Evet canım dogru diyosun buda çok önemli bir bilgiFakat ağdadan 2-3 gün sonra yapılması gerekiyor. Kıl kökü ağdadan sonraki 2 gün içerisinde oluşuyormuş ve ışık atımı için kıl kökü gerekli
Işık yanmıyorsa, alanı başlık tam kavramıyor demektir. Uygulama yaptığınız bölgeye cihazı bastırıyor musunuz?Bende yapabilsem üzülmem acıyor ama bi şekilde dayanıyorum ama bi türlü ışık yanmıyor ayarlayamıyorum
Wuhuu süpermişYani canım bana musteri hizmetlerindeki hanim efendi öyle söyledi ve cidden jiletteki halinden çok fayda gördüm mesela bikinime ilk jilet vurup makine uyguladim sonra agdaya alistim uyguladım bende jilette yüzde 30 etki ediyorsa ağda da yüzde 70 etki etti diyebilirim belkide ağda hem azaltıp Geç cikariyo üstüne birde makine geldiği için böyle etki etti bilemiyorum bende ama şunu söyleyebilirim agdayla birlikte faydasını 2 kata cikardi
Canım Philips Lumea da modeli hangisiydi hatırlamıyorum bi ara bakınca yazayımWuhuu süpermişhangi modeli kullanıyordun?
Her türlü deniyorum tam 90° açıyla hem bastırıyorum hem yavaş yapıyorum ama ilk 10 dk falan olmuyor. Sanki ısınıyor kendi hazırlıyor da sonra başlıyor gibi anlamadımIşık yanmıyorsa, alanı başlık tam kavramıyor demektir. Uygulama yaptığınız bölgeye cihazı bastırıyor musunuz?
Hafif baskı uygulamak gerekiyor çünkü.
Yüz,sakal,boyun ve genital bölgede kullanamazlar yazıyor. Yani sırt,koltukaltı olabilir...Daha önce lazer yapmanız bizleri aydınlatma açısından cidden süperr. Erkeklerde de kullanılabiliyor mu acaba? Bu ev tipi lazerleri
Ewet , ben de jilet degil, agda yapip ertesi gun kullaniyorum. Cunku, ya ise yaramazsa jillette firca gibi yaparsa k.... diye korkuyorum. Gercekten daha etkili.Ağdayla kıl kökü tamamer geldiği içir cidden etki ediyor mu??
Servisi arayip sorsan .Bisey soylerler onlar. Garanti si doldumu?Bende yapabilsem üzülmem acıyor ama bi şekilde dayanıyorum ama bi türlü ışık yanmıyor ayarlayamıyorum
Şubatta 2 yıl oluyor. Sanırım 2 yıldı garantisi. Bende öbür hafta garantiye götüreyim diye düşünüyorumServisi arayip sorsan .Bisey soylerler onlar. Garanti si doldumu?
Cihazınızda bir sıkıntı olabilir, yetkili servisle görüşmelisiniz.Her türlü deniyorum tam 90° açıyla hem bastırıyorum hem yavaş yapıyorum ama ilk 10 dk falan olmuyor. Sanki ısınıyor kendi hazırlıyor da sonra başlıyor gibi anlamadım
Öncelikle ben hiç 953 kullanmadım, bu sebeple aradaki farkı bilmiyorum canım. Fakat son çıkanı kullanıyorum ben, üstüne çıktı mı onu da bilmiyorum. Anladığım çıkmamış, İsabel de aynısını almış.Kızlar 950 mi iyi 953 mü ? Ben de almayı düşünüyorum artık.
2 yıl buz lazere gittim sadece uyuttu 3 ayda çıktı yine. Pek fayda görmedim. Şuan son 2 seansım kaldı onları da bitirip bu cihazdan alacağım.
Fakat çok model var kafam karıştı. Hangisi iyi ???
Birde benim canım tatlıdır biraz. Şu merkezlerdeki cihazlar gibi değil mi fazla acıyor mu ?? Birde özel bölgeye buz uygulayıp yaptırmak nasıl olur ??
Selenofil yasminsay yavrular sizde kullanmışsınız bir el atın size zahmet
Sağol canım 953 en son çıkan model yani 950 nin bir üstü.Öncelikle ben hiç 953 kullanmadım, bu sebeple aradaki farkı bilmiyorum canım. Fakat son çıkanı kullanıyorum ben, üstüne çıktı mı onu da bilmiyorum. Anladığım çıkmamış, İsabel de aynısını almış.
Işık atım sayısı farklı olabilir canım. Müşteri yetkilisi bir alt modelin 100.000 atım kapasitesi olduğunu, 950’de 250.000 atıma çıkarıldığını söylemişti.
Acıma konusuna gelince bir acı yok canım. Sadece kıl kalınlığı yoğun yerlerde, nadiren 1-2 saniye bile sürmeyen bir yanma hissi olabiliyor bende.
Bende merak ettim şimdi, yeni çıkmış olabilir canım ya da fiyat farkı çok fazladır.Sağol canım 953 en son çıkan model yani 950 nin bir üstü.isabel hanımın ki de 950. Bende 950 ve 953 kullananları karşılaştırır alırım dedim de sanırım daha 953 alan yok yorumlarda.
Aynen yavrum en aşağı 5000 lerde ama ben zaten 0 almam. 1-2 defa kullanıp satan kişiler var baya düşüyor öyle alacağım.Bende merak ettim şimdi, yeni çıkmış olabilir canım ya da fiyat farkı çok fazladır.
Oldukça fazlaymış fiyat farkı, o zaman aralarındaki farkta fazla olmalı.Aynen yavrum en aşağı 5000 lerde ama ben zaten 0 almam. 1-2 defa kullanıp satan kişiler var baya düşüyor öyle alacağım.
2. el nereden bakıyorsunuzAynen yavrum en aşağı 5000 lerde ama ben zaten 0 almam. 1-2 defa kullanıp satan kişiler var baya düşüyor öyle alacağım.
Ben alırken son çıkan model olmasına önem verdim. Çünkü tüm iyi özelliklerin son modelde olacağını düşündüğümden. 953 2017 yılında üretilmiş. 950 ise son çıkan modeli. Bir üstü yok. Sitelerinde de zaten satışı yok 953 modelinin. Bu yüzden alacaksanız 950 yi alın. Aralarında ki fark ise 953 3 başlıklı (yüz,vücut,koltukaltı) 950 iki başlıklı (yüz,vücut)...Koltukaltı için ayrı bir başlık gereksiz.Sağol canım 953 en son çıkan model yani 950 nin bir üstü.isabel hanımın ki de 950. Bende 950 ve 953 kullananları karşılaştırır alırım dedim de sanırım daha 953 alan yok yorumlarda.
Bu soruya cevap veremem kusura bakmayın lütfen2. el nereden bakıyorsunuz