- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
sen bana takıl,ben senin moralini tavan yaparımaklinialirimsmile
ben aslında bikaç haftadır pilates yapıom hatta pilates seti videoları filan bilem aldım.
bu aralar depresyonda mıyım neyim hiçbi yerimi beğenmiyom valla mafoldumbenmafoldumben
ben kırosu indirmeyi bilmiyo kankaohaoldumsmile ohaoldumsmileTamam başlayalım canlar şimdi herkes Tv8 girsin Ebru Şallının 1. videosunu indirsin
bla bla blane biliim yemiyo işte..ben ekmek elden su gölden yaşamıyom sizin gibin:umursamaz:..annen yemeği yapsın çamaşırı yıkasın,dolaba koysun ohh..o aşamaları yapan kişi benim bizim evde yeeaaaa:1closedeyes:..enercimi ev çocuk alıyo..:çok üzgünüm:
selam..
işte aradığım topic:) haftada iki gün platese gidiyorum 1er saat. iki günde evde yaptımmıydı züper olur.. sadece göbek bölgemde sorun var. başka bir topicdeki arkadaş gibi "diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye popomda sorun olmamasına rağmen o bölgemide inceltmeye çalıyorum" demeyenlerdenseniz bende varım:)boyum 170.. ölçülerimi yarın alıp yazacağım. ayrıca başlığı değiştirsinler mümkünse kızımın adı irem benim pek hoşuma gitmedi:))
evet ebru şallı da o olay var:)) dvd si var bende...ama kadının vücuduna bakmak bile başlı başlına motive edici bir etken bana göre...:))
senin dediğinide araştırıyorum bu arada
Kanka inan bende geberdim gülmekten delikafadulden gözümden yaş geldi vallaha :roflol::roflol:
Lacrimacım sen bir süredir yaptığına göre sen kaldığın yerden devam et tatlım
Yeni başlayanlar için 1 videodan başlayalım diyorum .Siz ne dersiniz canlar ?
Yok yok öyle katı kurallarımız yok bizim hoşgeldin canımselam..
işte aradığım topic:) haftada iki gün platese gidiyorum 1er saat. iki günde evde yaptımmıydı züper olur.. sadece göbek bölgemde sorun var. başka bir topicdeki arkadaş gibi "diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye popomda sorun olmamasına rağmen o bölgemide inceltmeye çalıyorum" demeyenlerdenseniz bende varım:)boyum 170.. ölçülerimi yarın alıp yazacağım. ayrıca başlığı değiştirsinler mümkünse kızımın adı irem benim pek hoşuma gitmedi:))
ayy sızın kılolar gayet yerınde ben ne yapayım 1,66 boy 57,5 kılo üfff gıtmıyo kılolar
sen bana takıl,ben senin moralini tavan yaparımaklinialirimsmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tamam patron sen ne dersen osırnaşık şey sırnaşık şey
hadi başlıyalım..çok enerjikimhihoyyyt
bazı sitelerde var canım da hep ingilizce olunca sarmadı beni. türkçe dublajlısını buldumçoğu hareketi yanlış yaptıpğımı anladım kadın her detayı örneklerle açıklıyo. igilşzcen sağlamsa indir ama benimki gibi kıtsa özelden bana mesaj at:roflol:
liv harika olmuş bu topik eline sağlık ,bende pilates istiyorum kaydirigubbakcemile2
boy: 1.68
kilo; 48
ölçüler: 88- 62- 90
sıkılaşmak istiyom ben ,daş gibi
iyi de benim topum yok sempatiksalakcinni
sizlerin var mı?
tv8 Video - *EBRU ŞALLI İLE PİLATES 24 Haziran 2010
ben burdan başlıyorum şimdi..
hadi pismillahguclubacismile guclubacismile
ben yohum bi süre
ziporum bitsin yazarımzemuszemus