• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
O yaşta mıydık :KK45:tabi tabi o yaştaydık :KK53:
Kaseti vardı bizde,şimdiki gibi you tubeler,telefondan dinlemeler nerde:KK45:
Çocukluğuma gittim bir an ,dikkat et genç kızlık zamanlığıma demedim çocukluğuma dedim :sus:
Çocukluğumuz zaten canım :KK45:Ben ortaokuldayken tarkan,serdar ortaç ,kenan doğulu yeni çıkmıştı:deli:

Çocukluğumuz zaten canım :KK45:Ben ortaokuldayken tarkan,serdar ortaç ,kenan doğulu yeni çıkmıştı:deli:
Mustafa Sandal ,Burak Kut
Bu kız beni görmeli,bana kazak örmeli:KK75:
Benimle oynama,söyledim sana,şansını zorlama ,uğurlar olsun :KK75:

Mustafa Sandal ,Burak Kut
Bu kız beni görmeli,bana kazak örmeli:KK75:
Benimle oynama,söyledim sana,şansını zorlama ,uğurlar olsun :KK75:
Aynen onlarda vardı:KK45:O sıralar birde Ebru Gündeş'i çok dinlerdim:KK45:

Sen benden önce üye olmuşsun:-)
Ben ilk birkaç yılda pek aktif değildim forumda ama. Üniversiteden önce üye olmuştum. Çalışmaya başladıktan sonra, evlilik arifesinde filan daha çok vakit geçirir oldum :-)Zamanla bağımlı olunuyor zaten :KK73: :KK200:

Ben ilk birkaç yılda pek aktif değildim forumda ama. Üniversiteden önce üye olmuştum. Çalışmaya başladıktan sonra, evlilik arifesinde filan daha çok vakit geçirir oldum :-)Zamanla bağımlı olunuyor zaten :KK73: :KK200:
Kız Tontiş kaldim diyordun ne yaptın :KK8:

Kız Tontiş kaldim diyordun ne yaptın :KK8:
Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeter :-) Bugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle :-)

Çok şükür Lezzetlim oğlumu uyuttum bir kaç işim var ama yapasım yok :KK51:
Sen nasılsın :KK47:
Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazım :-)

Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeter :-) Bugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle :-)

Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazım :-)
Allah yardımcın olsun, inşallah güzel sonuca ulaşırsın canım.:KK36::KK19:

Back