- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Hadi gülümseeeeBir kedim bile yok anlıyor musun
Nevoş kızlar bu şarkıyı bile bilmez,biz biliriz,gerçekten teyze mi olduk biz şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gülümseeeeBir kedim bile yok anlıyor musun
Bende bilirim ninem söylerdiHadi gülümseeee
Nevoş kızlar bu şarkıyı bile bilmez,biz biliriz,gerçekten teyze mi olduk biz şimdi
Teyzeliğe alışmaya çalışırken nine çıktı başımızaBende bilirim ninem söylerdi
Ondan mı espirim havada kaldıHadi gülümseeee
Yok artık 91 yılının popüler şarkısıBiz deynepnaz ile 3-5 yaşındaydık ondan hatırlıyoruzBende bilirim ninem söylerdi
O yaşta mıydık tabi tabi o yaştaydıkYok artık 91 yılının popüler şarkısıBiz deynepnaz ile 3-5 yaşındaydık ondan hatırlıyoruz
Çocukluğumuz zaten canım Ben ortaokuldayken tarkan,serdar ortaç ,kenan doğulu yeni çıkmıştıO yaşta mıydık tabi tabi o yaştaydık
Kaseti vardı bizde,şimdiki gibi you tubeler,telefondan dinlemeler nerde
Çocukluğuma gittim bir an ,dikkat et genç kızlık zamanlığıma demedim çocukluğuma dedim
Mustafa Sandal ,Burak KutÇocukluğumuz zaten canım Ben ortaokuldayken tarkan,serdar ortaç ,kenan doğulu yeni çıkmıştı
Aynen onlarda vardıO sıralar birde Ebru Gündeş'i çok dinlerdimMustafa Sandal ,Burak Kut
Bu kız beni görmeli,bana kazak örmeli
Benimle oynama,söyledim sana,şansını zorlama ,uğurlar olsun
Her apartmana bi tane lazim dimiAvatar çok güzel olmuşİsmini vermek istemeyen bir dost
Aynen lazımHer apartmana bi tane lazim dimi
Hahaha ben 16 yaşındayım normal o zaman bilmememYok artık 91 yılının popüler şarkısıBiz deynepnaz ile 3-5 yaşındaydık ondan hatırlıyoruz
Ben ilk birkaç yılda pek aktif değildim forumda ama. Üniversiteden önce üye olmuştum. Çalışmaya başladıktan sonra, evlilik arifesinde filan daha çok vakit geçirir oldum Zamanla bağımlı olunuyor zatenSen benden önce üye olmuşsun
A.selaammmmSelamlarr Merhabalarr Günaydınlarr Hayırlı Sabahlarr Hellööööö
Nevreste
@Hazal
HanimKelesimiGetir
darkmore
@alimiyon
yasminsay
deynepnaz
tevafuk55
@Ytmz
@EmiraSalih
LezzetliCipetpet
@gurtmingotam
@Lisabella
@HemDeliHemAsik
@Hannaz
@Akaba
@zms rainbow
@MAL KABUL
@hippotalamus
@Sidelya95
Veeee unuttuklarımm hakkınızı helal edin
Hayırlı günler canım Nasılsın, iyi misin?Selamlarr Merhabalarr Günaydınlarr Hayırlı Sabahlarr Hellööööö
Nevreste
@Hazal
HanimKelesimiGetir
darkmore
@alimiyon
yasminsay
deynepnaz
tevafuk55
@Ytmz
@EmiraSalih
LezzetliCipetpet
@gurtmingotam
@Lisabella
@HemDeliHemAsik
@Hannaz
@Akaba
@zms rainbow
@MAL KABUL
@hippotalamus
@Sidelya95
Veeee unuttuklarımm hakkınızı helal edin
Kız Tontiş kaldim diyordun ne yaptınBen ilk birkaç yılda pek aktif değildim forumda ama. Üniversiteden önce üye olmuştum. Çalışmaya başladıktan sonra, evlilik arifesinde filan daha çok vakit geçirir oldum Zamanla bağımlı olunuyor zaten
Çok şükür Lezzetlim oğlumu uyuttum bir kaç işim var ama yapasım yokHayırlı günler canım Nasılsın, iyi misin?
Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeter Bugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyleKız Tontiş kaldim diyordun ne yaptın
Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazımÇok şükür Lezzetlim oğlumu uyuttum bir kaç işim var ama yapasım yok
Sen nasılsın
Allah yardımcın olsun, inşallah güzel sonuca ulaşırsın canım.Tatlım valla şu an hiçbir şey yapamıyorum. Sadece yemeğe dikkat ediyorum elimden geldiğince. Tedavi görüyorum bebek için. O yüzden bu süreçte kilo almasam bile yeter Bugün 4 saat uyumuşum ilk ilaçtan sonra.. Şimdi ikincisini içeceğim, gece de üçüncüsü. Bi 10günüm var şimdi gün sayıyorum, tüm günlerim de yatarak geçiyor böyle
Ben de iyiyim çok şükür canım. Benim evde neredeyse ayaklanıp gidecek. Bi süpürüp silmem lazım