- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Buraya bişey yağmadı sadece rüzgar varHanımlar sizin oralara da çöl kumu yağdı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buraya bişey yağmadı sadece rüzgar varHanımlar sizin oralara da çöl kumu yağdı mı?
Sabah bi kalktım sanki Ankara' da çöl varmış fırtına çıkmış gibi balkonlar cam önleri kum olmuş gök yüzüde turuncu renkte hiç böyle bi şey yaşamamıştım.Buraya bişey yağmadı sadece rüzgar var
Sabah bi kalktım sanki Ankara' da çöl varmış fırtına çıkmış gibi balkonlar cam önleri kum olmuş gök yüzüde turuncu renkte hiç böyle bi şey yaşamamıştım.
Burada hiç birşey yok maalesef bide biz göreydik iyiydiSabah bi kalktım sanki Ankara' da çöl varmış fırtına çıkmış gibi balkonlar cam önleri kum olmuş gök yüzüde turuncu renkte hiç böyle bi şey yaşamamıştım.
Yağdı canım, arabalar çamur içinde.Hanımlar sizin oralara da çöl kumu yağdı mı?
Yaaaaaa bize niye yağmadıı cenabetmi buranın insanlarıYağdı canım, arabalar çamur içinde.
Yaaaaaa bize niye yağmadıı cenabetmi buranın insanları
Akşam üstü yıkadığım balkondan sabaha eser kalmamıştı.İstanbul'dayım burda da aynı canım
Sen nerdesin? Yok çekmedimBurada hiç birşey yok maalesef bide biz göreydik iyiydi
Gökyüzünün fotoğrafını çekmedinmi?
Arabalar cam önleri (hem iç hem dış) leş gibi olmuşYağdı canım, arabalar çamur içinde.
Burası da aynı canım benim.Arabalar cam önleri (hem iç hem dış) leş gibi olmuş
Ben Konyanın ilçesindeyimAkşam üstü yıkadığım balkondan sabaha eser kalmamıştı.
Sen nerdesin? Yok çekmedim
Arabalar cam önleri (hem iç hem dış) leş gibi olmuş
Yok korkmadım ama daha önce hiç şahit olmadığım için şaşırdımBen Konyanın ilçesindeyim
korktunmu hamile hamile hayr olsun canısı
İyi bakalım ondan bişey olmazYok korkmadım ama daha önce hiç şahit olmadığım için şaşırdım
Bizim buralarda, son birkaç senedir bu zamanlarda yaşanıyor. Ardından yağmur yağıp hava temizleniyor, fakat bugün 5 dk yağmur yağdı geçti. Fazla dışarıda bulunmamak lazım, ne olur ne olmaz.Yok korkmadım ama daha önce hiç şahit olmadığım için şaşırdım
Yaramazlık yapmışHanimKelesimiGetir ablama ne olmuş yahu?
Gece 11-12 gibi başlarızİncileri dizeyimGünaydınnnnnnnn
En son başvuru tarihi : 24 Mart 2018
Oylama başlama tarihi : 24 Mart 2018
Oylama yarın kaçta başlıcakkk ? Son katılımda , oylama başlangıç tarıhıde aynıda
Belli belli.. baklava açmaya vakti olupta sütlü tatlıya fırsatın yokAma şerbetini sütlü yapsaydım sütlü tatlı olurdu deynepnaz a rakip olurdum
Yok canım yarışmaya yapma fırsatım olmuyor