• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Bizim sitenin kamili de benim koca
Bizimkilerdeki sabri bey gibi bir de giris kat :KK66: geceleri de uyumaz hic baykus gibi sigara icerken haliyle gelenj geceni gorur hep. Karsi blokta hareketlilik cok olunca eglenceli oluyor universiteli oglanlarla kanki oldu iyice

Enişteyi uyku tutmayınca geleni gideni görmesi normal elbette..
Hiç uyumuyormu geceleri uykumu tutmuyor yoksa.

Evet evet kesinlikle hissediyorlar. Bu aralar kedilere ve ciceklere zarar vermeden nasil severiz ona bakiyoruz oglumla :KK66: pisiler de yardim ediyor

Oyy ne güzel şimdiden sevmeye başlamış..

Ben de uzaktan severim genelde,severim ama tırmalayacak diye korktuğumdan ,hep imrenirim kucağında sevenlere
Okuyunca oğlunuzu aklıma bu geldi:KK53:

upload_2018-2-23_12-44-12-jpeg.2115116
Ben de asla sarilamam ama cok severim aha benim oglan tam fotodaki gibi ;) tam bulmussunuz hahaha

Enişteyi uyku tutmayınca geleni gideni görmesi normal elbette..
Hiç uyumuyormu geceleri uykumu tutmuyor yoksa.

Oyy ne güzel şimdiden sevmeye başlamış..
Genelde uykusu kacar. Fazla dusunmekten der ama bilemiyorum. Aklinda hep is ve para vardir. Karsi blokta unili delikanlilar alt katimizda da tekel bayii olunca uykusuzluk kacinilmaz bence beraber cok egleniyorlar ;) 2016 ve 17de buyuk kriz yasadi esim isinde. Cok zor zamanlar gecirdik. Toparlanmak uzereyiz cok sukur. Hala o hesaplari yapiyir kafasinda eh uyku muyku kalmiyor tabii gece bekcisine dondu adam

Sokağımızın güzide 2 tane hanımefendi kedisi var,onları tanıtmak istiyorum.
Adını psikopat taktım,namı diğer Chuk'nin gelini olurlar bu ismide kızım taktı..
Sevecen,sırnaşık,miyavlaması olmayan sadece mavv diye ses çıkaran mama yiyen asansör delisi olan bir kedidir,her katta gezinir mama arar..
Bir anda apartmanda karşınıza çıkabilir..

PE7NL6.jpg

EEONvq.jpg

Bir diğer kedimiz de hep tek başınadır hç iarkadaşı yoktur,bütün gün mama yer uyur..
Sakin sevecen çok şeker,çok fazla sevmeye gelmez hemen patisiyle vurmaya kalkışır.
Tahminim ev kedisiymiş bir ara boynunda tasması vardı,çok asildir kendisi.
Tek başına olduğu için adını Asosyal takdım..

OdrO20.jpg

Benim baktığım kediler bunlardı,tekir olan canavardı zaten kendini yere atıyordu hemen sev diye,arada patide sallıyordu..Apartmanda yaşıyordu resmen bir anda yok oldu kapıların önüne tuvaletini yapıyordu..Birisi aldı götürdü bir yerelere herhalde..Sarı olan sarmanda asildi sesi bile çıkmıyordu oda yok oldu birden..

Genelde uykusu kacar. Fazla dusunmekten der ama bilemiyorum. Aklinda hep is ve para vardir. Karsi blokta unili delikanlilar alt katimizda da tekel bayii olunca uykusuzluk kacinilmaz bence beraber cok egleniyorlar :KK66: 2016 ve 17de buyuk kriz yasadi esim isinde. Cok zor zamanlar gecirdik. Toparlanmak uzereyiz cok sukur. Hala o hesaplari yapiyir kafasinda eh uyku muyku kalmiyor tabii gece bekcisine dondu adam

Allah kolaylık versin sizlerede,kolay şey yaşamamışsınız ticaret yapanlar maalesef böyle sorunları yaşayabiliyırlar..
Eşin içinde kolay değildir elbette..

Allah kolaylık versin sizlerede,kolay şey yaşamamışsınız ticaret yapanlar maalesef böyle sorunları yaşayabiliyırlar..
Eşin içinde kolay değildir elbette..
Cok tesekkur ederim :) bazen her sey ters gider ya aynen oyleydi. Neyse ki duzeliyor artik

Back