Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

topikimizin adı değişti..muzdaribim:çok üzgünüm:
bakıp bakıp kopuyodum oysaki:roflol:
canlarım selamhihoyyyt hihoyyyt
ben beyaz ekmeği bugün itibari ile kestimsüprizzzzzbuğday ekmeği yiyorum
tam buğdaysositososito
ayrıca demir eksikliği için ferrum fort içiyodum,bitti..
saçlarım dökülüyodu,dökülmem durdu..bilginizesengözlerimebaksanab
sporuma devam ediyorum,bırakmadım:lepi:

Son düzenleme:

annemde içiyodu ondan,kilo aldı...
sen de bi farklılık oldu mu?

gloxiniacaım,doğru yazdım işallahbenneyaptımki
evin ne güzel öyle:sm_cool:
netten alıntı sandım resmi:asigim:
huzurla oturun canımhihoyyyt

bugün yediklerimi yazmıım ben topikten kovulurum kaydirigubbakcemile
normalde ben de kepekli ya da tam buğday ekmeği yiyorum, o da tost olursa filan normal öğünlerde ekmek yemem öyle fazla zaten..
ama okulda olunca kepek ekmeği olmadığı için mecbur beyaz ekmek yiyorum bazen doymak için..

anaa burası senin evin mi Gloxinia ben de netten alıntı sandıydım valla.. ne güzelmiş öyle pilates köşen zemuszemus

ben de hiç ekmek yemiyorum...aslında yemem gerekiyo günde 1-2 dilim...

benim bugün ki yediklerim
iki öğün k-flakes
akşam;çorba,fish fingers bi de salata...

bide dayanamadım,çayın yanında 2-3 tane biskrem yedim...
birazdan da elma yicem...

aslında ben bu hafta biraz alıştırma yapmaya çalışıyorum...
haftaya inşallah daha düzenli beslenicem kaydirigubbakcemile

anaa burası senin evin mi Gloxinia ben de netten alıntı sandıydım valla.. ne güzelmiş öyle pilates köşen zemuszemus

kaydirigubbakcemile3
evet 4 kişi yapıyomuşuz gibi hissediyorum,bi de ebru apla kaydirigubbakcemile2 sıkılmıyorum yani hihoyyyt

Kankam ben o başlığı söylemesedimde o öyle kalmazdı .fisfisfisKonu sorumlarını gördüklerinde müdahale ederlerdi :1no2: Bende kamyoncuyu çokkkk sevmiştim

Gloxinia evini çok merak ettim canım .Bu kadarı bile çok güzel görünüyor cokacimcoook

Bende yarına topumu lastiğimi ve diğer aletlerimi çekicemhihoyyytcokacimcoook

Bugün ne yediğime gelince gene hayvani yemek yedim benneyaptımki Ama arada sağlıklı besinlerden de tükettim.
Deminde üzüm mideye indirdim .Bir kısmınıda yüzüme sürdüm gamyoncuiremsu

evim canım...ayna aşkım tavan yapınca,ortaya spor salonu gibi bi yer çıktı kaydirigubbakcemile3

Çok güzelmiş kuzummmmm :asigim:
Ben de spor salonu sandım 4 mat var sandım :roflol: :roflol:
ahahahha :roflol:
güle güle otur tatlım tertemizsin bir de ne güzel misss
bayanssulusmile Şeniz

Deminde üzüm mideye indirdim .Bir kısmınıda yüzüme sürdüm gamyoncuiremsu

gamyonunu da bırakmaz elinden hiç kankam sempatiksalakcinni :roflol: gamyoncuiremsu

gloxinia evini çok merak ettim bende o yüzden geçmiş konularını kurcuklıcam izninle belki evinin fotolarına rastlarım:)

saol tatlım hayatım beğenmene sevindim opuyorumnanaktan
üzümü nasıl yüzüne sürüyosun bacıımm bilmiyorumkismile

ben de eve gelenlerle dalga geçiyorum,burayı dans okulu yapcam diye sempatiksalakcinni
çok teşekkürler canım...

ev miymiş oooo:1shok:

sırnaşık şeysırnaşık şey

gloxinia evini çok merak ettim bende o yüzden geçmiş konularını kurcuklıcam izninle belki evinin fotolarına rastlarım:)

Bende konularını arattım belki bulurum diyesırnaşık şey ama göremedim :1no2:

Gloxiniam üzümü ezip suyunu sürdüm tatlım :lepi:

malesef,evimi koymadım yerimseniben

Bende konularını arattım belki bulurum diyesırnaşık şey ama göremedim :1no2:

Gloxiniam üzümü ezip suyunu sürdüm tatlım :lepi:

koymadım canım...
hımm anladım,deniyim bi ben de...
bu aralar yüzüm pütür pütür oldu,biraz bakım yapmak gerekir bayanssulusmile

bende kamyoncuyu ariyordum meger ismi degi$mi$ bende araniza katilmak istiyorum izninizleee azimli bayanlar :)
ßugün pilatesimin 3. günündeyim sabah 10-11 arasinda yapiyorum bir saat sürüyor ölüyorum bitiyorum ayrica hergün yaptigim icin heryanim agriyo bacaklarimin ic kismi oturup kalkarken resmen sanciyo ama kendimi cok rahatlami$ hissediyorum bende top ve lastik bandindan aldim topla olan hareketlere bayiliyorum kaydirigubbakcemile2
Yeme i$ine gelince sabahlari cekirdekli siyah ekmek yiyorum günde 3 ltr. su tüketiyorum ara sira bitki cayi kari$imi iciyorum bazen aksamlari gec saatlerde acikinca kendimi durduramiyorum tek sorunum o yoksa her$ey güüzel gidiyor ..
Ebru Salliya baktikca azimleniyorum pilates yaparken 10 seans sonra bakalim fark olucakmi kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım,umarım kısa sürede farkı görebiliriz :lepi:

StreLitzia hoşgeldin hihoyyyt 24 Ekimde kilo ve ölçü bildirimi olacak arkideşler unutmayınhihoyyyt

Yaw kızlar soğuklarda 2-2.5 Lt içmek bana eziyet gibi geliyor :1no2: Ama içmemiz lazım

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,umarım kısa sürede farkı görebiliriz :lepi:

ho$buldum canim tesekkür ederim evet bende cok azimli ba$ladim haftada 4 günü birak hergün yapiyorum kan ter icinde hihoyyythihoyyyt
Ama cok rahatlatici bir spor pilates birde omurga kemikleri acildigi icin 2 cm kadar boyumuzda uzama garantisi oldugunu ögrenince keyifle yapiyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Hepimize bol pilatesli günler dilerim ve incecik kalmayi elbetteee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…