Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

benimde 4 embriyo pgt ye gitti.perşembe belli olucak umarım herşey ii olur.çok sıkıntılı bi süreç..

canım inşallah hayırlısı olur ve inşallah 4 tanesi de sağlıklı çıkar.........hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et

canım çok zor yaşananlar allah sabr veriyor işte.........ama doktorların yönlendirmesi gerekiyor aslında ama nedense hiçbirinin umrunda değil........bende 2 negatif aşılama 1i pozitif 2 tüp bebek denemesi yaşadım..........keşke en başta yaptırsaydım diyorum.......bunun yüzünden 2,5 yılım heba oldu.........ama şimdi çok şükür kendiliğinden hamie kaldım ama oda yetmiyor bu kezde acaba sağlıklı mıdır diye düşünüyorum........sen genetik test yanında kan pıhtılaşma testleri var onları da yaptır.......

nerdesiniz arkadaslarrr

canım mehaba nasılsın?diğer forumlardan takip ediyorum seni yazmasamda.kızının iyi olmasına çok sevindim.minik hamsinde tonbalığını olmuş duyduma göre:)))rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.4 kg üstü olunca sezeryanmı yapıyorlar oralarda. sezeryan olur diye korkuyorum yazmışsın biyerde.korkma canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun.sezeryan olsa bile 2-3 günde kalkıyorsun ayağa.rabbim yar ve yardımcın olsun.
nerdesiniz diye sormuşsun :))) sanırım herkes nefesini tutmuş bişeyler bekliyo:)
simgenin haftaya ense kalınlığı ölçümü var galiba onu bekliyo
pgt keseyi gördü çok şükür kalp atışlarını bekliyo
benim bugün dr kontrolüm var ayrıntılı bakacaklar bende stresle onu bekliyorum.
herşeyine bakacaklar sanırım.inşaallah bebeklerim sağlıklıdır,herşey yolundadır dua edin bizim için.
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun....sağlıcakla kalın....

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir girmiyordum topiğe. Herkes iyidir inşallah. Ben şeyi merak ettim arkadaşlar. yeni yasa pgt yaptıranları nasıl etkiliyo. yani emin değilim ama 2 yumurtadan fazlasının gelişmesi istenmiyormuş, bu durumda nasıl olacak çok yumurta olacak ki, sağlıklı embriyo çıkma şansı fazla olsun, bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar..

selam arkadaşlar topik bayağı boş kalmış yaaaaa.......benim yarın kontrolüm dua edin ne olur çok korkuyorum..........allah yardımcımız olsun

gercektenmi diyorsun daglarr....niye böyle yapiyorlar ben anlamiyorum...

hituciii....kiz beni cok güldürdün...gercekten ton baligi...burda sezeryan yapmiyorlar...riskli oldugu zaman sezeryana aliyorlar..ama cati muayenesi yaptircam...bebek bakalim yeteri yeri varmi?
simgeninde heyecanin analiyorum...Rabbim insallah hayirli haberler verir...canim...
pgt canim....Rabbim insallah kalp atisinida görmeyi nasip eder...
senin kontrollerin nasil cikti canim...Rabim insallah hepinizden güzel haber almamizi nasip eder...

hepiniz Allaha emanetsiniz...

bizler icin pgt yolu tek care, eger gercekten bizede böyle yasada SIKINTI cikarirlarsa, Allah onlara öyle SIKINTI versinki...ne diyim...cok kolay sanki bizim yasadiklarimiz...bi özürlü cocuga bakmakmi kolay yoksa saglikli cocuga bakmakmi.....özürlü cocugun bakimi hem pahalli hemde ne diyim cok kiziyorum onlara....derdi ceken biz...onlar bi yasa cikariyor...

canım yeni yasa yumurta gelişimi ile ilgili değil.embriyo transferi ile ilgili.yani bazı özel durumların dışında tek embriyo trasferi yapılacakmış.

selam arkadaşlar topik bayağı boş kalmış yaaaaa.......benim yarın kontrolüm dua edin ne olur çok korkuyorum..........allah yardımcımız olsun

canım Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah bebeğin sağlıklıdır ve hayırlı bir evlat olur.rabbim her konuda yar ve yardımcımız olsun sevgiler...

