Philips lumea prestigeTam olarak modelin ismini yazablirmisniz lütfen
Bende bunu almayı düşünüyorum, 3600 lira civarı şuanda umarım memnun kalırımPhilips lumea prestige
Ben çok memnun kaldım, umarım sizde memnun kalırsınız.Bende bunu almayı düşünüyorum, 3600 lira civarı şuanda umarım memnun kalırım
Sadece 4 seans yaptım uzun zamandır aksatıyorum tekrar baslamam gerekıyor. Kolumda cıkmıyor. Yüzümdede işe yaradı. Ama bıkını ve bacak duruyor. Memnunum ama bacak ve bıkını uzun zamandır yapmadıgım ıcın normale döndü yıne. Tekrar seanslara baslamam gerekıyor. Eger hıc aksatmadan seanslara uyulursa emnım cıkmazKullanmayi biraktintan sonra tuyler geri cikiyor diyorlar hanimlar dogru mu acaba ?
Tam olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?Kullandım ve çok memnunum
Kullanılması önerilmeyen gruplar genellikle gebeler ve 18 yaş altı .Çünkü her ikisindede hormonal değişimler söz konusu olduğu için cihazın net sonuç vermeyeceği düşünülüyor. Eğer doğum yapalı birsüre geçti ve regl olmaya başladıysanız kullanabilirsiniz..Bende almayı düşünüyorum ama emzirme döneminde kullanmanın bir sakıncası var mıdır acaba?
Ben de aldım ve hiç memnun kalmadım. Dediğiniz gibi buz lazere gittim. Kıl tüy sorunum kalmadı.cevremde kullananlar hiç memnun kalmadı o parayı vereceğine lazere git dediler kendileride ise yaramayinca lazere gittiler
Aslında bence lazerden değildir o hamilelikte ve sonrasında vücutta değişen hormonların vücuttaki tüylerin sayısını ve kalınlığını artırması ile ilgilidir..Ben 2 bcuk ay kadar kullandım sonra gebe kaldım. Baya bi süre çıkmadı tuylerim az kullanmama rağmen ise yaradi . Sonra gebelik ve emzirmeden kullanamiyorum. Hani diyorlar ya tüyleri uyutuyor ama güçlendiriyor. Sanki gerçekten öyle oldu daha sonra cikan tuylerim daha siyah. Emzirme bitsin tekrar baslayacagim. Yüzüme uygulamadim hassas.bi cildim var cesaret edemedim
Ben henüz yeni kullanmaya başladığım için zamana ihtiyacım var doğru bir değerlendirme için...Ama kullanıcıların çoğunluğu olumlu tecrübeleri beni mutlu ediyor. Ben en son modelini (Lumea Prestige BRI950)aldım.Ah aradığım konu. Bende istiyorum bundan. Ama hangi model yada ne denli işe yarıyor diye diye kaldım. Çok sevindim lütfen bir an önce tecrübelerinizi paylaşmaya başlayın
Bende şuan lazere gidiyorum son 2 seansım kaldı tek tük kalacak gibi tekrardan paket mi alsam yoksa ev tipi lazer mi diye düşünüyordum. Umarım biri bizi bu konuda aydınlatırYorumları okudum da 4 yıl kullananlar falan varmış, tamamen bitme söz konusu değil mi acaba? Şu an da buz diod lazere gidiyorum, tek tük kalanlar içinde bu cihazı almak istiyordum ama tamamen bitme garantisi yok mu acaba? Hayatımız boyunca kullanacak mıyız?
Philips lumea benimdeTam olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
Ev tipi lazer de tamamen biteni duymadim yani benim de var bayagi kullanıyorum Evet hem Geç çıkarıyor hem azaltiyor batık varsa temizliyor ama illaki tamamen bitmiyor yani benim öyle oldu tek tük de olsa kalıyor yoksa benim bayagi bi azaldı çok memnunum açıkçası ev rahatlığında hem kolay rahat hemde tertemizYorumları okudum da 4 yıl kullananlar falan varmış, tamamen bitme söz konusu değil mi acaba? Şu an da buz diod lazere gidiyorum, tek tük kalanlar içinde bu cihazı almak istiyordum ama tamamen bitme garantisi yok mu acaba? Hayatımız boyunca kullanacak mıyız?