Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar bugun bende lucrıne baslıyorum hayırlısıyla bu 4.olcak pgtyle yapcam bende bu sefer ve akupuntur gormeye basladım dualarınızı beklıyorum

kızlar bugun bende lucrıne baslıyorum hayırlısıyla bu 4.olcak pgtyle yapcam bende bu sefer ve akupuntur gormeye basladım dualarınızı beklıyorum

hakkında hayırlısı olsun cnmcım dualarımız seninle inş bu sefere meleğine kavuşmayı nasip eder rabbim inşallah...
nerde tedavi olacaksın?rabbim bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

canim benim...az kaldi....melek kizlarina insallah kavuscaksin, bak sabrin sonu selamettir...

Rabbim yardimcin olsun, insallah bi sorun cikmaz pgt, Rabbim bi yumurtayla hamile kalmani nasip etti, sana ikiz verdi. herseyde vardir bi hayr...üzme kendini stresse sokma kendini...

canım merhabalar daha önce doktor önerisi konusunda özelden mesajlaşmıştık hatırlarsan...en son karar verdiğin ve randevu aldığın doktora devam ediyorsan kendisini biliyorum çok başarılı ve iyi bir doktordur çok iyi bir tercih yapmışsın. endişelerinle ilgilide birşey söylemek istiyorum benim iki arkadaşımda biri doğal yolla, diğeri tüp bebekle tek yumurta ve tek plasenta gebeliği yaşadı onlardada aynı riskler vardı ama hiçbirşey olmadı ikiside gayet sağlıklı ve 37 haftalarda doğum yaptılar. birinin ikizleri 4 yaşında diğeride 7 aylık... hiç korkma içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun...

kızlar hepinizden Allah razı olsun... karamel canım prob bekliyordun, tedaviye sen de başlıyorsun artık... inşallah Rabbim sana hayırlı evlatlar verir... kalbini ferah tut... Allahım inşallah elini boş çevirmez... iyi beslen, sevdiğin şeylerle uğraş... Allah yardımcın olsun

femalexx canım gerçekten moral oluyor böyle tek yumurta ikizlerinini sağlıkla dünyaya geldiğini duymak... moralim biraz da bu forumda benim gibi tüp bebekle tek yumurta ikizlerine gebe kalıp benden bir hafta daha önde arkadaşım var, onun durumundan ötürü bunalıma girdim... Allah ona da yardım etsin bebeklerden birinin ense kalınlığı 4 mm çıktı, kordon kanı incelenecek.... öyle üzgün ki ona da dua edin kızlar.... gebe kalıp kaybetme korkusu daha zor gerçekten ((
ben bülent hocaya devam ediyorum canım... gerçekten mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insanmış... şimdiye kadar hiç başka yerde görmemiştim böyle ilgi ve güveni... hiç sıkılmadan bir liste dolusu sorumu cevapladı... gerçekçi olması da çok güzel... bu randevuda ende kalınlığımız da normal çıkarsa serklaj yapmasını isteyeceğim...
hakkımızda hayırlısı olsun...

simgecim amniyosentezinde hiç bir sorun çıkmayacağına eminim ben canım

hituci canım Allah yardımcın olsun.. ben daha 12 haftayı bitirmedim ama ağrılar oluyor... hele rahimdekiler acayip sanki gerip çekiştiriyorlar içerden... bir de iğnelerin bacak ve kalçadaki ağrıları yok mu... bin beter... Allahtan bugün son iğnemi vurulacağım böylece kalçadan 70. iğnemi vurulmuş olacağım...
ama herşey o melekler için... katlanacağız elbette...

zümminim mis gibi süt mis gibi cennet kokulu kızını öp bizim için de... keşke yakınlarda bi bebek olsa da sevsem doya doya... o kadar iyi gelirdi ki şimdi

hepiniz Allaha emanet olun kızlar... hergün dualarımdasınız... hepinizi öpüyorum

canım hadi hayırlısı bakalım.........sakın kendini üzme ve stres yapma..........emin ol rahat olduğun zaman sonuç daha iyi olacak..........akapunktur yaptırmak doğru seçim senin için rahatlatıcı olacaktır canım.........allah yardımcın olsun

zümmin canım inşallah sonuç hayırlısıyla iyi sonuçlanır.........rabbim bana bir mucize verdi arkası da gelir inşallah

pgt canım saol iyi dileklerin için..........bende öyle istiyorum ve umuyorum..........dualarınızı eksik etmeyin.........amniyosenezden 2 hafta sonrada sonuç belli olacakmış.......rabbim büyük

akupuntur hakkında hiç bilgim yok ne işe yarıyor bilgi verebilirsen sevinirim

tedavinde de başarılar Rabbim gönlüne göre versin

akupuntur hakkında hiç bilgim yok ne işe yarıyor bilgi verebilirsen sevinirim

tedavinde de başarılar Rabbim gönlüne göre versin

kanını sulandırıyor hormonları duzenlıyor yumurta kalıtesını artırıyor ,stresten uzaklastırıyor,yumurta toplama ıslemınden sonra agrın olmuyor,canım bu benım 2.cı yapısım yumurta sayısını fazlalıstırıyor yanı yapmanızı onerırım vucuda hazırlık

