- 20 Mart 2008
- 141.715
- 213.344
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Hellohappiness
Şu anda hala capri var üstümde,akşam olunca özümden çıkıyorum giyinip süslenip püsleniyorum kocam gelecek diye.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben esime henuz o konuda söz geciremedimBen de, kesinlikle mecbur kalmadığım sürece gün içerisinde giydiğim eşofman-pijama ile yatağa girmem. Hatta eşimi bile kaldırırım kalk onları değiştir diye.
Bütün gün evde olduğum için beni rahatsız ediyor haliyle :) herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yaşamalı.Ben yapmıyorum. Rahatsız olmuyorum yemek kokusundan da. Her gün yağ içinde değilim veya balık gibi ağır yemekler olmuyor. Her gün ev kıyafetini kirliye atmam. Duşuma vs dikkat ettikten sonra sorun olarak görmüyorum.
Geçen bir üye konu açmıştı evden çıkarken kirliye atıp sürekli yeni kıyafet giydiğini ve çamaşır derdinin bitmediğini. Temiz olduğunu biliyorsam hiç de israfa kaçmam. Sonuçta o makine su elektrik harcıyor ve fazlası israftır..
Bütün gün evde değilim ki akşam 2 3 saat oturma sürem var.
Yani kesinlikle kime iyi gelmez ki sere serpe yatmak :)Cocuklardan dolayi yani.. yoksa yari ciplak yatmak bazen iyi geliyo :)
Onu şöyle yapıyorum ben. Onların odasına kapıları kapalı olduğu zaman vurmadan girmiyorum, ya da herhangi birinin evinde mekanda kapalı kapıya vurup izin almadan içeriye girmiyorum. Görerek öğrenirler umarım.Küçükken kapatmak olmaz zaten,ama kapalıyken neden içeriye giremeyeceklerini onların anlayacağı bir şeklide söylemek gerekiyor..
Yatanlar varmışFazlasi ne olur ki cidden? Kulotla falan mi yatiyorlar acaba bence cok garip olur o şekilde.
E her gün yemek yapılıyor ama nevresim haftada bir değişiyor, hem de koku zaten kıyafete siniyorgünlük giydiğimi uyurken giymem olayını anlamadım baya bir aydınlanma yaşıyorum şuan. Hanımlar siz nevresiminizi yıkamaz misiniz ki yemek kokusu sinecek korkusu.... Ben evde (şuan da üstünde var) tayt ve tişört giyerim. Pamuklu tayt tabi dışarda giyilmeyen hava aldıran. Tişört de azıcık kalcami örtecek kadar bol. Hava sıcaksa her gün değişirim hava soğuksa 2 günde bir değişirim. Haftada 1 nevresim değişirim. Bu düzenden memnunum yatagimin yemek koktuğunu sanmiyorum
Onu şöyle yapıyorum ben. Onların odasına kapıları kapalı olduğu zaman vurmadan girmiyorum, ya da herhangi birinin evinde mekanda kapalı kapıya vurup izin almadan içeriye girmiyorum. Görerek öğrenirler umarım.
HAHAHHAHA ay bunu ben de yaptım ya ığben ilkokuldayken külotlu corabımla yatardım annemle kavga ederdik
bahanemde; yarın sabah nasıl olsa yine giycez cıkartmıcam yaaaa![]()
cocuk aklı işte dümdüz bi mantıkHAHAHHAHA ay bunu ben de yaptım ya ığ
Bi de süveter gömlek giydiğimiz ortaokul yıllarında sadece kollarını ütülerdim ne zekiymişim küçükkencocuk aklı işte dümdüz bi mantık![]()
Günde 1 öğün 1 çeşit yemek yapıyorum belki ondan rahatsız etmiyor ama misafir olduğu gün çok yemek yapınca ben de çıkarıp yenilerini giyiyorum.E her gün yemek yapılıyor ama nevresim haftada bir değişiyor, hem de koku zaten kıyafete siniyor![]()