Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

StreLitzia hoşgeldin hihoyyyt 24 Ekimde kilo ve ölçü bildirimi olacak arkideşler unutmayınhihoyyyt

Yaw kızlar soğuklarda 2-2.5 Lt içmek bana eziyet gibi geliyor :1no2: Ama içmemiz lazım

hosbuldum canim tesekkürler tamam gamyoncuiremsu mutlaka yazicam :lepi: :)
Valla ben pilatesi yaparken yeminle söylüyorum 1,5 lt. suyu bitiriyorum ölüyorum susuzluktan hareket yaparken.. O yüzden pek zorlanmiyorum valla icerken hareket ettigimizden belki vücut istiyor suyu sanirim CADIARZU

Son düzenleme:
StreLitzia hoşgeldin hihoyyyt 24 Ekimde kilo ve ölçü bildirimi olacak arkideşler unutmayınhihoyyyt

Yaw kızlar soğuklarda 2-2.5 Lt içmek bana eziyet gibi geliyor :1no2: Ama içmemiz lazım

bardağa koyup pipetle içmeyi dene,öyle güzel içilio vereliniortak

selamlarrr...

ben bugün plates yapmadım...2 gün üst üste yapmıştım bugün yapmıyım dedim...

yediklerimi yazmıyım bendesempatiksalakcinni

üfff tam olarak giremedim diyet moduna..sadece ekmeği azlattım o yani...bilmiyorumkismile

1 saate yakın Plates yaptımmm :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Top yok bende ama ablamda var, onunkini aşırıp getireceğim eve canlar

Lastik var ama Flormar göndermişti eve hediye mayetinde boshayallersmile

Kendimi çok iyi hissettim gerçekten ya egzersiz gibisi yok kızlar! delikafadulden
Bir de sabah erken kalkmaya alışıp yürüyüşe çıksam keşke ama oturduğum yer hiç müsait değil ya...
:2:

Ooooooooo canlar demek pilatesler yapılmış süpersiniz bebeklerim kaydirigubbakcemile2 Bende bugün koşu yaptım gece yatmadan da pilatesimi yapacağım kaydirigubbakcemile2

Herkes topunu lastiğini çartı çurtu çeksin canolar :sm_cool:

Bunlar benim topum, lastiğim, twist im, vb.Yer minderini pembe istemiştim ama bu renk yollamışlar topla hiç uyumlu değil:dilcikar:

Son düzenleme:
Oyy kankam çok güzeller, sende tam techizat var yaa süpermişşş! hihoyyyt

Lastikle toptan başka ne lazım bebekom ?
:uhm:

ben de günlük sporumu yaptım bugün
gerçekten insan iyi hissediyor yaa :lepi:

kaydirigubbakcemile2 bugün platesimi bende yaptim ilk defa Ebru $alliya yeti$tim genelde dvd'den yapiyordum onla bugün canli canli yaptim bende de top ve lastik bant var sadece yer minderini almadim sabahlari genelde erken yapmaya calisiyorum ac karnina birde tabii :)) yoksa hareketleri yaparken cok zorlaniyorum bugün 4. günümdü cok rahat yaptim bircok hareketi fakat iki bacagimi yanlara iyice acipta öne dogru egilebildigimiz kadar egilme kismindaa kafami tam yere koyamiyorum ic bacaklarimin agrisi daha agir basiyor bu konuda ne tür bir uygulama yapsak daha rahat ali$abiliriz bir bilgisi olan veya deneyimi olan varmi? bilmiyorumkismile

bu toplar standandart mı yoksa boy boymu? bizim hocanın topu livin koyduğu fotodan daha küçük geldi sanki gözüme..

Maevescim toplar standart değil .

Ayşem valla ben yeni sipariş etmedim 1 sene önce fln aldım. İnt üzerinden bir siteden aldım ama isimi aklımda değil kuzum .

Nisanım güzel kankam pilates için sadece 2 si yeterli olumunekankayizsmile

benim en çok zorlandığım hareketlerden biri bu..diğeride karın hareketlerinde bacakları yukarı kaldırıp eler yanda o şekilde nefes alıp verme...100 kere diyo bide ebru canımkafamçokkarıştı iflahım kesiliyo benim...

bende de top var 2 boy..biri küçük biri büyük ama şişiremedim işte....pompanın ucu topa girmiyokiiii

bu arada bugün de yapmadım pazara kadarda yapamıycam muhtemelen nişanlım geliyo yarın çünkü,vaktim olmaz yapmaya.....

selam sevgili pilates severler :)
2 gündür bi tembellik var üzerimde sormayın gitsin ya..
bugünkü pilatesimi yapmadım daha ve acayip üşeniyorum kalkıp yapmaya..
acayip de yemek yiyorum iki gündür..
noldu bana yaa mafoldumbenmafoldumben

slm kızlaarr...
2 günlük kısa bi aradan sonra geldim
liv topunun rengi çok şekermiş :icecream:

benimde regl tarihim yaklaştı iki gündür nutella kavonuzuna dadandım az önce dibini gördümm( yarın platese gidicem pazar doğum günüm gitmem büyük ihtimalle spora... şu reglim gelsin geçsin de ipin ucunu kaçırmıcam... valla:)

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişopuyorumnanaktan
livim,topunu ve diğer ıvır zıvırları güle güle kullan:teytey:
ben plates yapmıyorum 3 gündür,ama spor yapıyorum kızlar
yürüyüş yaptım,egzersiz yapıyorumhihoyyyt
nişanlım bile değişikliği fark etti :lepikaç zamandır görmüyodu beni)
kesinlikle aprilime katılıyorum,spor gibisi yok:içelim:

Ben az sonra Pilatesimi yapıp duşumu alıp gezmelere çıkacağım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Habarınız olsun canlarrrrrr
aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

Tek problemim göbegim ve yan simitlerimle kızlar. ( Basenler cok problem degil suanlık. NİL arkadasımız bir kac taktik verdi ama sanırım bir yanlıs yapıyorum Vücudumu sabitliyorum kalcamdan asagısı hic oynamayacak sekilde, kollarımı olabildigince saga ve sola ceviriyorum ama bel cevrem de hic birsey hissetmiyorum aksine sırtım da agrı oluyor ve kütür kütür sesler geliyor. Ben nerde yanlıs yapıyorum kii ??? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…