- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Doğru, ilk Saricik3 yapmıştı. O kadar zaman oldu ki, bende karıştırdımSondan da değik karışık :)) ilk profiterol gelmişti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru, ilk Saricik3 yapmıştı. O kadar zaman oldu ki, bende karıştırdımSondan da değik karışık :)) ilk profiterol gelmişti..
Canım baklavayı akşam yaptım
Gece resim çekince güzel çıkmıyorYoksa yapardım...
İyi niyetli taze hamişimm benimmİlk mesaj kalp ben <3
Harika bir manzara gerçekten birinci olamayacak tek bir tarif bile yok bence :)
Doğru, ilk Saricik3 yapmıştı. O kadar zaman oldu ki, bende karıştırdım
Belki oylama başlarken düzenlenir kızlar evet karışık şuanSondan da değik karışık :)) ilk profiterol gelmişti..
Aynen bende şu an birinciyi tahmin edemiyorum.. hepsi çok güzel.. bikaç favorim var ama hepsini yerim :))İlk mesaj kalp ben <3
Harika bir manzara gerçekten birinci olamayacak tek bir tarif bile yok bence :)
ben sırf o yuzden acele ettım başlarda yaapayım dıye ama böyle karışık konuluyosa heeeç acele etmıcemBelki oylama başlarken düzenlenir kızlar evet karışık şuan
Bende Düzelir bence yapım sırasına göreydi çünkü her zamanben sırf o yuzden acele ettım başlarda yaapayım dıye ama böyle karışık konuluyosa heeeç acele etmıcem
Tövde de çarpılacaksın ,gayet güzel canım sunum resminHee benımkıler berbat yanı
Tövde de çarpılacaksın ,gayet güzel canım sunum resmin
Aynen ben de yeni 1.sayfa düzenlenirken baktım ben yokumBen de son sıralara kalmışım. Aşağı indikçe göremeyince unuttular sandım bayağı da katılım olmuş herkese başarılar dilerim (şampiyon alimiyon)
Di mi, boşuna yaptık tatlıları.Aynen ben de yeni 1.sayfa düzenlenirken baktım ben yokum
Saydım ,23 sunumdu,dedim panik yok deynep Nevoş yeni yeni düzenliyor ,sabırlı ol ,bekle
İlk günler yapmak ,tarifinin yapılmaması dolayısıyla avantaj,yoksa oylamada fazla etkisi olduğunu düşünmüyorum .Zira tantuniyi son günlerde paylaşıp ta 1.oldum ,tiramisum da sonlardaydı 2.olmuştum ,sen yeter ki cici mamalar yap ,damağa göze hitap et,KK üyeleri nerde olsa bulup oy verir.Mesela bu kategoride de sütlaç en sonda ,ama göreceksiniz ki ne kadar oy alacak .
Öyle ama, ben nedense bu defa boşuna katılmışım gibi hissediyorum.Yoo neden boşuna olsun her malın bir alıcısı vardır nasip işi 1.lik :)
Allah Allah niye hassassın bugün sen bakimÖyle ama, ben nedense bu defa boşuna katılmışım gibi hissediyorum.
DeyisınnnnnBen de son sıralara kalmışım. Aşağı indikçe göremeyince unuttular sandım bayağı da katılım olmuş herkese başarılar dilerim (şampiyon alimiyon)
Bugüne mahsus bir hassaslık yok kuzum, kategorinin başından beri böyle hissediyorum.Allah Allah niye hassassın bugün sen bakim