Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

ebrunun ilk pilates videoları sitede kaldırılmış bir kaç ay önce ben ilk 80 ini indirmiştim

iyi de benim topum yok sempatiksalakcinni
sizlerin var mı?

bende varda şişiremedim
plates yapmayı çok istiyorum diye nişanlım setini alıp yolladı sağolsun,ebru şallının dvdsiyle..ama toplu egzersizlere gelince ben kalıyom böyle :sm_confused:

pompası var ama topun deliğine olmuyo nasıl işse...ucuna bi aparat gerenk...sempatiksalakcinni

Destur var mı bacılar
Ne ediyonuz bakiim süper bi topik olmuş livom
Ben yaklaşık 10 bölüm yapmıştım ama sıkılıp bıraktım sonra:1no2:
Gerçekten çok etkili
Ne yidin içtine ben bişi yazmam taşlarsınız beni:1ninca:

Nilcim ilk videolarda top kullanılmıyor

Benim verdiğim linke baktınız mı ? 1 .videodan başlayalım canlar daha önceden yapmış olanlar kaldıkları yerden devam etsinler

Bu arada kankam evet dediğim gibi olacak hem yediklerimizden bahsedelim hemde yaptıklarımızdan vb.

Hee bide o merak saldığım dönem kol gibi fatura geliyodu kotazedeye dönmüştüm dikkatinizesempatiksalakcinni

ebrunun ilk pilates videoları sitede kaldırılmış bir kaç ay önce ben ilk 80 ini indirmiştim

zannedersem bu sezonun mu ne ilk bölümünden beri var.. 1. bölüm demiyo ama yeni sezon filan falan diyo.. orda da yavaş yavaş başlıo yeni başlayanlar için zaten..

evet bunlar yeni sezon canlar ztn video ilerleyince görceksiniz hatun şak diee lastiğini çıkaıryo.hanginizide lastik var:roflol:

Ben sabahları büyük bardak ılık suya 1 kaşık sirke 1 kaşık bal katıp içiyorum.
Bağışıklığı güçlendirip, metabolizmayı hızlandırıyor.
Cidden nadir grip olurum maşallah, ama faranjit yakamı bırakmaz o başka

Ardından kuru kayısı ya da kuru incir yerim

topiğin hayırlı olsun...ben de varım...
geçen hafta pilatese başlamıştım,bu hafta yapamadım malesef...
hafta sonu yapamam heralde ama,p.tesi başlamak istiyorum inşallah...
neyse,

boy;1.72
kilo;62
hedef;52

ölçülerimi yazmam yaa,ben bile,görüp duymak istemiyorum şuan mafoldumben

ben ebru şallının dvdsini almıştım. hareketler çok yavaş ve sıkıcı gelmişti ve bıraktım etkili gelmedi zaten. ismekin aerobik kursuna yazıldım ama hoca plates yaptırıyo.. ebru şallınınkiyle alalası yok. karın kaslarım iki gün acıdı. inanılmaz etkili çok çok memnunum.. zamanı olanlar gidebilir kursa hemide ücretsiz ve çook eğlenceli:))

hadi kızlarrr kaydirigubbakcemile2 bir kiii üçç hihoyyyt bir kiii üç hihoyyyt
bölemiydi kızzz kaydirigubbakcemile2

ben izliyorum sizi kızlarrr :hulya:

İsland ,Gloxnia hoşgeldiz kızlar a.s.

Kızlar bende top ,yer minderi lastik dahil hepsi var ama ilk videolarda bunlara ihtiyaç olmuyor zaten zamanla hepsini alacaksınız canolar :içelim: Benim verdiğim linke herkes baksın .

Bu arada herkes yaptıklarını yazacak çokkkkkkkkkkkkkk fazla devamsızlık yapanlar ,pilatesi aksatanlar bu topikte yer almayacaktır (Çok katı mı oldu ne):mymeka:

lastik olması şart değil. kursta lastik olmayanlar havlu kullanıyo ama daha zor oluyo tabi hareketleri yapmak. lastik alana kadar havlu vebenzeri cisimlerde iş görür don lastiği filanda işe yarayabilir:))

bi yapmayanlar banlanacak demediğin kalmış haa nilim:roflol:

ben 1.sini yaptım çok yavaş ve hafif geldi...
2.ciyi deniyim dedim,kesinlikle çok beğendim...
2. biraz daha zor ve etkili bence...
ama ismekte mantıklı geldi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…