canım benim kontroller iyi gidiyo rabbime binlerce şükürler olsun.geçen gittiğimizde organlarının gelişimine baktılar normal görünüyo.ama Rabbim en iyisini bilir tabi.inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmiştir rabbim hepimize...Allaha emanet ol canım kucak dolusu sevgiler...:))))

selam kızlar dün bebeğimin ense kalınlığı ölçüldü 1,3 çıktı.........yarında ikili test sonucu belli olacak.........ona göre değerlendirme yapılacak..........bu arada erkekmiş..........henüz 11 haftalık ama doktor çok belli dedi sanırım değişmez dedi.........şimdilik bir sorun yok.........inşallah sonuçlarda güzel çıkar dularınızda eksik etmeyin beni ne olur

canım maşaallah subhanallah bebişin büyüdüde cinsiyetini bile gösterdi demek.rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla inşaallah.

simge.....Rabbim insallah güzel güzel saglikli bi sekilde gelmesini nasip etsin...Rabbim ne eylerse güzel eyler...

dünden beri icimde öyle SIKINTI var...doktorum sezeryan tarihi verdi...dogumdan korkmiyorum...aci dan korkmiyorum...tek korkum bebegim dogduktan sonra bisey dicekler diye...cok korkiyorum...kimse beni anlamiyor...kimseye bisey diyemiyorum....ben istemedimki böyle olmasini...esimi kaybetmekten korkiyorum..sagolsun hep yanimda oldu ama onunda canina tak eder....cocuklarimla yanliz kalmaktan korkiyorum...saglikli dediler biliyorum...offf...Rabbim ne verirse ammena dedim..beni yanlis anlamayin sakin...

canım inşaallah bebeğin sağlıklıdır.bi problem olsa büyük ihtimalle kontrollerde çıkardı ortaya.Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi size bağışlasın inşaallah.sezeryan olacağı kesin mi?nezaman yapacaklar?bizi bizden başka kimse anlamıyo zaten.ben sağlıklı,hayırlı olmasının derdindeyim,millet hala birisi erkek olsaydı diye laf ediyoAllah yar ve yardımcın olsun canım..dualarımız seninle.

öyle canim...saglikli olmasi en önemlisi....bu pazartesi canim...sezeryan du edinde hayirlisi olsun canim...

inşallah saolun kızlar..........zümminciğim hiç canını sıkma moralini bozma bak ne güzel bebeğin dünyaya sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah...........benimde ikili test sonuçlarım belli oldu..........ikili test : 1/537 kombine risk: 1/2044 çıktı yaş riski : 1/804 çıktı doktor normal dedi ama her halükarda amniyosentez yapılacakmış...........taşıyıcı olduğum için

Canım ya çoook sevindim hem ense kalınlığı hem test sonuçların maşllah güzel çıkmış inşallah korkularının büyük birkısmı geçmiştir. Amniyosentezi dert etme hem kolay hemde için tamamen rahatlar. İnaki bana yine umut oldun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hituçi zümmin dualarım hep sizinle ara sıra foruma girip güzel haberlerinizi takip ediyorum. zümmin endişelerin inanki heyecandandır. İnşallah herşey çok güzel olacak. Selamlar. Nolur dualarınızı eksik etmeyin

öyle canim...saglikli olmasi en önemlisi....bu pazartesi canim...sezeryan du edinde hayirlisi olsun canim...

Zümmin Allah yardımcın olsun. Hiç endişelenme bi sorun olsa şimdiye kadar çıkardı. Ne olur sen de bize doğuma giderken dua et olur mu. Rabbim bize de nasip eder inşallah. Allaha emanet ol...

ne guzel haberler aliyoruz
rabbim hepimizin yardimcisi olsun
simge umut oluyon bize
allah bide bana gosterse baska bisey istemem bu dunyadan
bi tane bari olsa

inşallah kızlar allah hepimize salıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin..........sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin önemli olan bu.........ben belki de doğal yoldan bebek sahibi olacak en umutsuz vakaydım ama allahtan büyük yok.......dua edin bol bol

slm kızlar benimde 4 gebelik kaybım var yeni yola başlıcaz rabbim buy olda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…