Kızlar naber, zümmin, hituci, pgt, simge, kardelen ...hepiniz iyisiniz umarım, ben aynen devam çalış çalış çalış... Geçen tedavi yüzünden iki hafta okula gidemeyince herşey birbirine girmiş, idareciler falan hep bir karış surat. Sanırım bir dahaki tedaviyi temmuza erteleyeceğim. Bunlarla uğraşılmaz. Kalbim, dualarım sizinle, Allah hepimizin sonunu hayırlı kılsın. Bazen çok üzülüp tamamen umutsuzluğa kapılsamda, foruma girip sizi görünce kendime geliyorum. Herkesi öptüm selamlarrrr

günaydın herkese....hayırlı sabahlar.....
herkes iyidir umarım....kızlar ya hamile kalmakla bitmiyo sıkıntı inanın...
ilk zamanlar...iyilermi acaba diye kafaya takılıyo....
sonra da erken doğum korkusu sarıyo insanın içini.....
24+3 haftalık olduk Allahın izniyle...şimdilik herşey yolunda çok şükür...
dualarınızda bizide unutmayın nolur....
rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.....
olefin,simge,zümmin,pgt06,nurti,kardelen....hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun...sağlıcakla kalın sevgiler....

cok sükür hepinizin morali yerinde...Rabbim hepinize yardim etsin...yüzünüzü güldürsün....

bugün doktora gittik, hersey iyi dedi...cok tatli bi bebegin var dedi doktor...4650gr olmus kuzum...6cm uzamis...masallah diyin emi hihoyyyt

hic korkmayin canlarim....Rabbim verdi bu imtihani....insallah sonu hayirli olur...
esimle karar verdik...cok güzel bi duygu saglikli bi bebek sahibi olmak...insallah en yakin zamanda Rabbim bidaha nasip eder...

cektigim acilar(üzüntü), agrilar dertler hepsi geride kaldi.....

tabikii herzaman büyük kizim icin her dakika bi korku var....heran bisey olcak diye ödüm kopiyor ama Rabbim onu koriyor...o ne eylerse güzel eyler...

hepiniz Allaha emanetsiniz...Rabbim hepinizi korusun

hepinize hayırlı cumalr kızlar...
olefin canım benim yaa... işimiz gerçekten stresli Allah yardımcın olsun... inşallah Rabbim sana da ikiz verir.. hem çok korkuyo insan ama düşündükçe de sevinçten delirecek gibi oluyor... içini ferah tut, sakın umutsuzluğa kapılma canım benim... Allahım hayırlısıyla vakitlice verir inşallah

hituci haklısın canım, gebe kalmaya çalışmak başlıbaşına bir dertken gebe kalıp da kaybetme korkusu daha ağır geliyor... Rabbim hayırlısı ile yavruları kucağımıza almayı nasip etsin... biz de tatlı bir tebessümle hatırlayalım bu gerildiğimiz günleri inşallah

zümmincim maşallah kızlarına... küçüğe bak sen, ona gerçi artık ne kadar küçük denir... sütün yarıyo anlaşılan annesi... Allah analı babalı büyütsün... bol bol kardeş versin... ben çok çocuklu evleri çok sevirm.. biz dört kardeştik, bazen fazla gelirdi ama diyorum ki keşke iki tane daha olsaymış kardeşim.. kardeş gibisi yok...

