Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL kullanıcı tecrübeleri ve yorumları

Gerek lazer gerekse IPL kalın ve koyu tüylerde oldukça etkili.Ve bu iki işlemde de zamanla tüyler azalıyor ve inceliyor. Ben yıllarca güzellik merkezlerinde Ipl ve lazer uyguladım. Müşterilerime şunu tavsiye ediyordum;Etki ettiği kadar,biterebildiği kadar uygulayalım geriye kalan ince,tek tük kalanlar içinse iğneliyle devam edin.Sizde öyle yapabilirsiniz..

Çenede olanları yada uzun olanları makas ile kısaltabilirsiniz.Dudak üstüne bir işlem yapmadan yada ağda yapıp kullanabilirsiniz. Diğer bölgeler içinde ağdayı tercih edebilirsiniz jilet yerine

almayı düişünüyorum ama gerçekten o kadar acıtıyor mu ya
Kişinin ağrı eşiği ile alakalıdır. Ayrıca tüyün kalınlığı, yoğunluğu ile ilgili...Ama emin olun ağdadan daha çok acı vermiyor. Ve saniyelik verdiği yanma hissi..En azından bende öyle..Birde acı duymamanız gerekiyir diye belirtilmiş. Acı duyarsanız enerjiyi düşersiniz..

Hamilelik ve emzirme döneminde lazer önerilmiyor kesinlikle. Kuzenim gidecekti hatta emzirme bitince gelin demişler.
Emin değilseniz bi doktora danışabilirsiniz yine tabii
Evet doğru bende birkez daha okudum 18 yaş altı,hamileler ve emzirenler kullanmamalıymış.

Şuan için karşılaşılan bir vaka yok diye biliyorum

banda bildirim gelmis. ne tesadüf 1 yildir kullaniyorum bu cihazi.
bacaklarda cok basarili ama yüz ve bikini bölgesi idare eder. cok memnun degil.
sanki atislarda azaldi..

tekrar yenisi de yüklenmiyor sanirim. bilgisi olan var mi?
Bu cihazlar 250.000 atışlı. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hergün kullanacak olsanız bile 7-8 yıl yeterli bu atış sayısı dedi.Bittikten sonra kartuş dolumu yapılamıyor

Malesef igneliye gidemem canım çok tatlı
Ama bende dediğiniz gibi yapıyorum bitene kadar kullanıyorum
Tavsiye için teşekkürler bu arada

İğnelide kaç seasta sonuç aldınız
İğneliye baya uzun süre gittim 1 sene kadar. Dudak üstümü, kaşımı ve kollarımda lazerden arta kalan tek tükleri iğneli yaptırdım. 1 sene belki de 1,5 sene gitmişimdir ancak uzun aralıklarla çıktığı için kıllar 1.5 yıl gözümde büyümedi öyle.

Kalıcı değil, modern ağda diyebiliriz. Üstelik uygulaması da zor oluyor... bu alet kimler için biliyor musunuz? Şöyle akça pakça, kolunda bacağında kılı tüyü alıp başını gitmemiş, genital bölgesi ve koltuk altını kendi alan başka da kıl tüy derdi olmayanlara harika. Batık olmaz en azından. Ağdaya üstünlük olarak bir de kökler beslenmez. Ama azalma da olmaz. Onun dısında göbeği totosu, sırtı göğsü tüylerle kaplılar için çoook yanlış bir alet... hatta az kıllı biri olsam da buvparayı bu alete vermek yerine iğneli yaptırırım ömür boyu kurtulurum.

banda bildirim gelmis. ne tesadüf 1 yildir kullaniyorum bu cihazi.
bacaklarda cok basarili ama yüz ve bikini bölgesi idare eder. cok memnun degil.
sanki atislarda azaldi..

tekrar yenisi de yüklenmiyor sanirim. bilgisi olan var mi?
Benimde ilk çalıştığında beyaz ışık yanmıyor uzun bi süre. Aç kapa yapıyorum falan 10 dk sonra düzeliyor. Neden anlamadım

Ewet.Bacak , kol alti ,biyik .sorunsuz. Ama ben ozellikle genital icin almistim. Orda ise yaramacagini yada kullanamayacagimi , bu kadar acitacagini bilseydim almazdim valla
Bende yapabilsem üzülmem acıyor ama bi şekilde dayanıyorum ama bi türlü ışık yanmıyor ayarlayamıyorum

Ağdayla kıl kökü tamamer geldiği içir cidden etki ediyor mu??

Ağdayla kıl kökü tamamer geldiği içir cidden etki ediyor mu??
Yani canım bana musteri hizmetlerindeki hanim efendi öyle söyledi ve cidden jiletteki halinden çok fayda gördüm mesela bikinime ilk jilet vurup makine uyguladim sonra agdaya alistim uyguladım bende jilette yüzde 30 etki ediyorsa ağda da yüzde 70 etki etti diyebilirim belkide ağda hem azaltıp Geç cikariyo üstüne birde makine geldiği için böyle etki etti bilemiyorum bende ama şunu söyleyebilirim agdayla birlikte faydasını 2 kata cikardi bende

Fakat ağdadan 2-3 gün sonra yapılması gerekiyor. Kıl kökü ağdadan sonraki 2 gün içerisinde oluşuyormuş ve ışık atımı için kıl kökü gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…