- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
+1Benimde nacizhane bir önerim var, Aynı kategoride birinci olan tarif bir sonraki aynı kategoride yapılmasa daha iyi olmaz mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1Benimde nacizhane bir önerim var, Aynı kategoride birinci olan tarif bir sonraki aynı kategoride yapılmasa daha iyi olmaz mı?
Balık kategorisinde hamsi kızartmayın dendi, yapıldıİlk msjda belirtilebilir..
Okumayanın kı kabul edilmeyecek ozaman bu kadar basit..Balık kategorisinde hamsi kızartmayın dendi, yapıldı
Bu kategoride pınar süt dendi farkedilmedi, herkes kuralları okumayabiliyor.
Hay ağzın bal yesinOkumayanın kı kabul edilmeyecek ozaman bu kadar basit..
Okey emek verılıyor ama değişik şeyler yapmaya çalışanlar hep çok düşük puan alıyor ..
Yeniliğe açık değik KK
BendeHay ağzın bal yesin
Misal ben daha ikinci bile olamadım
O nasıl oldu? Nevoş bana kıyak geçmiştir belkiBende
Kız senın tarifi 2 kere paylaştı sandım
Dedim aa bu kızın fotoları başkaydı
Sonra jeton düştü
Yok bi tane üye de kadayıf çanaklı tatlı yapmış Bide senın sunumundakı gıbı taba vardı adını bılmıyorum KAtlı katlı tabak hanı ( Off ne cahilim )O nasıl oldu? Nevoş bana kıyak geçmiştir belki
Buradayım zaten, bakınıyorum neler yazmışsınız.
Farkındayım gel bakem neden canın sıkkın söyle bakemBuradayım zaten, bakınıyorum neler yazmışsınız.
Canım sıkkın değil ki, öyle mi yansıdı?Farkındayım gel bakem neden canın sıkkın söyle bakem
Yok kazanamıcam yok o yok bu yok şu ..Canım sıkkın değil ki, öyle mi yansıdı?
Bu her zaman yapılıyor kiBence de, diğer yarışmacıların motivasyonu düşüyor
Ama bu sefer de takip etmeyen biri katılıp yapsa, emeği boşa gider
O da önce selam versin konuya, ne ne değildir öğrenip yapsın
Çok konuşma deynep, sonra çok konuşuyorsun diye arka sıraya geçiyorsun
Olsun ben arka sırada da çalışkan öğrenciyim
Katlı kek servisliği oluyor cınımYok bi tane üye de kadayıf çanaklı tatlı yapmış Bide senın sunumundakı gıbı taba vardı adını bılmıyorum KAtlı katlı tabak hanı ( Off ne cahilim )
Yok canım, ben anca çözdüm sorunumu. Bu ayın bendeki etkisi bu galiba, motivasyon namına birşey kalmadı. Onun haricinde bir durum yok şükür ki.Yok kazanamıcam yok o yok bu yok şu ..
Dediğini duydum
Sağol canım bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıpKatlı kek servisliği oluyor cınım
Amann başka bişey olmasınYok canım, ben anca çözdüm sorunumu. Bu ayın bendeki etkisi bu galiba, motivasyon namına birşey kalmadı. Onun haricinde bir durum yok şükür ki.
Yok canım, hamdolsun.Sağol canım bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıp
Amann başka bişey olmasın
Tabii yapılır, sonuçta yarışma, herkes kazanmak istiyorBu her zaman yapılıyor ki
Benim çorbam sonda 3 oy alsa yeter dedim, 10 u geçtiHepimiz tarifimize güveniyoruz değil mi HanımlarSıralamanın önemi yok