- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
Ve cok yakiyr bianda.vede acitiyorÇok iç kısmı yapmaya çalışınca bende de aynısı oluyor. Ten rengi çok koyu olan yerde kırmızı renk uyarı veriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve cok yakiyr bianda.vede acitiyorÇok iç kısmı yapmaya çalışınca bende de aynısı oluyor. Ten rengi çok koyu olan yerde kırmızı renk uyarı veriyor.
Bende biraz önce yaptım da. Makineyi uzun süre kullanmamıştım ilk açtığımda beyaz ışığı yanmıyor düzgün açıyla yapsam bile anlamadım sonra düzeliyor. Genitali de yapmaya çalıştım ayarı en fazla 3 de yapabiliyorum o bile yakıyor canım kıymetli biraz ama istediğim verimi alamıyorum yani her yere yapamıyorum olmuyor malesefVe cok yakiyr bianda.vede acitiyor
Sorma yaaa, valla bnde hic memnun kalmadim.Bidunya papaya mi aciyayim, sonucami?bnmde canim pek kiymetlidirBende biraz önce yaptım da. Makineyi uzun süre kullanmamıştım ilk açtığımda beyaz ışığı yanmıyor düzgün açıyla yapsam bile anlamadım sonra düzeliyor. Genitali de yapmaya çalıştım ayarı en fazla 3 de yapabiliyorum o bile yakıyor canım kıymetli biraz ama istediğim verimi alamıyorum yani her yere yapamıyorum olmuyor malesef
Çok iç değil ben normal dışta olan yeri yapamıyorum görmüyor koyu mu geliyor oradaki ten rengi anlamadım yok mu bunun bir çözümü. Orayı yapamadıktan sonra bi anlamı yok ki...Çok iç kısmı yapmaya çalışınca bende de aynısı oluyor. Ten rengi çok koyu olan yerde kırmızı renk uyarı veriyor.
Hayır hayır kesinlikle ağda gibi başka birşey gibi acıtmıyor bilmiyorum benim için en azından öyle. Özel başlıkları var orası için ekstra filtreli cam kullanılmış. Ben 3-4 ayarında kullanabiliyorum hiç acısızÇok fazla acıtıyor mu bu alet? Özellikle genital bölgede? Mesela ağda gibi mı, makine mı vs.?
Tesekkur ettimSadece 4 seans yaptım uzun zamandır aksatıyorum tekrar baslamam gerekıyor. Kolumda cıkmıyor. Yüzümdede işe yaradı. Ama bıkını ve bacak duruyor. Memnunum ama bacak ve bıkını uzun zamandır yapmadıgım ıcın normale döndü yıne. Tekrar seanslara baslamam gerekıyor. Eger hıc aksatmadan seanslara uyulursa emnım cıkmaz
Bu cihazın zaten bir ömrü var bildiğim kadarıyla, değil mi?banda bildirim gelmis. ne tesadüf 1 yildir kullaniyorum bu cihazi.
bacaklarda cok basarili ama yüz ve bikini bölgesi idare eder. cok memnun degil.
sanki atislarda azaldi..
tekrar yenisi de yüklenmiyor sanirim. bilgisi olan var mi?
Başlık bildiğim kadarıyla değiştirilemiyor yani atış sayısı bittiğinde makina da çöp. Ancak atış sayısı öyle 1 yılda falan bitmez 10 yılda anca biter imkansız dediğiniz belki makinada problem olmuştur servise bi sorunbanda bildirim gelmis. ne tesadüf 1 yildir kullaniyorum bu cihazi.
bacaklarda cok basarili ama yüz ve bikini bölgesi idare eder. cok memnun degil.
sanki atislarda azaldi..
tekrar yenisi de yüklenmiyor sanirim. bilgisi olan var mi?
Ben bacakta ve koltuk altında memnunumSorma yaaa, valla bnde hic memnun kalmadim.Bidunya papaya mi aciyayim, sonucami?bnmde canim pek kiymetlidir
Kırmızı yanıyorsa yapacak bir şey yok malesef. Ten rengi koyu geliyordurÇok iç değil ben normal dışta olan yeri yapamıyorum görmüyor koyu mu geliyor oradaki ten rengi anlamadım yok mu bunun bir çözümü. Orayı yapamadıktan sonra bi anlamı yok ki...
Merhaba atışları sayili mi ve bitince kartuj değişimi gerekli mi
4 yıl kadar önce evde ıpl cihazı için hangisini alayım,alacağım, alıyorum derken ancak geldi beklenen doğum günü hediyem...Arayış içinde olanlar için bununla ilgili açılmış konum mevcut
Ev Tipi Lazer Epilasyon Cihazları
Philips Lumea Prestige IPL cihazını yı tercih etmemde ki sebepler:
- Philips markasına ait olması
- Bu alanda çıkan ilk cihaz olması
- Kablosuz olması
- En son üretilen model olması
- Genel olarak kullanıcıların memnuniyeti
Lazer için mevsimsel en uygun olan bu dönemde kullanmaya başlayıp tecrübelerimi burda sizlerle paylaşacağım..
Eki Görüntüle 2735488
Eki Görüntüle 2735489
İğnelide kaç seasta sonuç aldınızSelam Arkadaşlar,
Ben de bir soru sorayım.
Bu alet yüzde ki çene, dudak üstünde ki ince tüyler için de uygun mu?
Yıllar önce dudak üstüme lazer yaptırdığımda çene bölgemde hiç yokken bir gecede tüy çıkmıştı ve şaşırmıştım. Sonrasında çok güvendiğim ve yıllardır bildiğim bir yere iğneli epilasyona gittiğimde lazer yüz bölgesinde ki ince tüyleri yürütüyor canlandırıyor demişti.
Bu gittiğim yerde de lazer vardı bu arada... Ancak lazeri yüze yapmayı asla tavsiye etmiyorum demişti oranın sahibi bana ve dudak üstümü iğneli epilasyonla bitirdik.
Şimdi doğumdan sonra ki süreçte değişen hormonların etkisi olsa gerek..çene altımda bir kaç tane çıkmaya başladı ve kıla tüye en ufak tahammülüm olmadığı için bende bir çözüm arayışındayım.
Ancak ortam da malum... Bir merkeze giderek kıl-tüy derdine evdekileri de riske atmak istemem!
Kısaca; bu cihazı yüz bölgesinde ki ince tüylerde deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
Ewet.Bacak , kol alti ,biyik .sorunsuz. Ama ben ozellikle genital icin almistim. Orda ise yaramacagini yada kullanamayacagimi , bu kadar acitacagini bilseydim almazdim vallaBen bacakta ve koltuk altında memnunum
almayı düişünüyorum ama gerçekten o kadar acıtıyor mu yaEwet.Bacak , kol alti ,biyik .sorunsuz. Ama ben ozellikle genital icin almistim. Orda ise yaramacagini yada kullanamayacagimi , bu kadar acitacagini bilseydim almazdim valla