benim için. Görselliği de önemli, ne kadar emek verildiği de önemli...

Sütlü tatlılarda unu, şekeri, sütü koy tencereye, kaynat, dök kaseye, güzel bir sunum yap. Bu mu yani?

Ah kuzum oğlanı bırakmaya kimsem yokki özele gittim oğlanla asistanlar bakıverdi çok şükür devletin dişcisi de ilçe dışında 700₺ çıkardı iki dişe şaştım kaldım bizim maaşın yarısı ufaktan çocuklara öğretmek kontrolleri aksatmamak lazım ben ufakken öğretecek kimsemizde yoktu çekiyorum şimdi önümüzdeki ay yaptırabilcem anca çekiyorum ağrıyı

Her kategori bize farklı şeyler kazandırıyorBöyle düşünmene sevindim

İşte o kısımdada herkesin öncelik sırası farklı olabilir
En basit gördüğümüzde kazanabilir
Ben ona takılmam eğer gerçekten tüm tariflere bakıp öyle oy veriliyorsa tabi :)

Allah allah ben ucretsiz yaptirmistim nasil 700 tl cikarmislar,universite hastanesi yok mu orda?

Allah allah ben ucretsiz yaptirmistim nasil 700 tl cikarmislar,universite hastanesi yok mu orda?
Yok canım normal devlet hastanesi var ama diş bölümü yokmuş nasıl iş özel dişci muayenehanisi dolu sokaklar oğluma diyorum diş hekimi ol büyünce

Değil midir?? Sütlü tatlı bence o yani

Yok canım normal devlet hastanesi var ama diş bölümü yokmuş nasıl iş özel dişci muayenehanisi dolu sokaklar oğluma diyorum diş hekimi ol büyünce
Universite hastanesi de yoksa mecburen ozelde yaptircan artik kuzum neyse iyi olsun da kac para olursa olsun.o agri cekilmez

Çok geçmiş olsun Aslıcım Allah şifa versin

Universite hastanesi de yoksa mecburen ozelde yaptircan artik kuzum neyse iyi olsun da kac para olursa olsun.o agri cekilmez
Aynen canım valla yaptırcam mutlaka bşy yiyemez oldum sen nasılsın neler yapıyorsun tatlı yapmadın bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…