Gerek lazer gerekse IPL kalın ve koyu tüylerde oldukça etkili.Ve bu iki işlemde de zamanla tüyler azalıyor ve inceliyor. Ben yıllarca güzellik merkezlerinde Ipl ve lazer uyguladım. Müşterilerime şunu tavsiye ediyordum;Etki ettiği kadar,biterebildiği kadar uygulayalım geriye kalan ince,tek tük kalanlar içinse iğneliyle devam edin.Sizde öyle yapabilirsiniz..Ev tipi lazer de tamamen biteni duymadim yani benim de var bayagi kullanıyorum Evet hem Geç çıkarıyor hem azaltiyor batık varsa temizliyor ama illaki tamamen bitmiyor yani benim öyle oldu tek tük de olsa kalıyor yoksa benim bayagi bi azaldı çok memnunum açıkçası ev rahatlığında hem kolay rahat hemde tertemiz
Çenede olanları yada uzun olanları makas ile kısaltabilirsiniz.Dudak üstüne bir işlem yapmadan yada ağda yapıp kullanabilirsiniz. Diğer bölgeler içinde ağdayı tercih edebilirsiniz jilet yerineBende Philips Lumea prestige bri950 olandan var yaklaşık 3 Aydır kullanıyorum, yıllar önce lazer epilasyona gitmiştim ancak tamamen bitmemişti tekrar lazere gitmek yerine bunu aldım. Koltukaltı,kol ve bikini bölgesinde çok başarılı buldum( taniki benim tüylerim önceki lazerden dolayı baya incelmişti) bacağımda ise özellikle üst bacağımda pek işe yaramadı, geniş bir bölge belki ben düzgün yapamamışımdır ama genel olarak tavsiye ederim. Birde yüzde nasıl kullanılıyor bu alet? Öncesinde jilet kullanmak lazım diye yüze cesaret edemedim
Kişinin ağrı eşiği ile alakalıdır. Ayrıca tüyün kalınlığı, yoğunluğu ile ilgili...Ama emin olun ağdadan daha çok acı vermiyor. Ve saniyelik verdiği yanma hissi..En azından bende öyle..Birde acı duymamanız gerekiyir diye belirtilmiş. Acı duyarsanız enerjiyi düşersiniz..almayı düişünüyorum ama gerçekten o kadar acıtıyor mu ya
Evet doğru bende birkez daha okudum 18 yaş altı,hamileler ve emzirenler kullanmamalıymış.Hamilelik ve emzirme döneminde lazer önerilmiyor kesinlikle. Kuzenim gidecekti hatta emzirme bitince gelin demişler.
Emin değilseniz bi doktora danışabilirsiniz yine tabii
Benim ki 950 yani son çıkan modelBen de modelini soracaktım size bri953 mü 950 mi diye ?
Şuan için karşılaşılan bir vaka yok diye biliyorumDediğim gibi bu konuda bilgim yok ama merak ettim, bundan yıllar önce kanser yapabiliyormuş denmişti ama bu tür lazer epilasyon salonları yeni açıldığından insanlar yeni yaptırmaya başladığından böyle bir kanıtta yoktu ben bunu duyunca hiç araştırmamıştım bile su anki durum nedir bilginiz var mı? Sonucta tüylerden kurtulmayı kim istemez ki hem de acısız
Ağdadan daha az verdiği acı ve anlık sinek ısırığı gibi.Ama acı duyarsanız enerjiyi düşmeniz gerekiyorÇok fazla acıtıyor mu bu alet? Özellikle genital bölgede? Mesela ağda gibi mı, makine mı vs.?
Bu cihazlar 250.000 atışlı. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hergün kullanacak olsanız bile 7-8 yıl yeterli bu atış sayısı dedi.Bittikten sonra kartuş dolumu yapılamıyorbanda bildirim gelmis. ne tesadüf 1 yildir kullaniyorum bu cihazi.
bacaklarda cok basarili ama yüz ve bikini bölgesi idare eder. cok memnun degil.
sanki atislarda azaldi..
tekrar yenisi de yüklenmiyor sanirim. bilgisi olan var mi?
