- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Miuyu etiketlerim akıllı olKızlar bu bölüm benim yoldan çıkaracak az kaldı denemek istediğim o kadar tarif var ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miuyu etiketlerim akıllı olKızlar bu bölüm benim yoldan çıkaracak az kaldı denemek istediğim o kadar tarif var ki
Benden daha mı iyi bilcennn ben universüni de 112 puan almış insanım matematiktenKız 90 doğumlu değil mi nasıl 32
Ben bile 32 değilim
31 yaş 9 aylığım
Pehhhhh, yarında defterine yıldız atar
Ortalama düşükse AA almaktan daha kolay ne varBenden daha mı iyi bilcennn ben universüni de 112 puan almış insanım matematikten
Mat1, mat 2 , istatistik hepsi AA ydı
60 yaşındaki teyzelerime bile yıldız atıyorumPehhhhh, yarında defterine yıldız atar
En düşük notum 98 diOrtalama düşükse AA almaktan daha kolay ne var
Az kaldı valla fırın sütlaçtan başlıcam :)) sonrası Allah kerim..Miuyu etiketlerim akıllı ol
Bakıyorum bakıyorum, yazdıkların arasında kilo vermeyi göremiyorumAz kaldı valla fırın sütlaçtan başlıcam :)) sonrası Allah kerim..
Bide kadayıf çanaklı muhallebi var.
Bide çilekli tartolet
Menü yorumlamadaki tiklerinden anlamalıydımEn düşük notum 98 di
Sus kız kendi kendinin iştahını açıyonAz kaldı valla fırın sütlaçtan başlıcam :)) sonrası Allah kerim..
Bide çilekli tartolet
Evliyim hamileyimAllah'ım itici yaşlandım , bir küçüğüm ( alimiyon ) daha çıktı nerelere gidemmm
Sende evliyim bebişim var de de moralim iyice bozulsun
Kilo verdikten sonra.. korumada birer dilim yiyip kalanı apartmana dağıtıcam.. hayır işi işteBakıyorum bakıyorum, yazdıkların arasında kilo vermeyi göremiyorum
Benim zayıf noktamı biliyon tevoşMenü yorumlamadaki tiklerinden anlamalıydım
Sus kız kendi kendinin iştahını açıyon
Kızım kaptan olduğum zamanda görecektin beni , mesajları tek tek sayardım, haftalık bireysel sıralamam vardı , hep ortala hesaplar kizardimMenü yorumlamadaki tiklerinden anlamalıydım
Zayıf noktanı unut hippoooooo yok sayyyyBenim zayıf noktamı biliyon tevoş
Ben de süt dilimi yaptım bugün, şşşştttt aramızdaAz kaldı valla fırın sütlaçtan başlıcam :)) sonrası Allah kerim..
Bide çilekli tartolet
Sana kaptanlığa geç diyeni satırla kovalayacamKızım kaptan olduğum zamanda görecektin beni , mesajları tek tek sayardım, haftalık bireysel sıralamam vardı , hep ortala hesaplar kizardim
Allahım tembeller sınıfına düşmüşüm yine
Benim tarifimi de yapmazsan çoh darılırımKızlar bu bölüm beni yoldan çıkaracak az kaldı denemek istediğim o kadar tarif var ki