- 2 Ocak 2009
- 1.918
- 3
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
benim en çok zorlandığım hareketlerden biri bu..diğeride karın hareketlerinde bacakları yukarı kaldırıp eler yanda o şekilde nefes alıp verme...100 kere diyo bide ebru canımkafamçokkarıştı iflahım kesiliyo benim...
bende de top var 2 boy..biri küçük biri büyük ama şişiremedim işte....pompanın ucu topa girmiyokiiii
bu arada bugün de yapmadım pazara kadarda yapamıycam muhtemelen nişanlım geliyo yarın çünkü,vaktim olmaz yapmaya.....
Ya ben o harekete bayiliyorum 100 kere olana 5 kere hüf hüf hüf 5 kere üf üf üf cok ho$ cabuk geciyor biraz yanici ve etkili bir hareket :lepi:
ßu bacak hareketine bir türlü kafami iyice yere dayayamiyorum Ebru Salli gibi kadin iyice lastik olmu$ uzuyorda uzuyo öne dogru cok calismam gerek coooook
benimde en çok zorlandığım hareket hundred
hamım biraz o yuzden heralde...
ona sıra gelince strse giriyom :1shok:
20 tane yapıp biraz duruyorum sonra tekrar yapıyorum zemuszemus
kızlar bende bugün ebru şallının 1.cdsini yaptım çok rahatım pilatesimi yaptım şimdide yeşilçayımı yudumluyorum=))
Kızlar kusura bakmayın çok boşladım burayı farkındayım yavaş yavaş bütün sorulara cevap vermeye çalışacağım
Jennifer tv 8 girip rahatlıkla indirebilirsin .Belki o an hata vermiş olabilir tekrardan dene yerimseniben
Sessizlik evet sırt için egzersizler var sende bizimle pilatese başlarsan sırt ağrından zamanla kurtulabilirsin .Buradan anlatmak zor olacağı için ,senin için resimli sırt için egzersizlere bakacağım .
Zulmet ne kadar çok yaparsan senin için o kadar iyi olur .Haftada 2 saat ,4 gün demek oluyor yeterli bence bu sürede.