Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL kullanıcı tecrübeleri ve yorumları

Yani canım bana musteri hizmetlerindeki hanim efendi öyle söyledi ve cidden jiletteki halinden çok fayda gördüm mesela bikinime ilk jilet vurup makine uyguladim sonra agdaya alistim uyguladım bende jilette yüzde 30 etki ediyorsa ağda da yüzde 70 etki etti diyebilirim belkide ağda hem azaltıp Geç cikariyo üstüne birde makine geldiği için böyle etki etti bilemiyorum bende ama şunu söyleyebilirim agdayla birlikte faydasını 2 kata cikardi
Wuhuu süpermiş 😍 hangi modeli kullanıyordun?

Işık yanmıyorsa, alanı başlık tam kavramıyor demektir. Uygulama yaptığınız bölgeye cihazı bastırıyor musunuz?
Hafif baskı uygulamak gerekiyor çünkü.
Her türlü deniyorum tam 90° açıyla hem bastırıyorum hem yavaş yapıyorum ama ilk 10 dk falan olmuyor. Sanki ısınıyor kendi hazırlıyor da sonra başlıyor gibi anlamadım

Her türlü deniyorum tam 90° açıyla hem bastırıyorum hem yavaş yapıyorum ama ilk 10 dk falan olmuyor. Sanki ısınıyor kendi hazırlıyor da sonra başlıyor gibi anlamadım
Cihazınızda bir sıkıntı olabilir, yetkili servisle görüşmelisiniz.
İlk çalıştırmada kıl kalınlığı ve ten rengi tanıma ile 5 saniye bile sürmüyor bende🤷🏻‍♀️

Kızlar 950 mi iyi 953 mü ? Ben de almayı düşünüyorum artık.

2 yıl buz lazere gittim sadece uyuttu 3 ayda çıktı yine. Pek fayda görmedim. Şuan son 2 seansım kaldı onları da bitirip bu cihazdan alacağım.

Fakat çok model var kafam karıştı. Hangisi iyi ???

Birde benim canım tatlıdır biraz. Şu merkezlerdeki cihazlar gibi değil mi fazla acıyor mu ?? Birde özel bölgeye buz uygulayıp yaptırmak nasıl olur ??

Selenofil Selenofil yasminsay yasminsay yavrular sizde kullanmışsınız bir el atın size zahmet :KK60:

Kızlar 950 mi iyi 953 mü ? Ben de almayı düşünüyorum artık.

2 yıl buz lazere gittim sadece uyuttu 3 ayda çıktı yine. Pek fayda görmedim. Şuan son 2 seansım kaldı onları da bitirip bu cihazdan alacağım.

Fakat çok model var kafam karıştı. Hangisi iyi ???

Birde benim canım tatlıdır biraz. Şu merkezlerdeki cihazlar gibi değil mi fazla acıyor mu ?? Birde özel bölgeye buz uygulayıp yaptırmak nasıl olur ??

Selenofil Selenofil yasminsay yasminsay yavrular sizde kullanmışsınız bir el atın size zahmet :KK60:
Öncelikle ben hiç 953 kullanmadım, bu sebeple aradaki farkı bilmiyorum canım. Fakat son çıkanı kullanıyorum ben, üstüne çıktı mı onu da bilmiyorum. Anladığım çıkmamış, İsabel de aynısını almış.
Işık atım sayısı farklı olabilir canım. Müşteri yetkilisi bir alt modelin 100.000 atım kapasitesi olduğunu, 950’de 250.000 atıma çıkarıldığını söylemişti.
Acıma konusuna gelince bir acı yok canım. Sadece kıl kalınlığı yoğun yerlerde, nadiren 1-2 saniye bile sürmeyen bir yanma hissi olabiliyor bende. 😘🎈

Öncelikle ben hiç 953 kullanmadım, bu sebeple aradaki farkı bilmiyorum canım. Fakat son çıkanı kullanıyorum ben, üstüne çıktı mı onu da bilmiyorum. Anladığım çıkmamış, İsabel de aynısını almış.
Işık atım sayısı farklı olabilir canım. Müşteri yetkilisi bir alt modelin 100.000 atım kapasitesi olduğunu, 950’de 250.000 atıma çıkarıldığını söylemişti.
Acıma konusuna gelince bir acı yok canım. Sadece kıl kalınlığı yoğun yerlerde, nadiren 1-2 saniye bile sürmeyen bir yanma hissi olabiliyor bende. 😘🎈
Sağol canım 953 en son çıkan model yani 950 nin bir üstü. isabel isabel hanımın ki de 950. Bende 950 ve 953 kullananları karşılaştırır alırım dedim de sanırım daha 953 alan yok yorumlarda.

Sağol canım 953 en son çıkan model yani 950 nin bir üstü. isabel isabel hanımın ki de 950. Bende 950 ve 953 kullananları karşılaştırır alırım dedim de sanırım daha 953 alan yok yorumlarda.
Ben alırken son çıkan model olmasına önem verdim. Çünkü tüm iyi özelliklerin son modelde olacağını düşündüğümden. 953 2017 yılında üretilmiş. 950 ise son çıkan modeli. Bir üstü yok. Sitelerinde de zaten satışı yok 953 modelinin. Bu yüzden alacaksanız 950 yi alın. Aralarında ki fark ise 953 3 başlıklı (yüz,vücut,koltukaltı) 950 iki başlıklı (yüz,vücut)...Koltukaltı için ayrı bir başlık gereksiz.
Fiyat olarak ise;950 :4.199 TL
953: 3.100 TL

X