- 10 Eylül 2007
- 875
- 6
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.401
selam arkadaslar,....ben geldim ve Rabbime hamd olsun bebegimi saglikli bi sekilde evimize döndük....biraz zorlancam....gibi geliyor cünkü ikisi birden agliyor birden susiyorlar....nasil olcak bilmiyorum ama bunada cok sükür....yatmaya gitcem arkadaslar evdeki isleri bi yoluna koyim ondan sonra durumu anlatirim....
canım evet maalesef öyle bir sorun var........bizde de 3 yıl sorun olacaktı ama allahtan nikahı 1 yıl önce yapmıştık o sayede yırttık........sen ne kadar oldu evleneli.......hayırlısı olsun belki de gerek kalmaz rabbim kendiliğinden nasip eder
canım 1,5 yıllık evliyim henüz.
2011 eylüle kadar beklemek zorundayız
canım keşke doğal yoldan hamile kalabilsem ama çocuğumu riske atamam. erkek olursa hasta olma ihtimali var. kız olursa da taşıyıcı. bu nedenle pgt yaptırmak zorundayımAllah yardımcımız olsun...
selam arkadaslar,....ben geldim ve Rabbime hamd olsun bebegimi saglikli bi sekilde evimize döndük....biraz zorlancam....gibi geliyor cünkü ikisi birden agliyor birden susiyorlar....nasil olcak bilmiyorum ama bunada cok sükür....yatmaya gitcem arkadaslar evdeki isleri bi yoluna koyim ondan sonra durumu anlatirim....
bizde iyiyiz canım çok şükür.........allah büyük işte sabırla bekliyoruz
selam kader arkadaslarim...kardeslerim...
hamd olsun bugünümüze geldik...Rabbim herkesi sevindirsin...bebegim 2 haftalik oldu...Rabbime hamd olsun saglikli bi minik kizim var...4050gr dogdu. sezeryanla dünyaya geldi...en güzeli ise Rabbim onu bana saglikli bi sekilde kucagima verdi....hep dual edin arkadaslar hersey iyi olcak
eyetkiner hatirliyormusun....1 sene önce senle bu konu hakkinda nasil konusmustuk....simdi bebegim kollarimda...Rabbim herkesi sevindirsin....bende seni cok özledim...msn e gel bi ara...
yeni tüp bebek yasasi hakkinda doktorumu aradim...doktorum demesine göre pgt yapan kisiler icin bu gecerli degilmis...cok sevindim....güzel günler sizleri bekliyor...bi bebisi kucaginiza alin Allahin izniyle..
offfff bu günler geçip te bende bebeğimi kucağıma alacakmıyım Rabbim biliyorum bunların hepsi bir sınav ama ne olur benim gibi anne olmak istiyenlere başka sınav ver Rabbim bu sınav çok acı çok zor...
PGT ile tüp bebek denedik 6 düşükten sonra çünki bir düşüğümde trizomi 8 çıkmıştı
ama malesf sonuç negatif pgt sonucundanda emin olamadık zaten doktor monozomi olabilir emin değiliz dedi ne kadar saçma değilmi onca para onca eziyet onca işkence sonrada doktorun dediği makina hatası da olabilir,sağlıklıda olabilir karar size kalmış dedi
bizde tabi ne karar vericez böyle bu durumda hayır denirmi tabiyki transfere evet dedik
ama sonuç negatif.....
çok yorgunum çokkkk...