Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Merhaba,
Bir kez daha yazıyorum bundan sonra sıralama konusunda asla ön bilgi verilmeyecektir. İlk tarifin bildirim sonrasında oy patlaması yaşadığını sizde bende biliyoruz. Bu açığı yakalayıp da sıralamayı katılım tarihi değil de başka bir kriter üzerinden yapmamız haksızlık ise ayıp edersiniz.

1. sırada olursanız hak 10. sırada olursanız haksızlık mı ? Bu güne kadar 10. sırada katılanların suçu neydi ? İyi tarifler her zaman hak ettiği oyu almaktadır, tarifleri de takdir edilmektedir. Burada ilk sırada olup 500 oy almaktansa iyi bir tarif ve güzel bir sunumla 5 tarifte kalmayı tercih ederim. Geçmişte de bugünde ilk sırada katılmak için uyduruk 2 foto koyup uyduruk tarifler ile katılanları çok gördük. Bu tarifler de 1. sırada olsa dahi asla oy patlaması yapamadı.

İşlerim vardı, evim müsait değildi, 10 gün sonra katıldım ? Bana itiraz ederken mantıklı gelin yoksa kalp kırıyorum....

Mesajım doğru yerlere gitmiştir...

Şimdi içi fesat, kalbi kötü atan 3-5 kişi çıkar.

Bu yarışmada ki sıralama kriteri ;

- Mesaj sayısı en az olandan en çok mesaj yazılana göre bir sıralama yapılmasını rica ettim.

Bir sonraki yarışmada bu farklı olacaktır ama ne olacağını sıralama yapıldıktan sonra paylaşacağım.

Ben kendi adıma söylemek istiyorum ki, sıralamanın benim için pek bir önemi yok. Alıştığım ve hep burada gördüğüm yapılış sırasında olduğu için sordum. Tekrar açıklama yaptığınız için teşekkürler.

Benimde nacizhane bir önerim var, Aynı kategoride birinci olan tarif bir sonraki aynı kategoride yapılmasa daha iyi olmaz mı?

Süper bir kriter olmuş. Aktif olanlar fazla yorum alırken çok aktif olmayanlar az yorumda kalıyordu.
Hak budur tebrik ederim abi.

Bence sütlaç birinci olcek

Nickimle pek bi uyumlu oldu

Bugüne mahsus bir hassaslık yok kuzum, kategorinin başından beri böyle hissediyorum.
O his benim damarlarımda hep var

Benimde nacizhane bir önerim var, Aynı kategoride birinci olan tarif bir sonraki aynı kategoride yapılmasa daha iyi olmaz mı?
Bence de, diğer yarışmacıların motivasyonu düşüyor
Ama bu sefer de takip etmeyen biri katılıp yapsa, emeği boşa gider
O da önce selam versin konuya, ne ne değildir öğrenip yapsın
Çok konuşma deynep, sonra çok konuşuyorsun diye arka sıraya geçiyorsun
Olsun ben arka sırada da çalışkan öğrenciyim

İlk msjda belirtilebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…