- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Miuyu etiketlerim akıllı olKızlar bu bölüm benim yoldan çıkaracak az kaldıdenemek istediğim o kadar tarif var ki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miuyu etiketlerim akıllı olKızlar bu bölüm benim yoldan çıkaracak az kaldıdenemek istediğim o kadar tarif var ki
![]()
Benden daha mı iyi bilcennnKız 90 doğumlu değil mi nasıl 32
Ben bile 32 değilim
31 yaş 9 aylığım![]()
Pehhhhh, yarında defterine yıldız atar
Ortalama düşükse AA almaktan daha kolay ne varBenden daha mı iyi bilcennnben universüni de 112 puan almış insanım matematikten
Mat1, mat 2 , istatistik hepsi AA ydı![]()
60 yaşındaki teyzelerime bile yıldız atıyorumPehhhhh, yarında defterine yıldız atar![]()
En düşük notum 98 diOrtalama düşükse AA almaktan daha kolay ne var![]()
Az kaldı valla fırın sütlaçtan başlıcam :)) sonrası Allah kerim..Miuyu etiketlerim akıllı ol![]()
Bakıyorum bakıyorum, yazdıkların arasında kilo vermeyi göremiyorumAz kaldı valla fırın sütlaçtan başlıcam :)) sonrası Allah kerim..
Bide kadayıf çanaklı muhallebi var.
Bide çilekli tartolet![]()
Menü yorumlamadaki tiklerinden anlamalıydımEn düşük notum 98 di![]()
Sus kız kendi kendinin iştahını açıyonAz kaldı valla fırın sütlaçtan başlıcam :)) sonrası Allah kerim..
Evliyim hamileyimAllah'ım itici yaşlandım , bir küçüğüm (alimiyon ) daha çıktı
nerelere gidemmm
Sende evliyim bebişim var de de moralim iyice bozulsun![]()
Kilo verdikten sonra.. korumada birer dilim yiyip kalanı apartmana dağıtıcam.. hayır işi işteBakıyorum bakıyorum, yazdıkların arasında kilo vermeyi göremiyorum![]()
Benim zayıf noktamı biliyon tevoşMenü yorumlamadaki tiklerinden anlamalıydım
Sus kız kendi kendinin iştahını açıyon![]()
Kızım kaptan olduğum zamanda görecektin beni , mesajları tek tek sayardım, haftalık bireysel sıralamam vardı , hep ortala hesaplar kizardimMenü yorumlamadaki tiklerinden anlamalıydım![]()
Zayıf noktanı unut hippoooooo yok sayyyyBenim zayıf noktamı biliyon tevoş![]()
Ben de süt dilimi yaptım bugün, şşşştttt aramızdaAz kaldı valla fırın sütlaçtan başlıcam :)) sonrası Allah kerim..
Sana kaptanlığa geç diyeni satırla kovalayacamKızım kaptan olduğum zamanda görecektin beni , mesajları tek tek sayardım, haftalık bireysel sıralamam vardı , hep ortala hesaplar kizardim![]()
Allahım tembeller sınıfına düşmüşüm yine
Benim tarifimi de yapmazsan çoh darılırımKızlar bu bölüm beni yoldan çıkaracak az kaldıdenemek istediğim o kadar tarif var ki
![]()