- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Çok değişikti gerçekten harbi nasıl değişikti öyleBaklavaya oy verdim en degisik oydu
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok değişikti gerçekten harbi nasıl değişikti öyleBaklavaya oy verdim en degisik oydu
.
Haa evvett o benim ilk yarışma arpa şehriye pilavı yapmıştımYok kız @Portakal Sulu Ordek bacımla bide etiketi kolay olsa :))
Helva ve sütlac patlaması olmusÇok değişikti gerçekten harbi nasıl değişikti öyle
Evet canımYanlış mı hatırlıyorumNey canım pınar tereyağı kullanan mı :)
curly sordu da torku süt kullanan var mı diye evet dedimdiNey canım pınar tereyağı kullanan mı :)
Aynen doğru tereyağını kullandım muhallebimdeEvet canımYanlış mı hatırlıyorum
Aynen doğru tereyağını kullandım muhallebimde
Dost süttu kız sanki kullandım bimincurly sordu da torku süt kullanan var mı diye evet dedimdi
O unuttu ben hatırlattımAynen doğru tereyağını kullandım muhallebimde
Şekersiz latte var kızz...Ya simdi hakkinizi vermek lazim. Hepsi cok guzel, hic bunu yiyemem dedigim yok icinde.Emeginize saglik.
Tabi ki birden cok favorim var, o yuzden simdi oy kullanmadim .Tok oldugumda tekrar bakicam.
Yalniz ben diyetteyken kumpas mi kurdunuz bana. Icinde seker var diye findikli latteden kacarken bu konu cok agir geldi bana. Seker orucumu bozarsam cok pis kavga ederim hepinizle.
Şekersiz latte var kızz...
KazenKeşke yine yukarda oylamaya katıldınız mı diye başladı diye Bi pencere vardı o olsaydı oylamaya çok kişi katılmıyor baksanıza bi oycukta kalmışım şaka maka kızlar alay ediyorlar artık benle yaa eşim ablam filan noldu birinci olamadın yine diye birinci olursam zaten havamdan geçilmez
Birde önceden kırmızı 'popüler konu' yerine yeşil 'yarışma' yazıyordu dikkat çekiyordu yeşil yeşilKeşke yine yukarda oylamaya katıldınız mı diye başladı diye Bi pencere vardı o olsaydı oylamaya çok kişi katılmıyor baksanıza bi oycukta kalmışım şaka maka kızlar alay ediyorlar artık benle yaa eşim ablam filan noldu birinci olamadın yine diye birinci olursam zaten havamdan geçilmez
Canım o konu çok karışık malesef. Kimse istemez yaşadıklarımızı yaşamayı... Daha sonra konuşuruz inşallah, şimdi yaprak dökümündeki gibi "aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın" moduna geçelimsiz 3 kardes misiniz? Gecende emira bi ablam var ama huysuz gibi bisey falan demisti merak ettim kac kardessiniz
Canım bu biraz nasip işi, sen de sıkma canını..Çorbalardaki @H E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))
Kesinlikle Nevreste ablacığım, ben ilk katıldığımda 10küsür oy almıştım, o kadar sevinmiştim ki on kişi tarifimi beğendi ve oy vermeye layık gördü diye... Çorbam da elhamdulillah 230a yakın oy aldı, madalyayı filan kenara koyuyorum ama inan ikisinde de aynı sevindim, bir kişi bile oy verse sanırım aynı şekilde sevinirim her zamanPaylaşıyoruz en azından değil miNeler öğreniyoruz,öğretiyoruz
Sütlaç bani yersem omru billah sütlaç yapmam