- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Bende emek verip zor şartlarda yaptığımın bosuna oldugunu düşünüyorum.. gerek yokmuş bu kadar emege..Di mi, boşuna yaptık tatlıları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende emek verip zor şartlarda yaptığımın bosuna oldugunu düşünüyorum.. gerek yokmuş bu kadar emege..Di mi, boşuna yaptık tatlıları.
Niye bu defa böyle hissettik, çözemedim.Bende emek verip zor şartlarda yaptığımın bosuna oldugunu düşünüyorum.. gerek yokmuş bu kadar emege..
Benim nedenim belli canim.. hak eden kazansın..Niye bu defa böyle hissettik, çözemedim.
Herkes hakediyor canım, emek verildi sonuçta. Sütlü tatlı deyince favorilerimdensin tarifinle. Ama hakkaten ben nedenimi bulamadım.Benim nedenim belli canim.. hak eden kazansın..
Merhaba,
Anket sıralamasına ait bir kural paylaşmadık. Tarifiniz güzel ise sıralamanın ne önemi var ? Her yarışmada nasıl ki ne tarifi olacağı son anda belli oluyorsa sıralamada benim ruh halime göre değişkenlik gösterecektir.
Sevgiler, saygılar....
Hepinize başarılar
Ben kendi adıma söylemek istiyorum ki, sıralamanın benim için pek bir önemi yok. Alıştığım ve hep burada gördüğüm yapılış sırasında olduğu için sordum. Tekrar açıklama yaptığınız için teşekkürler.Şimdi içi fesat, kalbi kötü atan 3-5 kişi çıkar.
Bu yarışmada ki sıralama kriteri ;
- Mesaj sayısı en az olandan en çok mesaj yazılana göre bir sıralama yapılmasını rica ettim.
Bir sonraki yarışmada bu farklı olacaktır ama ne olacağını sıralama yapıldıktan sonra paylaşacağım.
Yoo bugünde katılınıyo..Bugün tatlı yapacaktım, geç kaldım sanırım
Bugün tatlı yapacaktım, geç kaldım sanırım
Merhaba,
Bir kez daha yazıyorum bundan sonra sıralama konusunda asla ön bilgi verilmeyecektir. İlk tarifin bildirim sonrasında oy patlaması yaşadığını sizde bende biliyoruz. Bu açığı yakalayıp da sıralamayı katılım tarihi değil de başka bir kriter üzerinden yapmamız haksızlık ise ayıp edersiniz.
1. sırada olursanız hak 10. sırada olursanız haksızlık mı ? Bu güne kadar 10. sırada katılanların suçu neydi ? İyi tarifler her zaman hak ettiği oyu almaktadır, tarifleri de takdir edilmektedir. Burada ilk sırada olup 500 oy almaktansa iyi bir tarif ve güzel bir sunumla 5 tarifte kalmayı tercih ederim. Geçmişte de bugünde ilk sırada katılmak için uyduruk 2 foto koyup uyduruk tarifler ile katılanları çok gördük. Bu tarifler de 1. sırada olsa dahi asla oy patlaması yapamadı.
İşlerim vardı, evim müsait değildi, 10 gün sonra katıldım ? Bana itiraz ederken mantıklı gelin yoksa kalp kırıyorum....
Mesajım doğru yerlere gitmiştir...
Yoo bugünde katılınıyo..
Yetişşşş
Süper bir kriter olmuş. Aktif olanlar fazla yorum alırken çok aktif olmayanlar az yorumda kalıyordu.Şimdi içi fesat, kalbi kötü atan 3-5 kişi çıkar.
Bu yarışmada ki sıralama kriteri ;
- Mesaj sayısı en az olandan en çok mesaj yazılana göre bir sıralama yapılmasını rica ettim.
Bir sonraki yarışmada bu farklı olacaktır ama ne olacağını sıralama yapıldıktan sonra paylaşacağım.
Yada katılma yaaYetişirse külah yapacağım
Davran Lunya bugünde katılım serbesttt :))Bugün tatlı yapacaktım, geç kaldım sanırım
Bugünde tarif alınıyor canım, yap bekliyoruzBugün tatlı yapacaktım, geç kaldım sanırım
Bence sütlaç birinci olcekAynen ben de yeni 1.sayfa düzenlenirken baktım ben yokum
Saydım ,23 sunumdu,dedim panik yok deynep Nevoş yeni yeni düzenliyor ,sabırlı ol ,bekle
İlk günler yapmak ,tarifinin yapılmaması dolayısıyla avantaj,yoksa oylamada fazla etkisi olduğunu düşünmüyorum .Zira tantuniyi son günlerde paylaşıp ta 1.oldum ,tiramisum da sonlardaydı 2.olmuştum ,sen yeter ki cici mamalar yap ,damağa göze hitap et,KK üyeleri nerde olsa bulup oy verir.Mesela bu kategoride de sütlaç en sonda ,ama göreceksiniz ki ne kadar oy alacak .
Nickimle pek bi uyumlu olduDeyisınnnnn
O his benim damarlarımda hep varBugüne mahsus bir hassaslık yok kuzum, kategorinin başından beri böyle hissediyorum.
Bence de, diğer yarışmacıların motivasyonu düşüyorBenimde nacizhane bir önerim var, Aynı kategoride birinci olan tarif bir sonraki aynı kategoride yapılmasa daha iyi olmaz mı?
İlk msjda belirtilebilir..Bence de, diğer yarışmacıların motivasyonu düşüyor
Ama bu sefer de takip etmeyen biri katılıp yapsa, emeği boşa gider
O da önce selam versin konuya, ne ne değildir öğrenip yapsın
Çok kpnuşma deynep, sonra çok konuşuyorsun diye arka sıraya geçiyorsun
Olsun ben arka sırada da çalışkan öğrenciyim