- 2 Ocak 2009
- 1.918
- 3
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
canım 10 dk az benim için vlalla. aklıma geldikçe sıkarım kalçalarımı da eşofmanan komik görünüyo yalnızken yapmak lazım onu:roflol: ben callanetics yapıorum kas çalıştırıyorum haatım kendime göre egzersizlerim de var. vücudum ham değil yani. sayı olarak daha fazladan başlasam bir sakıncası olmaz değil mi?
kalçanı gün içinde aklına geldikçe yap zaten canım acayip sıkılaştırır ve toparlar bu yöntemler kasları ve kalçayı dolayısyla... hatta bunu alışkanlık edin ...
o halde bedenin uygun konumda yapabilirsin elbette...
ama yinede öncesinde küçük esnetme hareketleri (kültür fizik) yapman daha faydalı...yerimseniben
nil şimdi okudum da vücut ölçülerin maşallah :lepi:
benim belim çok kalıınnCADIARZU
önemli değil arkadaşlar zevk benim için ...çok teşekkür ederim canım. bu arada kk da en güzel imzaya sahip üyesinin sen olduğunu söyylemiştm değilmi:teytey: her seferinde okyuorum :roflol:
allahım ayrılamıom burdan yatcem artık son iyi geceler dileyişim öptüm siziii:asigim:
sana 15 günde 4 cm nasıl inceltiğimi yazayım bak ne koly diceksin kaydirigubbakcemile5
ayakta dümdüz-dik duruş al ...
kambur yada diz kırılmayacak ...
kollarını çevirebildiğin noktaya kadar çevir,ama bunu yaparken asla,bedenini döndürmeyeceksin ,s
adece 2 kol ,bel kısmın kollarının hareketi ile harketi sağlayacak zaten ...
önemli diğeri şu ,kollarını döndürebildiğin en son noktaya kadar yapıcaksın ki
alt bedenini hareketsiz kılıp ,mecbur bel kısmın hareket in odağı olacak ..yerimseniben
canım yeri geldi diye belirttim ve özetleyim lisanslı profesyonel sporcuyum ,ege bölge birinciliklerim var ,bacak boyum tescilli,uzunluğu açısından..yurt dışı yarışlarına katılımım isöz konusu oldu..a.sNilcim verdiğin bilgiler çok doğru,spor salonunda da bel için o hareketi yaptırıyorlardı...
popoyu sıkıp bırakma olayını ben bazen yapıyorum annem çok gülüyorkaydirigubbakcemile3 aslında her gün yapmak lazım yaa,üff yapıcam bundan sonra o hareketleride her gün....
canım yeri geldi diye belirttim ve özetleyim lisanslı profesyonel sporcuyum ,ege bölge birinciliklerim var ,bacak boyum tescilli,uzunluğu açısından..yurt dışı yarışlarına katılımım isöz konusu oldu..a.s
bu arada brançşım atletizm özellikle kısa -engelli parkurlarda yarıştım ..
spora aşinalığım var ,yetecek kadar bilgimde var ..çok engin bilgilerim olmasa dahihoyyyt
umarım az da olsa faydam olursizlere ,benden mutlusu olmaz o zaman ..a.s.
kolların bedeninden bağımzsız değil bebeğim ,dolayısyla ,kollarını çevirdiğin an üst bedenin zaten hareket edecek ..ama sen alt bedenini hareket ettirmeyip-sabitleyeceksin ,üst beden hareket edecek elbette kollarınla birlikte.ama alt beden hayır!!,yoksa işe yaramaz ...ve unutma!!! kollarını çevirebildiğin en son noktaya kadar çevir.ki ,belin de o oranda sınırlarını zorlasın ,alt beden hareket etmediği için bel bilgen zorlanıcak ,üst bedenin hareketi ile..ve püf nokatsı da burası ..nilcim bişey sorcam yaa,kollarımızı çevirirken üst bedenimizide mi sabit tutucaz yoksa döndürcekmiyiz?
kolların bedeninden bağımzsız değil bebeğim ,dolayısyla ,kollarını çevirdiğin an üst bedenin zaten hareket edecek ..ama sen alt bedenini hareket ettirmeyip-sabitleyeceksin ,üst beden hareket edecek elbette kollarınla birlikte.ama alt beden hayır!!,yoksa işe yaramaz ...ve unutma!!! kollarını çevirebildiğin en son noktaya kadar çevir.ki ,belin de o oranda sınırlarını zorlasın ,alt beden hareket etmediği için bel bilgen zorlanıcak ,üst bedenin hareketi ile..ve püf nokatsı da burası ..
dene anlayacaksın
o belinin sıkışıp ,gerilen halini ...kaydirigubbakcemile5
edit: düz duracaksın yazmışmıydım ...
dümdüz duracaksın dizlerin birbirine değecek ayak baş parmaklarında ve bunları uygularkende o posizyon bozulmayacak ..
evet canım ,çevirebildiğin en sağa ve çevirebildiğin en sola ...hihoyyytCanım saflıgım üzerimde ben anlamadım kollarımız saga,sola mı ceviriyoruz degil mi?
Ziporcu tanrıça,elmada kurt var mıydısempatiksalakcinniziporumu yaptımmirmirmirmir
elmamı yedim..suyumu içip zıbarıcamboshayallersmile
ebru çok güzel ya:asigim:
livim süper bi topik oldu canım kankamolumunekankayizsmilegüzel paylaşımlar yaşıycağımıza inanıyorumŞeniz
Ziporcu tanrıça,elmada kurt var mıydısempatiksalakcinni
kurtsuz yemez bu hatun dilaremm sempatiksalakcinni
siz gece yapıyosunuz bende gündüz yapıyorum sporumu kızlar hihoyyyt tenis dersinden geldim :hulya: ortak noktamız fit olmak aklinialirimsmile