kızlar hepinizi çok öpüyorum... kendinize çok ama çok iyi bakın

merhaba arkadaşlar amniyosentez sendromunu atlattım...........çok şükür iyi geçti.........şimdi dinleniyorum

atıl yüksel yaptı ve bu arada bendeki genetik taşıyıcılık ile ilgili bir gerçeği öğrendik...........genetiksin verdiği raporda %15 sağlıklı gebelik olma ihtimali olduğu yazıyordu..........ama bendeki taşıyıcılık %15 sağlıksız gebelik %85 sağlıklı gebelik olma ihtimalini gösteriyormuş.........atıl hocanın gönderdiği genetik merkezinden öğrendik........büyük olasılıkla raporun yanlış yazılmasıdır dedi.........arayıp GENETıKS in doktorlarıyla görüşeceğini söyledi..........inanabiliyormusunuz ben aylardır bunun stresini yaşıyorum..........tamam yine ihtimal var ama %15 kaç %85 kaç..........mahkemeye vermeyi düşünüyoruz..........bundan sonra daha dikkatli olmayı öğrenirler belki..........büyük olasıkla sağlıklı olduğunu söylediler inşallah öyle olur...........hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
simgecim ben de genetiksten aldım raporu bende de %15 şans yazıyor... ve de bu kesinlikle doğru.. benim rapor sonucumu genetik profu (bak kadın doğumcu değil, perinatolog değil... onların bazıları insanda kaç kromozom olur onu bile bilmiyo) genetik profesörü de gördü... ve doğru olduğunu, normalda teorikte şansımızın %25 olduğunu, ama pratikte (ampirik souçlar) bu oranın %15e düştüğünü söyledi... bir de akıl var mantık var, bir psikolog vardı tanıdığım 7 kez düşük yapıp öğrenmişti, aynı sorun var onlarda da... yani %85 gibi bir şans varsa zaten bu kadar düşük yaşamazdı artı bize tüp bebek tedavisi de önerilmezdi asla...
atıl hoca çok iyi bir uzman ama herkes yanılabiliyor.. ben de eşimde fenciyiz ve bu konuda tedaviden önce türkiyeden ve yurtdışından o kadar çok yazı makale araştırma sonucu okuduk ki anlatamam... yani kısacası ben genetiksin raporunun doğru olduğuna eminim... bak iki düşük yaptım, korunduğum için gebe aklamıyordum... tüp bebek tedavisinde de hem kendinin hem hitucunin hem benim sonuçlarımız gördün... kaç tane yumurta oluşuyor kaç embriyo giriyor pgtye sağlıklı çıkan bir iki hatta hiç yok... herşey gayet net bence....
yine de doktorun araştırsın genetikstekiler ona açıklayacaktır mutlaka
sevgiler canım, inşallah sonucunda temiz çıkar ve sıkıntılı bekleyişin büyük bir mutluluğa dönüşür..
kızlar hepinizi öpüyorum

canım ben zaten bendeki taşıyıcılık için söyledim bu durumu..........belki sizdeki ve bendeki farklıdır.........premeddeki genetik doktoru bana değerlerle olan rapordan bahsetti ki gayet inandırıcı geldi.........zaten bizim aklımıza bu zamana kadar raporu sorgulamak dahi gelmedi ama atıl yüksel farketti bu durumu ve genetik doktorunu aradı sordu kendi kendine tahminde bulunmadı .........inşallah yanılıyorlardır çünkü onları gerçekten zor bir süreç bekliyor..........mahkemeye vericem gerekirse basına dahi bildiricem.........ben 1 yıldır bu stresi yaşıyorum belki başkalarıda yaşıyor........çünkü raporun açıklanma biçimi tamamen yanlışmış..........inşallah kimsenin başına gelmez..........allah yardımcımız olsun

simgecim sende de robertsonian translokasyon vardı değil mi? sorunumuz aynı işte, taşıyıcılığın hangi kromozomlarda olduğuyla alakalı değil taşıyıcılığın cinsiyle alakalı bu durum...

http://www.genbilim.com/content/view/4318/32/

burdan robertsonian translokasyonda oluşabilecek embriyolar anlatılıyor.. resiprokalde %85 robertsonianda %66 anoremal embriyo oluşumundan bahsediyor... ama Volkan Baltacının da dediği gibi bunlar teorik sonuçlar... pratikte bu oranın düştüğü gözleniyor (pratik sonuçlar takibi yapılan hastalardan yapılan istatistikle bulunuyor) ve genetiksin sonucunda da zaten torik değil pratikteki şansımız %15 olarak yazılmış...

yani kısacası ben genetiksin raporuna güveniyorum... şimdiye kadar raporumu çok yer gezdiğim için pek çok uzman gördü ve hiç biri bu rapor hatalı demedi... ben de yaptığım araştırmalardan ötürü eminim... şans zaten %85 olsa PGT bile yapmaya gerek yok ki müthiş bir şans bu.. biz hitucu ben vs boşa PGT yapmış oluruz böyle bir şeyde... ama seni rapoun translokasyon değil de tek gen hastalığıysa yani ben yanlış hatırlıyorsam o zaman bir şey diyemem

neyse araştırmaya değer bir konu yine de içinde şüphe kalmasın

herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…