- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Sütlaç bani yersem omru billah sütlaç yapmamTamam canım uzatmayalımTatlı yaptık,tatlı tatlı konuşalım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütlaç bani yersem omru billah sütlaç yapmamTamam canım uzatmayalımTatlı yaptık,tatlı tatlı konuşalım
![]()
Ya eskiden olduğu gibi ilerlemiyor ben de onu demek istiyorumabla ya
Tabiki hayır öyle demek istedim,demek istediğim anlaşıldı bence:)
O zaman hadi seni Bdv'ye uğurlayalımSütlaç bani yersem omru billah sütlaç yapmam![]()
O konuya hiç girme :))Sagol gûlom.
Yaa ne kadar guzel 4 kardes hepiniz ayri sehirlerde misiniz :)) kiyamam yaaa niye hayirsiz![]()
Sagol gûlom.
Yaa ne kadar guzel 4 kardes hepiniz ayri sehirlerde misiniz :)) kiyamam yaaa niye hayirsiz![]()
Haddimi bilirim hem de çok, size de tavsiye ederim..Sizi tanımıyorum
Hatta sizin yaptığınızı dahi bilmiyordum
Haddinizi bilirseniz sevinirim,sanırsınız sutlaca değil sulalenize laf ettim![]()
Tamam hadi tatlıya bağlıyoruzHaddimi bilirim hem de çok, size de tavsiye ederim..
Basit gördüğünüz sütlaç a verdiğim emeği zamanı savunuyorum..
Kaldı ki klasik pirinç unlu, nişastalı muhallebi yapsam yine savunurdum..
Bdv de mutluluklar![]()
Bi şeyi de unut :))Hem de pahalı almışsın![]()
Allah allah o nasil abla yavrum oyle?Hayir tam tersi hepimiz aynı şehirdeyiz ama ablam 2yili geçti bizimle görüşmüyor canım
Evet 4 çocuk benim de idealim ama 2kiz 2 erkek insallah![]()
Bu kez öyle olmayacak inşallahÇorbalardaki @H E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))
Sen söyle yeterTamam hadi tatlıya bağlıyoruz![]()
Teşekkür ediyorumSüt helvasindan yana kullandım oyumu... Başarılar![]()
Benim oy 6ya çıktı diye nispet yapsana
Evet, bu defa nasipse kapışma büyük.Bu kez öyle olmayacak inşallah![]()
10 oyla tamamlar mıyım acepBenim oy 6ya çıktı diye nispet yapsana![]()