Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
İlk mesaj kalp ben <3
Harika bir manzara gerçekten birinci olamayacak tek bir tarif bile yok bence :)
Aynen bende şu an birinciyi tahmin edemiyorum.. hepsi çok güzel.. bikaç favorim var ama hepsini yerim :))

Merhaba,
Anket sıralamasına ait bir kural paylaşmadık. Tarifiniz güzel ise sıralamanın ne önemi var ? Her yarışmada nasıl ki ne tarifi olacağı son anda belli oluyorsa sıralamada benim ruh halime göre değişkenlik gösterecektir.
Sevgiler, saygılar....

Hepinize başarılar

Ben de son sıralara kalmışım. Aşağı indikçe göremeyince unuttular sandım bayağı da katılım olmuş herkese başarılar dilerim (şampiyon alimiyon)
Aynen ben de yeni 1.sayfa düzenlenirken baktım ben yokum
Saydım ,23 sunumdu,dedim panik yok deynep Nevoş yeni yeni düzenliyor ,sabırlı ol ,bekle
İlk günler yapmak ,tarifinin yapılmaması dolayısıyla avantaj,yoksa oylamada fazla etkisi olduğunu düşünmüyorum .Zira tantuniyi son günlerde paylaşıp ta 1.oldum ,tiramisum da sonlardaydı 2.olmuştum ,sen yeter ki cici mamalar yap ,damağa göze hitap et,KK üyeleri nerde olsa bulup oy verir.Mesela bu kategoride de sütlaç en sonda ,ama göreceksiniz ki ne kadar oy alacak .

Di mi, boşuna yaptık tatlıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…