- 7 Mayıs 2010
- 2.679
- 12
- 43
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
kaydirigubbakcemile51 69 by 51kg hedefm 48 benımdeolablrsem eğer:)
şekerim saçmalama:hulya:üff sizin ne güzel boylarınız uzun, kilolar her türlü gider zaten kilolu da değilsiniz..
ya ben napıım kısacık boyum var ve uzamaz tabi bu yaştan sonraeskiden sallamıodum ama artık komplekse girmeye başlıcam
anaaaaa :roflol: cidden yanlış okumuşum kankeee :roflol:
ben pilates yapmayacagum böbögümmoyzden yazmadım gamyoncuiremsu
kaydirigubbakcemile5
şekerim saçmalama:hulya:
plates yapmaya başlıyalım moralin yerine gelirolumunekankayizsmile
kas nasıl uzuyor gecetavuuu?..nereye ne etki yapiii?
İnanmıyorum :roflol::roflol: Geberdim gülmekten o nasıl başlık :roflol: Ne etmişim ben öyle :roflol: Kankama sordum başlık ne olsun diye o da Pilates+Sağlıklı yaşam+Kendini sevenlerin Mekanı olsun demişti yanınada gamyoncuiremsu smiley'ını patlamıştı bende koplaya yapıştır yaptım ama fazladan smiley'da kopyalamışım :roflol::roflol: Ah liv ah
Bu arada canlarım hoşgeldiniz baktım ölçülere herkese maşallah diyorum
Acilen başlığın düzeltilmesi lazım şimdilik uçuyorum sırnaşık şey
zahmet olmadan rahmet olmuyo gacım:dilcikar:
bizle beraber ımmm pısss ohhh yapıcaksınkaydirigubbakcemile
anlaştıkmı şekerkızkendişakkıdı
Tamam başlayalım canlar şimdi herkes Tv8 girsin Ebru Şallının 1. videosunu indirsin
selam..
işte aradığım topic:) haftada iki gün platese gidiyorum 1er saat. iki günde evde yaptımmıydı züper olur.. sadece göbek bölgemde sorun var. başka bir topicdeki arkadaş gibi "diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye popomda sorun olmamasına rağmen o bölgemide inceltmeye çalıyorum" demeyenlerdenseniz bende varım:)boyum 170.. ölçülerimi yarın alıp yazacağım. ayrıca başlığı değiştirsinler mümkünse kızımın adı irem benim pek hoşuma gitmedi:))
şu meşhurr callen teyzemin videosu var bende canım çok kişi uyguluyor ve de çok memnunlar ama istikrarlı yapılmalı.48satten faazla ara verirsen rproğrama baştan başlıyosun esneme hareketleri var ama nasıl yyakıyor anlatamam. ben ebru şallının 70 80 videounu indirdim de onla ypamadım.süpperrrrrr deyişi huhhh uhhhhhhhh zapık gibi nefes alışı,gülmekten yapamıyom:roflol:ama bu callen teyzemin videosunda o yok işte gayet doğal bir kadın ve hareketleri kısa sürede toparlıyormuş.