- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Aferinnnn deyneeeppp 10.puan sanaÖrtmenim ben cevap verebilir miyim?
(parmak kaldıran üye smileyi)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferinnnn deyneeeppp 10.puan sanaÖrtmenim ben cevap verebilir miyim?
(parmak kaldıran üye smileyi)
Örtmenim cevabı sormadınız, belki yanlış cevap verecektimAferinnnn deyneeeppp 10.puan sana![]()
Medeni cesaretine puan verdimÖrtmenim cevabı sormadınız, belki yanlış cevap verecektim![]()
Cesaretliyim değil mi?Medeni cesaretine puan verdim
Doğru cevap vereceğinden pek emin değildim![]()
Sıfırcı hocayim ben, benden kimse 100 alamaz diyen hocalardan
10 üzerinden 10 veriyo bikerem
Sana 1 iyi 1 kötü haberim varAllah'ım itici yaşlandım , bir küçüğüm (alimiyon ) daha çıktı
nerelere gidemmm
Sende evliyim bebişim var de de moralim iyice bozulsun![]()
He yaww he he, sende inandın10 üzerinden 10 veriyo bikerem![]()
Benim zamanımda da 100 üzerindendiHe yaww he he, sende inandınörtmenn o bı kere, not sistemi 100 üzerinden. Gerçi senin zamanında belki 10 üzeri olabilir çok geçmiş zaman
![]()
Ben o işi sınavlarda yapıyordum yoruma boğuyordum soruları puanım çok olsun diyeCesaretliyim değil mi?
Benim bir arkadaşım vardı ortaokuldayken, bilmese de parmak kaldırırdı, bilmiş gözükmek için, öğretmen kaldırdığında da sallardı
aklıma O geldi
Ama ben cevabı biliyorum örtmenim.
Aboooww , miu görmesin ama artık evlenmem lazımSana 1 iyi 1 kötü haberim var
İyi haber bebesi yok
Kötü haber hamile![]()
HahhahhaSana 1 iyi 1 kötü haberim var
İyi haber bebesi yok
Kötü haber hamile![]()
Örtmenim 2018 e girdik doğduğu ay gelince 26,henüz doğduğu aya gelmediyse 25,belki aralık doğumludurBen o işi sınavlarda yapıyordum yoruma boğuyordum soruları puanım çok olsun diye
Söyle bakalım deyneeeeppppp cevap ne
Eki Görüntüle 2126854
32Ben o işi sınavlarda yapıyordum yoruma boğuyordum soruları puanım çok olsun diye
Söyle bakalım deyneeeeppppp cevap ne
Eki Görüntüle 2126854
Deynep sana 100 üzerinden 100 puanÖrtmenim 2018 e girdik doğduğu ay gelince 26,henüz doğduğu aya gelmediyse 25,belki aralık doğumludur![]()
Kız 90 doğumlu değil mi nasıl 32