Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL kullanıcı tecrübeleri ve yorumları

Ve cok yakiyr bianda.vede acitiyor
Bende biraz önce yaptım da. Makineyi uzun süre kullanmamıştım ilk açtığımda beyaz ışığı yanmıyor düzgün açıyla yapsam bile anlamadım sonra düzeliyor. Genitali de yapmaya çalıştım ayarı en fazla 3 de yapabiliyorum o bile yakıyor canım kıymetli biraz ama istediğim verimi alamıyorum yani her yere yapamıyorum olmuyor malesef

Ben bu cihazi hic kullanmadim. O yuzden hic tecrubem yok. Bildirim gelmis ama uzgunum soyleyebilecegim birsey de yok.

Sorma yaaa, valla bnde hic memnun kalmadim.Bidunya papaya mi aciyayim, sonucami?bnmde canim pek kiymetlidir

Çok iç kısmı yapmaya çalışınca bende de aynısı oluyor. Ten rengi çok koyu olan yerde kırmızı renk uyarı veriyor.
Çok iç değil ben normal dışta olan yeri yapamıyorum görmüyor koyu mu geliyor oradaki ten rengi anlamadım yok mu bunun bir çözümü. Orayı yapamadıktan sonra bi anlamı yok ki...

Çok fazla acıtıyor mu bu alet? Özellikle genital bölgede? Mesela ağda gibi mı, makine mı vs.?
Hayır hayır kesinlikle ağda gibi başka birşey gibi acıtmıyor bilmiyorum benim için en azından öyle. Özel başlıkları var orası için ekstra filtreli cam kullanılmış. Ben 3-4 ayarında kullanabiliyorum hiç acısız

Selam Arkadaşlar,
Ben de bir soru sorayım.
Bu alet yüzde ki çene, dudak üstünde ki ince tüyler için de uygun mu?
Yıllar önce dudak üstüme lazer yaptırdığımda çene bölgemde hiç yokken bir gecede tüy çıkmıştı ve şaşırmıştım. Sonrasında çok güvendiğim ve yıllardır bildiğim bir yere iğneli epilasyona gittiğimde lazer yüz bölgesinde ki ince tüyleri yürütüyor canlandırıyor demişti.
Bu gittiğim yerde de lazer vardı bu arada... Ancak lazeri yüze yapmayı asla tavsiye etmiyorum demişti oranın sahibi bana ve dudak üstümü iğneli epilasyonla bitirdik.
Şimdi doğumdan sonra ki süreçte değişen hormonların etkisi olsa gerek..çene altımda bir kaç tane çıkmaya başladı ve kıla tüye en ufak tahammülüm olmadığı için bende bir çözüm arayışındayım.
Ancak ortam da malum... Bir merkeze giderek kıl-tüy derdine evdekileri de riske atmak istemem!
Kısaca; bu cihazı yüz bölgesinde ki ince tüylerde deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?

banda bildirim gelmis. ne tesadüf 1 yildir kullaniyorum bu cihazi.
bacaklarda cok basarili ama yüz ve bikini bölgesi idare eder. cok memnun degil.
sanki atislarda azaldi..

tekrar yenisi de yüklenmiyor sanirim. bilgisi olan var mi?

Tesekkur ettim

sanki atislarda azaldi..

Bu cihazın zaten bir ömrü var bildiğim kadarıyla, değil mi?
Atış bir noktada bitmiyor mu?
Başlığı değiştiriliyor mu?
Lazer yapılan salonlarda ki cihazların belli bir atış sayısı var ve süresi bitince başlığını yenilemek gerekiyor.
Bu alet de öyle değil mi? Ömür boyu aynı başlıkla atış yapılıp, devam edilebileceğini düşünmüyorum.

sanki atislarda azaldi..

Başlık bildiğim kadarıyla değiştirilemiyor yani atış sayısı bittiğinde makina da çöp. Ancak atış sayısı öyle 1 yılda falan bitmez 10 yılda anca biter imkansız dediğiniz belki makinada problem olmuştur servise bi sorun

Ben kabaca şöyle bir hesap yaptım. Tüm vücut( bacak, kol, koltuk altı,bikini) en en fazla bir seansta 1000 atış ediyor. 250.000: 1000= 250 seans eder.
Her ay iki seans yaptığınızı düşünürsek ( ki ilk 2 ay sonra ayda 1 atış yapılıyor sürekli 2 haftada bir yapılması ciltte tahrişe ve başka sorunlara yol açıyor) 250:2= 125 hafta 125: 12 den yaklaşık 10 yılda anca bitiyor.
zaten teknoloji giderek yenileniyor 10 yıla bambaşka şeyler çıkar bi makinayı bu şekilde 10 yıl kullanmak o paraya değer bence

Merhaba atışları sayili mi ve bitince kartuj değişimi gerekli mi

Cene haric yüzümde işe yaradı
Kol ve koltuk altındada işe yaradı . Fakat uzun zamandır yapmıyorum bacak ve bıkını eskıye döndü tekrar baslıcam seanslara

İğnelide kaç seasta sonuç aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…