Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

ben aslında bikaç haftadır pilates yapıom hatta pilates seti videoları filan bilem aldım.
bu aralar depresyonda mıyım neyim hiçbi yerimi beğenmiyom valla mafoldumbenmafoldumben
sen bana takıl,ben senin moralini tavan yaparımaklinialirimsmile
Tamam başlayalım canlar şimdi herkes Tv8 girsin Ebru Şallının 1. videosunu indirsin
ben kırosu indirmeyi bilmiyo kankaohaoldumsmile ohaoldumsmile
domateslere hazırım:tomato: :tomato:
açıp izlesem olmazmı:gitme:

bla bla bla
bahane üretmeye meraklı milletiz

aa biz iremi çok seviyoruz amagamyoncuiremsu gamyoncuiremsu bak tin tin en güzel oynuyo yavrumgamyoncuiremsu
gıgamyoncuiremsukı bile çıkmıyogamyoncuiremsu

ahaha alakasız olacak ama tatlıgacı heidinin kredi kartı ekstresine bakmasına bittim yaa delikafaduldendelikafadulden

evet ebru şallı da o olay var:)) dvd si var bende...ama kadının vücuduna bakmak bile başlı başlına motive edici bir etken bana göre...:))

senin dediğinide araştırıyorum bu arada

bazı sitelerde var canım da hep ingilizce olunca sarmadı beni. türkçe dublajlısını buldumçoğu hareketi yanlış yaptıpğımı anladım kadın her detayı örneklerle açıklıyo. igilşzcen sağlamsa indir ama benimki gibi kıtsa özelden bana mesaj at:roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tamam patron sen ne dersen osırnaşık şey sırnaşık şey
hadi başlıyalım..çok enerjikimhihoyyyt

liv harika olmuş bu topik eline sağlık ,bende pilates istiyorum kaydirigubbakcemile2
boy: 1.68
kilo; 48
ölçüler: 88- 62- 90

sıkılaşmak istiyom ben ,daş gibi

Yok yok öyle katı kurallarımız yok bizim hoşgeldin canım
ayy sızın kılolar gayet yerınde ben ne yapayım 1,66 boy 57,5 kılo üfff gıtmıyo kılolar

Fazla birşey yok ki canım benim olanlarıda bu topikte verirsin .Kızlar amacımız hem bölgesel fazlalıklardan kurtulmak hemde sıkılaşıp vucudumuzun şekle girmesini sağlamak .Olaya sadece kilo olarak bakmayalım bitaneler zemuszemus

enercikk hatunlara bak heeleee hadi başlayın ben sizin yerinize sıcacık yatağımda uyurum. kpss bi geçsin bak hepinizden çok sıkılşacam hem lesliee hem callanetics hem pilatessss:roflol:

kanka ben sıkılaşmak istiyorum
ayrıca sağlıklı yaşam hakkındada konuşmak istiyorumhihoyyyt
hatta resimler ekliyelim ne yedik ne içtikboshayallersmile

benım boyuma gore kac kılo olmam lazım kızlar ona gore hedef yapayım kendıme bıde kollar zayıflarmı benım kollarda kalın

Kanka harbiden enerji patlaması yaşıyorsundelikafadulden banada enerjini yansıttın vallaha benimde canım çekti :roflol::roflol::roflol: Kanka uzun uzun anlatsam indirsin bence dur ama senin için online izlenecek yerlere bakayım .Bu arada herkes youtube girebiliyor değil mi olmadı oradan da izleyebilirsiniz

Nil hoşgeldin hihoyyyt

ben vakti zamanında 80 videosunu indirmiştim siz uğraşmayın ben dvd yapıp gönderiyim size:roflol:

yok:roflol:top ne arar la bizde die iğrençlik yapasım geldi :roflol: kanepe koltuk kullan yaa topa ne hacet:roflol:

benimde çok iyi olduğu söylenemez canım..atayım özelden mesaj o zaman :)

liv harika olmuş bu topik eline sağlık ,bende pilates istiyorum kaydirigubbakcemile2
boy: 1.68
kilo; 48
ölçüler: 88- 62- 90

sıkılaşmak istiyom ben ,daş gibi

yovrimm maşşallahhhaklinialirimsmile

benimde göbekle başım dertte...ve sıkılaşmak tabiki...ama en azından bi 4 kiloda versem tam süper olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…