Ben de özel bölge için yorumunuzu merak ediyor konuyu takibe alıyorumBugün 2.seans koltukaltı ve ilk seans genital bölge uygulamalarını yaptım.Koltukaltı uygulaması normalde 2 gün önceydi ve cep telefonuma indirdiğim kişiye özel uygulama ile aslında iki gün önceden hatırlatma yapılmıştı fakat fırsat bulamadım ama sık sık hatırlatma mesajı aldım.Çünkü epilasyondan iyi sonuç almada seans aralıklarına özen göstermek çok önemli olduğu için bunu sık sık hatırlatması oldukça iyi oldu...
Tam olarak modelin ismini yazablirmisniz lütfen1 sene önce aldım ve kullanıma başladım. İlk aylarda sadece kol ve bacaklarda kullandım, artık yok denecek kadar az tüy çıkıyor. Onlarda görüş açımda ulaşımda zorlandığım yerlerde.
Sonraki aylarda koltuk altı ve özel bölgede uygulamaya başladım. Onlarda bitti sayılır.
Pcos rahatsızlığım sebebi ile kıllanmam oldukça fazlaydı ve kalın telliydi. Yüzümde bulunan kıl yoğunluğu çok fazlaydı. Açıkçası korkarak başladım, fakat 3 tel tüy kaldı yüzümde de
Beyaz tenli ve yoğun kıllı biri olarak çok araştırarak almıştım, çok memnun kaldım.
Ah aradığım konu. Bende istiyorum bundan. Ama hangi model yada ne denli işe yarıyor diye diye kaldım. Çok sevindim lütfen bir an önce tecrübelerinizi paylaşmaya başlayın
4 yıl kadar önce evde ıpl cihazı için hangisini alayım,alacağım, alıyorum derken ancak geldi beklenen doğum günü hediyem...Arayış içinde olanlar için bununla ilgili açılmış konum mevcut
Ev Tipi Lazer Epilasyon Cihazları
Philips Lumea Prestige IPL cihazını yı tercih etmemde ki sebepler:
- Philips markasına ait olması
- Bu alanda çıkan ilk cihaz olması
- Kablosuz olması
- En son üretilen model olması
- Genel olarak kullanıcıların memnuniyeti
Lazer için mevsimsel en uygun olan bu dönemde kullanmaya başlayıp tecrübelerimi burda sizlerle paylaşacağım..
Eki Görüntüle 2735488
Eki Görüntüle 2735489