- 2 Ocak 2009
- 1.918
- 3
- Konu Sahibi BeyazPerim
gloxina burası evinin tam olarak neresine tekabül ediyo bacı ben anlamadım:))
kaydirigubbakcemile3 evin girişine tekabül ediyo canım süprizzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gloxina burası evinin tam olarak neresine tekabül ediyo bacı ben anlamadım:))
topikimizin adı değişti..muzdaribim:çok üzgünüm:
bakıp bakıp kopuyodum oysaki:roflol:
canlarım selamhihoyyyt hihoyyyt
ben beyaz ekmeği bugün itibari ile kestimsüprizzzzzbuğday ekmeği yiyorum
tam buğdaysositososito
ayrıca demir eksikliği için ferrum fort içiyodum,bitti..
saçlarım dökülüyodu,dökülmem durdu..bilginizesengözlerimebaksanab
sporuma devam ediyorum,bırakmadım:lepi:
gloxiniacaım,doğru yazdım işallahbenneyaptımki
evin ne güzel öyle:sm_cool:
netten alıntı sandım resmi:asigim:
huzurla oturun canımhihoyyyt
bugün yediklerimi yazmıım ben topikten kovulurum kaydirigubbakcemile
normalde ben de kepekli ya da tam buğday ekmeği yiyorum, o da tost olursa filan normal öğünlerde ekmek yemem öyle fazla zaten..
ama okulda olunca kepek ekmeği olmadığı için mecbur beyaz ekmek yiyorum bazen doymak için..
anaa burası senin evin mi Gloxinia ben de netten alıntı sandıydım valla.. ne güzelmiş öyle pilates köşen zemuszemus
evim canım...ayna aşkım tavan yapınca,ortaya spor salonu gibi bi yer çıktı kaydirigubbakcemile3
Deminde üzüm mideye indirdim .Bir kısmınıda yüzüme sürdüm gamyoncuiremsu
Kankam ben o başlığı söylemesedimde o öyle kalmazdı .fisfisfisKonu sorumlarını gördüklerinde müdahale ederlerdi :1no2: Bende kamyoncuyu çokkkk sevmiştim
Gloxinia evini çok merak ettim canım .Bu kadarı bile çok güzel görünüyor cokacimcoook
Bende yarına topumu lastiğimi ve diğer aletlerimi çekicemhihoyyytcokacimcoook
Bugün ne yediğime gelince gene hayvani yemek yedim benneyaptımki Ama arada sağlıklı besinlerden de tükettim.
Deminde üzüm mideye indirdim .Bir kısmınıda yüzüme sürdüm gamyoncuiremsu
Çok güzelmiş kuzummmmm :asigim:
Ben de spor salonu sandım 4 mat var sandım :roflol: :roflol:
ahahahha :roflol:
güle güle otur tatlım tertemizsin bir de ne güzel misss bayanssulusmile Şeniz
gamyonunu da bırakmaz elinden hiç kankam sempatiksalakcinni :roflol: gamyoncuiremsu
ev miymiş oooo:1shok:
gloxinia evini çok merak ettim bende o yüzden geçmiş konularını kurcuklıcam izninle belki evinin fotolarına rastlarım:)
gloxinia evini çok merak ettim bende o yüzden geçmiş konularını kurcuklıcam izninle belki evinin fotolarına rastlarım:)
Bende konularını arattım belki bulurum diyesırnaşık şey ama göremedim :1no2:
Gloxiniam üzümü ezip suyunu sürdüm tatlım :lepi:
bende kamyoncuyu ariyordum meger ismi degi$mi$ bende araniza katilmak istiyorum izninizleee azimli bayanlar :)
ßugün pilatesimin 3. günündeyim sabah 10-11 arasinda yapiyorum bir saat sürüyor ölüyorum bitiyorum ayrica hergün yaptigim icin heryanim agriyo bacaklarimin ic kismi oturup kalkarken resmen sanciyo ama kendimi cok rahatlami$ hissediyorum bende top ve lastik bandindan aldim topla olan hareketlere bayiliyorum kaydirigubbakcemile2
Yeme i$ine gelince sabahlari cekirdekli siyah ekmek yiyorum günde 3 ltr. su tüketiyorum ara sira bitki cayi kari$imi iciyorum bazen aksamlari gec saatlerde acikinca kendimi durduramiyorum tek sorunum o yoksa her$ey güüzel gidiyor ..
Ebru Salliya baktikca azimleniyorum pilates yaparken 10 seans sonra bakalim fark olucakmi kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım,umarım kısa sürede farkı görebiliriz :lepi: