Tabiki tanıdık denk gelebilirBen şimdiye kadar hiç inceleneden oy vermedim. Genel olarak sunuma bakıyorum ama yalan yok.. emeğe de bakarım.. tanıdıpa verdiğim de oldu ama ona bakarsan katılanların yarısını tanıyorum illa tanıdık denk geliyo.. ama arkadaşım diye beğenmediğim tarife oy vermem ..
geçen seferlerde 200 küsur oyla birinci olan oldu.. kimsenin 200 arkadaşı olduğunı sanmıyorum..
Bu oy mevzusu her yarışmada konu oluyor doğal olarak
Genel kanı ya arkadaşa yada en bilinen tarife şeklinde
Bence bu yanlış hepsinde inanılmaz emek var
Adaletli olan inceleyip gerçekten beğendiğin tarife oy vermek bence
Bir çoğu kişide bildirim gelince ilk sayfada resimlere bakıp seçim yapıyor
Halbuki yapım aşaması resimlendirme
Akıcı ve açık anlatım dili
Püf noktaları gibi ayrıntılarada bakılmalı
Ah kuzum oğlanı bırakmaya kimsem yokki özele gittim oğlanla asistanlar bakıverdi çok şükür devletin dişcisi de ilçe dışında 700₺ çıkardı iki dişe şaştım kaldım bizim maaşın yarısı ufaktan çocuklara öğretmek kontrolleri aksatmamak lazım ben ufakken öğretecek kimsemizde yoktu çekiyorum şimdi önümüzdeki ay yaptırabilcem anca çekiyorum ağrıyıGecmis olsun balim,üniversite hastanesine gitseydin kac para çıktı ki?ozele mi gitmistiniz? Ay o dis agrisi ölüm gibidir bilirim.dolgum düşmüştü geceleri bir agri tutuyordu yok boyle birsey.dis agrisi cok kötü.bir an once tedavini ol kuzu
Her kategori bize farklı şeyler kazandırıyorCanım o konu çok karışık malesef. Kimse istemez yaşadıklarımızı yaşamayı... Daha sonra konuşuruz inşallah, şimdi yaprak dökümündeki gibi "aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın" moduna geçelim
Canım bu biraz nasip işi, sen de sıkma canını..
Ayrıca herkes çok emek veriyor. Ben de fırın fırın dolaştım mesela geçen kategoride doğru ekmeği bulabilmek için. Hem de hasta halimle ne kadar yürüdüm. Sonuçta arkasında yaşananları bilmiyoruz ve herkes bir emek veriyor... Ayrıca kimse belli tarif için zorlanmıyor, herkes kendi seçiyor tarifini sonuçta. Neyse yanlış ifade etmemişimdir kendimi umarım. İlacın etkisindeyim şu an. Malum hepimiz hassas dönemlerden geçiyoruz, bunu da göz önünde bulundurmak lazım
Kesinlikle Nevreste ablacığım, ben ilk katıldığımda 10küsür oy almıştım, o kadar sevinmiştim ki on kişi tarifimi beğendi ve oy vermeye layık gördü diye... Çorbam da elhamdulillah 230a yakın oy aldı, madalyayı filan kenara koyuyorum ama inan ikisinde de aynı sevindim, bir kişi bile oy verse sanırım aynı şekilde sevinirim her zaman
İşte o kısımdada herkesin öncelik sırası farklı olabilirBen de öyle düşünüyorum. Ama tam tersi en bilinen tarif en sıradan olan değil midir?
Özgün olması da önemli benim için. Görselliği de önemli, ne kadar emek verildiği de önemli...
Sütlü tatlılarda unu, şekeri, sütü koy tencereye, kaynat, dök kaseye, güzel bir sunum yap. Bu mu yani?
Hadi yapayımBirde önceden kırmızı 'popüler konu' yerine yeşil 'yarışma' yazıyordu dikkat çekiyordu yeşil yeşil
Allah allah ben ucretsiz yaptirmistim nasil 700 tl cikarmislar,universite hastanesi yok mu orda?Ah kuzum oğlanı bırakmaya kimsem yokki özele gittim oğlanla asistanlar bakıverdi çok şükür devletin dişcisi de ilçe dışında 700₺ çıkardı iki dişe şaştım kaldım bizim maaşın yarısı ufaktan çocuklara öğretmek kontrolleri aksatmamak lazım ben ufakken öğretecek kimsemizde yoktu çekiyorum şimdi önümüzdeki ay yaptırabilcem anca çekiyorum ağrıyı
Seni seviyorum Nevoşum artık teyze demicem çok gençsin sen teyze olmak için :)) NevreStemSin SenHadi yapayım
Bilsem daha önce yapardımSeni seviyorum Nevoşum artık teyze demicem çok gençsin sen teyze olmak için :)) NevreStemSin Sen
Yok canım normal devlet hastanesi var ama diş bölümü yokmuş nasıl iş özel dişci muayenehanisi dolu sokaklarAllah allah ben ucretsiz yaptirmistim nasil 700 tl cikarmislar,universite hastanesi yok mu orda?
Değil midir?? Sütlü tatlı bence o yaniBen de öyle düşünüyorum. Ama tam tersi en bilinen tarif en sıradan olan değil midir?
Özgün olması da önemli benim için. Görselliği de önemli, ne kadar emek verildiği de önemli...
Sütlü tatlılarda unu, şekeri, sütü koy tencereye, kaynat, dök kaseye, güzel bir sunum yap. Bu mu yani?
Teyze degil ki ohoooo biz habible ona nine diyozSeni seviyorum Nevoşum artık teyze demicem çok gençsin sen teyze olmak için :)) NevreStemSin Sen
Yo ysptığın için değil içimden geldiği için veda gibi düşünBilsem daha önce yapardımTeşekkür ederim
Universite hastanesi de yoksa mecburen ozelde yaptircan artik kuzumYok canım normal devlet hastanesi var ama diş bölümü yokmuş nasıl iş özel dişci muayenehanisi dolu sokaklaroğluma diyorum diş hekimi ol büyünce
Ne vedası kuzu, yarışmalara katılmasakta topikte olmayacak mısın?Yo ysptığın için değil içimden geldiği için veda gibi düşün
Yo ysptığın için değil içimden geldiği için veda gibi düşün
Çok geçmiş olsun Aslıcım Allah şifa versinAh kuzum oğlanı bırakmaya kimsem yokki özele gittim oğlanla asistanlar bakıverdi çok şükür devletin dişcisi de ilçe dışında 700₺ çıkardı iki dişe şaştım kaldım bizim maaşın yarısı ufaktan çocuklara öğretmek kontrolleri aksatmamak lazım ben ufakken öğretecek kimsemizde yoktu çekiyorum şimdi önümüzdeki ay yaptırabilcem anca çekiyorum ağrıyı
Aynen canım valla yaptırcam mutlaka bşy yiyemez oldum sen nasılsın neler yapıyorsun tatlı yapmadın bize :)Universite hastanesi de yoksa mecburen ozelde yaptircan artik kuzumneyse iyi olsun da kac para olursa olsun.o agri cekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?