• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ya simdi hakkinizi vermek lazim. Hepsi cok guzel, hic bunu yiyemem dedigim yok icinde.Emeginize saglik. :nazar:

Tabi ki birden cok favorim var, o yuzden simdi oy kullanmadim .Tok oldugumda tekrar bakicam.

Yalniz ben diyetteyken kumpas mi kurdunuz bana. Icinde seker var diye findikli latteden kacarken bu konu cok agir geldi bana. Seker orucumu bozarsam cok pis kavga ederim hepinizle. :KK53:

Ya simdi hakkinizi vermek lazim. Hepsi cok guzel, hic bunu yiyemem dedigim yok icinde.Emeginize saglik. :nazar:

Tabi ki birden cok favorim var, o yuzden simdi oy kullanmadim .Tok oldugumda tekrar bakicam.

Yalniz ben diyetteyken kumpas mi kurdunuz bana. Icinde seker var diye findikli latteden kacarken bu konu cok agir geldi bana. Seker orucumu bozarsam cok pis kavga ederim hepinizle. :KK53:
Şekersiz latte var kızz...

Keşke yine yukarda oylamaya katıldınız mı diye başladı diye Bi pencere vardı o olsaydı oylamaya çok kişi katılmıyor baksanıza bi oycukta kalmışım :D şaka maka kızlar alay ediyorlar artık benle yaa eşim ablam filan noldu birinci olamadın yine diye :D birinci olursam zaten havamdan geçilmez :D

Keşke yine yukarda oylamaya katıldınız mı diye başladı diye Bi pencere vardı o olsaydı oylamaya çok kişi katılmıyor baksanıza bi oycukta kalmışım :KK70: şaka maka kızlar alay ediyorlar artık benle yaa eşim ablam filan noldu birinci olamadın yine diye :KK70: birinci olursam zaten havamdan geçilmez :KK70:
Kazen Kazen

Keşke yine yukarda oylamaya katıldınız mı diye başladı diye Bi pencere vardı o olsaydı oylamaya çok kişi katılmıyor baksanıza bi oycukta kalmışım :KK70: şaka maka kızlar alay ediyorlar artık benle yaa eşim ablam filan noldu birinci olamadın yine diye :KK70: birinci olursam zaten havamdan geçilmez :KK70:
Birde önceden kırmızı 'popüler konu' yerine yeşil 'yarışma' yazıyordu dikkat çekiyordu yeşil yeşil

siz 3 kardes misiniz? Gecende emira bi ablam var ama huysuz gibi bisey falan demisti merak ettim kac kardessiniz:KK70:
Canım o konu çok karışık malesef. Kimse istemez yaşadıklarımızı yaşamayı... Daha sonra konuşuruz inşallah, şimdi yaprak dökümündeki gibi "aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın" moduna geçelim :KK48:

Çorbalardaki @H E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))
Canım bu biraz nasip işi, sen de sıkma canını..

Ayrıca herkes çok emek veriyor. Ben de fırın fırın dolaştım mesela geçen kategoride doğru ekmeği bulabilmek için. Hem de hasta halimle ne kadar yürüdüm. Sonuçta arkasında yaşananları bilmiyoruz ve herkes bir emek veriyor... Ayrıca kimse belli tarif için zorlanmıyor, herkes kendi seçiyor tarifini sonuçta. Neyse yanlış ifade etmemişimdir kendimi umarım. İlacın etkisindeyim şu an. Malum hepimiz hassas dönemlerden geçiyoruz, bunu da göz önünde bulundurmak lazım Hoppa
Paylaşıyoruz en azından değil mi:KK19:Neler öğreniyoruz,öğretiyoruz:KK45:
Kesinlikle Nevreste ablacığım, ben ilk katıldığımda 10küsür oy almıştım, o kadar sevinmiştim ki on kişi tarifimi beğendi ve oy vermeye layık gördü diye... Çorbam da elhamdulillah 230a yakın oy aldı, madalyayı filan kenara koyuyorum ama inan ikisinde de aynı sevindim, bir kişi bile oy verse sanırım aynı şekilde sevinirim her zaman :KK200:

Sütlaç bani yersem omru billah sütlaç yapmam:KK70::KK70:

İşte geldim buradayım ben cımbız da ustayım :KK4:

Önce ciddi ciddi açıklama yapayım, sonrasına sonra bakarız.

Yarışmalarda aklınıza takılan veya sizleri rahatsız eden şeyleri özelden yöneticilere aktarmak, hem yarışmaların tadını kaçırmaz hem de yarışanların kalbi kırılmaz.

Kimi damak zevkine uygun gelene oy veriyor, kimi sunuma, kimi pratik olmasına, kimi göz aşinalığı olduğu kişi ya da tatlıya oy veriyor.

Ben de oylamalara katılırım, her kategori de kriterim farklıdır, insanlar geleneksel olanları daha çok tercih ediyor diye itham etmek ayıp olur.

Back