• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yok canım ama tedaviye devam :rolleyes:
Ama mutluyum, gelecekten umutluyum :-)
İnşallah olursa sene sonunda ablamla peşpeşe doğum yapmış oluruz :-)
Insallah canim benim, ay emiranin hamile oldugunu da 2 gun once ogrendim firsat olmadi Emira SY Emira SY canimin ici hayirli ugurlu olsun kucagina sag salim almayi nasip etsin Insallah rabbim.

Kizlar siz 3 kardes misiniz? Gecende emira bi ablam var ama huysuz gibi bisey falan demisti merak ettim kac kardessiniz:D

Tabi öyledir de bu kategoride 20 küsur oyu hak ettiği tartışılır
O kadar farklı o kadar güzel tarifler var ki
Sütlaç işte herkes yapıyor biliyor
E yapaydınız madem :KK53:
Sizin gibiler de olmasa buralar çekilmez :KK48:

Herkes tadını bildiği tarife oy veriyor...
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bilindik bir üeyedir bayağı zor ,emekli,az çok biline bir tarif paylaşmış ama oyu az ,arkadaşları neden oy vermemiş acaba:)
çok bilenen demedim ki sevilen/sevdiği üyeye dedim
5 senedir uyeyim buraya,bilinirim ama sevilir miyim allah bilir :deli:
Herkesin eline sağlık,bu kategoride sadece dark bir de gangstayi tanıyorum biliyorum geriye kalan üyelere hic rastgelmedim amacım hedef almak falan değil.
Herkesin eline sağlık diyor bdvye kaçıyorum:)

çok bilenen demedim ki sevilen/sevdiği üyeye dedim
5 senedir uyeyim buraya,bilinirim ama sevilir miyim allah bilir :deli:
Herkesin eline sağlık,bu kategoride sadece dark bir de gangstayi tanıyorum biliyorum geriye kalan üyelere hic rastgelmedim amacım hedef almak falan değil.
Herkesin eline sağlık diyor bdvye kaçıyorum:)
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. seni kimse sevmiyor mu demek istedi superisi:skandal:

Insallah canim benim, ay emiranin hamile oldugunu da 2 gun once ogrendim firsat olmadi Emira SY Emira SY canimin ici hayirli ugurlu olsun kucagina sag salim almayi nasip etsin Insallah rabbim.

Kizlar siz 3 kardes misiniz? Gecende emira bi ablam var ama huysuz gibi bisey falan demisti merak ettim kac kardessiniz:KK70:

Sağolasın canım darısı insallah en hayırlı zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun :KK68:
Evet bir ablamiz bir de abimiz var canım ablam hayirsizdir da biraz o yüzden öyle yazmistim :P

Gün ve saatten kaynaklanan bir durum mu acaba? Bildirim gitmesine rağmen çok yavaş gidiyor:KK51:
Pazar günü olmasının etkisi de var,herkesin herifi evde :KK53:benimki yemekten sonra uyuyakaldı da ondan girdim :sus:yarın çoğalır:halay:

Ya benim emeklerim.. o tart kalıbını internetten sipariş ettim gelmesini bekledim.. kargo gelince zile bastı bebeğim uyandı.. :eğlence:
Çorbalardaki H E H E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))

Övünmek gibi olmasın ,benim madalya aldığımda açık ara almıştım ,heyecan yaşamamıştım :KK53:
Yoksa ben de heyecana dayanamazdım :KK45:
Kız ne diyosun ben berabere kalmıştım .. bi daha töbe o kadar heyecanı abartmam ;)

Sağolasın canım darısı insallah en hayırlı zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun :KK68:
Evet bir ablamiz bir de abimiz var canım ablam hayirsizdir da biraz o yüzden öyle yazmistim :p
Sagol gûlom.

Yaa ne kadar guzel 4 kardes hepiniz ayri sehirlerde misiniz :)) kiyamam yaaa niye hayirsiz:D

Sizi tanımıyorum
Hatta sizin yaptığınızı dahi bilmiyordum
Haddinizi bilirseniz sevinirim,sanırsınız sutlaca değil sulalenize laf ettim:deli:
Tamam canım uzatmayalım:KK19:Tatlı yaptık,tatlı tatlı konuşalım:KK51:

Çorbalardaki H E H E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))
Olsun kızz... ben başka tarifler düşündim dr sırf o tart kalıbını almak için bahane ettim ;) hem değişik bi sunum gördük hep beraber. Bende ilk defa yaptım :))

Back