- 7 Mayıs 2010
- 2.679
- 12
- 43
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
Hee bide o merak saldığım dönem kol gibi fatura geliyodu kotazedeye dönmüştüm dikkatinizesempatiksalakcinni
evet bunlar yeni sezon canlar ztn video ilerleyince görceksiniz hatun şak diee lastiğini çıkaıryo.hanginizide lastik var:roflol:
ben ebru şallının dvdsini almıştım. hareketler çok yavaş ve sıkıcı gelmişti ve bıraktım etkili gelmedi zaten. ismekin aerobik kursuna yazıldım ama hoca plates yaptırıyo.. ebru şallınınkiyle alalası yok. karın kaslarım iki gün acıdı. inanılmaz etkili çok çok memnunum.. zamanı olanlar gidebilir kursa hemide ücretsiz ve çook eğlenceli:))
size iyi bir iki üç saymalar,,iyi huuhh huhh çekmeler canlarım:roflol:. ben yatıyorum artık. yarın her yerleriniz ağrıyacak şimdiden geçmiş olsun. hepinizi öpüyorum iyi gcelerrrrropuyorumnanaktan
valla ben ebru şallının huuv huuv larına sinir oluyodum ama aynısını yapıyorum artık sempatiksalakcinni
sana da iyi ggeceleerrr
ben bitirdim kızlar 20 dk yaptım :teytey:
gerçekten hiç zorluğu yok ..
ilk günlerde zorlanmak normal ,yarına ağrılarla uyanacaksınız..
ama bilinki, o ağrılar yapılan egzersizin kaslarınızı harekete geçirdiğinin işareti ...
benim için bu hareketler oldukça kolay açıkçası, malum profesyonel bir sporcu geçmişim var ..
ben 15 günde belimi 4 cm incelttiğimi bilirim ..
inanın spor her derde deva :dancees etmek yok ...
kolay gelsin ...
ama bilinki, o ağrılar yapılan egzersizin kaslarınızı harekete geçirdiğinin işareti ...
benim için bu hareketler oldukça kolay açıkçası, malum profesyonel bir sporcu geçmişim var ..
kolay gelsin ...
dimidelikafadulden,ama hatun spor yaparken bile sexi yaasempatiksalakcinni
evet canım bendeki ilk dvdsi.. ikincisini alayım o zaman..
kolay gelsin ...
valla ben ebru şallının huuv huuv larına sinir oluyodum ama aynısını yapıyorum artık sempatiksalakcinni
sana da iyi ggeceleerrr
size iyi bir iki üç saymalar,,iyi huuhh huhh çekmeler canlarım:roflol:. ben yatıyorum artık. yarın her yerleriniz ağrıyacak şimdiden geçmiş olsun. hepinizi öpüyorum iyi gcelerrrrropuyorumnanaktan
pilates de senin için çok ideal maeves..tebrik ederim:) göbek gidermi pekii? 170 boy 54 kiloyum ama doğumdan sonra göbek feci durumda.. normal doğum yaptım gerçi ama yinede gitmedi 2 senedir.
kolay gelsin ...
pilates de senin için çok ideal maeves..
ama hiç bişi yapamazsan bile boylu boyunca uzan yere,el parmaklarınla ayak parmaklarına doğru uzan ama dizlerini bükmeden ..hergün yap ..ilk 5 kez yap 2. gün 7 3.10 kez 4.13kez ve bu şekilde artırarak yap ,sakın ilk günden 30 tane yapim deme..yavaş yavaş ..zaten gün geçtikçe bedenin uyum sağlayıp ,hareket daha kolaylaşıcak senin için ...
oyyy 15 günde 4 cm mi maşallah canım yaa
peki kalçalarda bölee mucizevi kısa süreli etki etcek bişi öner ban a lütfen lütfennnnna.s.
bebekkafa çok haklısın ,keşke her birimiz bunu bir tarz edinebilsek ,
ama bu bazen çok zor oluyor işte ...
ben fırsat buldukça yaparım evde kendi kendime...
hiç olmadı deli gibi dans ederim ama hareket ederim ...
faydası çok gördüm ,ve yaşıyorum ..
bu arada verdiğin rep'e bayıldım :asigim:
geçekuşum ,kalçalarını gün içinde sık bırak sık bırak ,hatta oturduğun yerde bile bunu yap ,yatarken de ayakta bulaşık yıkarken bile...
ve yüzün yere bakacak şekilde kollarının üstünde durup,bacaklarını teker teker,kaldırabildiğin noktaya kadar kaldır-bindir,kaldır indir,arada esneterekte yap bunu li ,bacak dayanacağı en son noktaya gelsin yani kalça arada şıkışsın..
sende az ile başla gün geçtikçe sayıyı artır,hergün 10 dk.kaydirigubbakcemile2