• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ya benim emeklerim.. o tart kalıbını internetten sipariş ettim gelmesini bekledim.. kargo gelince zile bastı bebeğim uyandı.. :eğlence:

Canım senin tarife ,sunuma da bayıldım inan.Kararsız kaldıklarımdan biriydin.Çoook beğenmiştim ve kesinlikle yapacağım.Ellerine ,emeğine sağlık :KK36::KK36::KK36:

Canım senin tarife ,sunuma da bayıldım inan.Kararsız kaldıklarımdan biriydin.Çoook beğenmiştim ve kesinlikle yapacağım.Ellerine ,emeğine sağlık :KK36::KK36::KK36:
Teşekkür ederim lisabella yenge... ben şaka yaptım ama yanlış anlaşılmasın ;) yoksa ben katılmayı seviyorum ♡♡♡

Kız babam bugün dayıma hava atıyordu.. kızım yemek yarışmasında internetten birinci oldu tencere takımı geldi diye :KK70:
Wuhuuu süper yaa valla gurur duymuşlardır tabi her gelene gösteririm tencereleri artık görmemiş gibi :D:D ama beğenilmek gerçekten güzel bir şey ya ruhunu okşuyor insanın :36:

Wuhuuu süper yaa valla gurur duymuşlardır tabi her gelene gösteririm tencereleri artık görmemiş gibi :KK70::KK70: ama beğenilmek gerçekten güzel bir şey ya ruhunu okşuyor insanın :KK36:
Valla gösteriyorum eve gelenlere :olamaz:

Allaha şükür iyiym aslımm sen nasilsin aşkoo :KK74:
Allah iyilik versin İyi değilim canım yaa hamd olsun aslında iyiyim de dişim ağrıyor haftalardır doktora gittim iki dişime kanal tedavisi dolgu dedi bide bi fiyat çıkardı gözlerim böyle oldu :17:

Bu oy mevzusu her yarışmada konu oluyor doğal olarak
Genel kanı ya arkadaşa yada en bilinen tarife şeklinde
Bence bu yanlış hepsinde inanılmaz emek var
Adaletli olan inceleyip gerçekten beğendiğin tarife oy vermek bence
Bir çoğu kişide bildirim gelince ilk sayfada resimlere bakıp seçim yapıyor
Halbuki yapım aşaması resimlendirme
Akıcı ve açık anlatım dili
Püf noktaları gibi ayrıntılarada bakılmalı

Allah iyilik versin İyi değilim canım yaa hamd olsun aslında iyiyim de dişim ağrıyor haftalardır doktora gittim iki dişime kanal tedavisi dolgu dedi bide bi fiyat çıkardı gözlerim böyle oldu :KK17:
Gecmis olsun balim,üniversite hastanesine gitseydin kac para çıktı ki?ozele mi gitmistiniz? Ay o dis agrisi ölüm gibidir bilirim.dolgum düşmüştü geceleri bir agri tutuyordu yok boyle birsey.dis agrisi cok kötü.bir an once tedavini ol kuzu

Bu oy mevzusu her yarışmada konu oluyor doğal olarak
Genel kanı ya arkadaşa yada en bilinen tarife şeklinde
Bence bu yanlış hepsinde inanılmaz emek var
Adaletli olan inceleyip gerçekten beğendiğin tarife oy vermek bence
Bir çoğu kişide bildirim gelince ilk sayfada resimlere bakıp seçim yapıyor
Halbuki yapım aşaması resimlendirme
Akıcı ve açık anlatım dili
Püf noktaları gibi ayrıntılarada bakılmalı
Ben şimdiye kadar hiç inceleneden oy vermedim. Genel olarak sunuma bakıyorum ama yalan yok.. emeğe de bakarım.. tanıdıpa verdiğim de oldu ama ona bakarsan katılanların yarısını tanıyorum illa tanıdık denk geliyo.. ama arkadaşım diye beğenmediğim tarife oy vermem ..

geçen seferlerde 200 küsur oyla birinci olan oldu.. kimsenin 200 arkadaşı olduğunı sanmıyorum..

Back