Malesef igneliye gidemem canım çok tatlıGerek lazer gerekse IPL kalın ve koyu tüylerde oldukça etkili.Ve bu iki işlemde de zamanla tüyler azalıyor ve inceliyor. Ben yıllarca güzellik merkezlerinde Ipl ve lazer uyguladım. Müşterilerime şunu tavsiye ediyordum;Etki ettiği kadar,biterebildiği kadar uygulayalım geriye kalan ince,tek tük kalanlar içinse iğneliyle devam edin.Sizde öyle yapabilirsiniz..
Evet 250.000 atış.Yaklaşik 10 yıl gider.Yukarda arkadaş çok güzel hesaplamışMerhaba atışları sayili mi ve bitince kartuj değişimi gerekli mi
İğneliye baya uzun süre gittim 1 sene kadar. Dudak üstümü, kaşımı ve kollarımda lazerden arta kalan tek tükleri iğneli yaptırdım. 1 sene belki de 1,5 sene gitmişimdir ancak uzun aralıklarla çıktığı için kıllar 1.5 yıl gözümde büyümedi öyle.İğnelide kaç seasta sonuç aldınız
Normalde ağda yaptıran birisi lazeri yaptırır diyorum. Ben yaptıramıyorum mesela canım yanıyor. Acı eşiğine bağlıalmayı düişünüyorum ama gerçekten o kadar acıtıyor mu ya
Benimde ilk çalıştığında beyaz ışık yanmıyor uzun bi süre. Aç kapa yapıyorum falan 10 dk sonra düzeliyor. Neden anlamadımbanda bildirim gelmis. ne tesadüf 1 yildir kullaniyorum bu cihazi.
bacaklarda cok basarili ama yüz ve bikini bölgesi idare eder. cok memnun degil.
sanki atislarda azaldi..
tekrar yenisi de yüklenmiyor sanirim. bilgisi olan var mi?
Bende yapabilsem üzülmem acıyor ama bi şekilde dayanıyorum ama bi türlü ışık yanmıyor ayarlayamıyorumEwet.Bacak , kol alti ,biyik .sorunsuz. Ama ben ozellikle genital icin almistim. Orda ise yaramacagini yada kullanamayacagimi , bu kadar acitacagini bilseydim almazdim valla
Daha önce lazer yapmanız bizleri aydınlatma açısından cidden süperr. Erkeklerde de kullanılabiliyor mu acaba? Bu ev tipi lazerleriEskiden yani hemşire olarak çalıştığım zamanlarda lazer epilasyon uyguluyordum
Ağdayla kıl kökü tamamer geldiği içir cidden etki ediyor mu??Ürün inceleme ye de yazdım ben agdadan sonra kullanıyorum 2 kat etki görüyorum musteri hizmetleri böyle yonlendirmisti eğer ağda yaomadiysam jiletten sonra uyguluyorum
Ama yüze asla vurmuyirum jilet ip yada ağda sonrasi
Ağda dan 1 gün sonra uyguluyorum çünkü cildim hassas
Yani canım bana musteri hizmetlerindeki hanim efendi öyle söyledi ve cidden jiletteki halinden çok fayda gördüm mesela bikinime ilk jilet vurup makine uyguladim sonra agdaya alistim uyguladım bende jilette yüzde 30 etki ediyorsa ağda da yüzde 70 etki etti diyebilirim belkide ağda hem azaltıp Geç cikariyo üstüne birde makine geldiği için böyle etki etti bilemiyorum bende ama şunu söyleyebilirim agdayla birlikte faydasını 2 kata cikardi bendeAğdayla kıl kökü tamamer geldiği içir cidden etki ediyor mu??
Fakat ağdadan 2-3 gün sonra yapılması gerekiyor. Kıl kökü ağdadan sonraki 2 gün içerisinde oluşuyormuş ve ışık atımı için kıl kökü gerekliYani canım bana musteri hizmetlerindeki hanim efendi öyle söyledi ve cidden jiletteki halinden çok fayda gördüm mesela bikinime ilk jilet vurup makine uyguladim sonra agdaya alistim uyguladım bende jilette yüzde 30 etki ediyorsa ağda da yüzde 70 etki etti diyebilirim belkide ağda hem azaltıp Geç cikariyo üstüne birde makine geldiği için böyle etki etti bilemiyorum bende ama şunu söyleyebilirim agdayla birlikte faydasını 2 kata cikardi bende