• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeter :-) Bugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle :-)

Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazım :-)
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahh canımm..
Gel bana yardıma yarında senin evi temizleyelim :D

Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeter :-) Bugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle :-)

Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazım :-)

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerini alırız buradan ..

Allah yardımcın olsun, inşallah güzel sonuca ulaşırsın canım.:KK36::KK19:
İnşallah hepimiz alırız güzel haberleri canım :KK200:
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahh canımm..
Gel bana yardıma yarında senin evi temizleyelim :KK70:
Süper fikir canım :KK73:

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerini alırız buradan ..
İnşallah ablacığım :KK200:

Oyy oyy inşallah tez zamanda kucağın dolar :KK37:

Kız sen benden 2 yaş küçükmüşsün :eek::eek:

Tedavi görüyorum deyince büyük sandım, ben 91 liyim :KK48:
İnatçı bir polikistik overim var canım. O yüzden erken yaşta başladık tedaviye Hoppa

İki yaşın aramızda lafı mı olur canım, biz de yaşıt sayılırız :KK60:

Back