- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
O bölünsün birşey olmaz,önemli olan bence madalya,madalya bölünmesin yeter kiHediye ikiye bölünür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bölünsün birşey olmaz,önemli olan bence madalya,madalya bölünmesin yeter kiHediye ikiye bölünür
Zalımsın hayatt
Aldım ama çocuklar içtilerBize aldırdın pınar sütü kendin almadın haaa
İstisnalar hariç çoğu kişi tanıdığı sevdiği üyeye oy veriyor,yıllar önce ben de katılıyordum yarışmaya öyleydi hep:) Yoksa klasik fırın sütlacin o kadar oy almasıEmeğime acıdım resmen
Yarışma listesinden çekebiliyor muyuz?
Sütün fiyatı sana da mı fazla geldi?Diyetteyim ondan şeker koymadımSütte yoktu
Daha öncede fırın sütlaç 1. Olmuş bence kişide değil sütlaçta keramet :))İstisnalar hariç çoğu kişi tanıdığı sevdiği üyeye oy veriyor,yıllar önce ben de katılıyordum yarışmaya öyleydi hep:) Yoksa klasik fırın sütlacin o kadar oy alması
Benim kıza içiremedim ,kokuyor dedi,gerçekten doğal süt demek ki,açık sütü de içmiyorAldım ama çocuklar içtiler
Oylama bildirimi gidene kadar kullanıcılara haklı olabilirsiniz. Bildirim gidince sanmıyorum böyle birşey olabileceğini ki çorba kategorisinde tanınmayan ben yüz küsür oyla 2. oldum.İstisnalar hariç çoğu kişi tanıdığı sevdiği üyeye oy veriyor,yıllar önce ben de katılıyordum yarışmaya öyleydi hep:) Yoksa klasik fırın sütlacin o kadar oy alması
Ya yok evde süt yoktuBen Pınar Süt aldım ama yapamadım Dün de müsaittim tarifim üstte olur korkusundan yapmadım.Sonra Kazen alta konulacak dedi ama iş işten geçtiSütün fiyatı sana da mı fazla geldi?
Kk da iki yıllık gecmisim var siyasette, geyik sohb. ve bdv de hiç yokum..İstisnalar hariç çoğu kişi tanıdığı sevdiği üyeye oy veriyor,yıllar önce ben de katılıyordum yarışmaya öyleydi hep:) Yoksa klasik fırın sütlacin o kadar oy alması
O halde sevenlerimle aram hep bozulmuş benim ,madalyam var ama bu kategoride oy alamadımİstisnalar hariç çoğu kişi tanıdığı sevdiği üyeye oy veriyor,yıllar önce ben de katılıyordum yarışmaya öyleydi hep:) Yoksa klasik fırın sütlacin o kadar oy alması
O eskidendi,şimdi oylar genelde bildirimle veriliyor ve çoğu kişi birbirini tanımıyor.Lütfen tarifler hakkında acımasız yorum yapmayalım.Sütlaç sütlü tatlı deyince akla gelen ilk tariftir...İstisnalar hariç çoğu kişi tanıdığı sevdiği üyeye oy veriyor,yıllar önce ben de katılıyordum yarışmaya öyleydi hep:) Yoksa klasik fırın sütlacin o kadar oy alması
Tabi öyledir de bu kategoride 20 küsur oyu hak ettiği tartışılırO eskidendi,şimdi oylar genelde bildirimle veriliyor ve çoğu kişi birbirini tanımıyor.Lütfen tarifler hakkında acımasız yorum yapmayalım.Sütlaç sütlü tatlı deyince akla gelen ilk tariftir...
Sizin olduğunuz dönemde yenilikçi tarifler mi çok oy alıyordu? Ki kadınlar aynı kadınlar..İstisnalar hariç çoğu kişi tanıdığı sevdiği üyeye oy veriyor,yıllar önce ben de katılıyordum yarışmaya öyleydi hep:) Yoksa klasik fırın sütlacin o kadar oy alması
Bergamotlu yapta bende geleyim, halimize yanalımİniyorum bir sürü mesaj yazıyorum ,yukarıya çıkıyorum oyum yine aynı
Ben en iyisi çay suyu koyayım ,çay içeyim de kendime geleyim
Keramette son cümlenizde zaten ,herkes bilmediği tarife değil de tadını bildiği tarife oy veriyorTabi öyledir de bu kategoride 20 küsur oyu hak ettiği tartışılır
O kadar farklı o kadar güzel tarifler var ki
Sütlaç işte herkes yapıyor biliyor
Herkes tadını bildiği tarife oy veriyor...Tabi öyledir de bu kategoride 20 küsur oyu hak ettiği tartışılır
O kadar farklı o kadar güzel tarifler var ki
Sütlaç işte herkes yapıyor biliyor
Gün ve saatten kaynaklanan bir durum mu acaba? Bildirim gitmesine rağmen çok yavaş gidiyorİniyorum bir sürü mesaj yazıyorum ,yukarıya çıkıyorum oyum yine aynı
Ben en iyisi çay suyu koyayım ,çay içeyim de kendime geleyim