- 8 Kasım 2008
- 1.567
- 7
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.361
benimde 4 embriyo pgt ye gitti.perşembe belli olucak umarım herşey ii olur.çok sıkıntılı bi süreç..
merhaba arkadaşlar.baştan sona yazdıklarınızı okudum.bende ilk önce kendiliğinden hamile kaldım 6 haftalıkken düştü.yaklaşık 1.5 yıl olmadı.2 negatif aşılama 2 negatif tüp ten sonra doktorumuz genetik test istedi.ama önümüzdeki ay.son tüp denesinin üzerinden 1 ay geçsin,hormonlar düzelsin dedi.keşke buradaki yazıları daha önceden okusaydım.bu tedavilere başlamadan genetik testin yapılması gerektiğine inanıyorum şimdi.bizde bir problem bulunamadı.sebepsiz infertilite yani.doktor bu kadar denemede hamile kalmamama çok şaşırdı.sanırım genetik bir problem var.bu süreç gerçekten çok zor ve çok yıpratıcı.Allah bu uğurda uğraşan herkese yardım etsin ve sabır versin.hamile olan arkadaşlara da sağlıklı bebekler diliyorum.
nerdesiniz arkadaslarrr
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir girmiyordum topiğe. Herkes iyidir inşallah. Ben şeyi merak ettim arkadaşlar. yeni yasa pgt yaptıranları nasıl etkiliyo. yani emin değilim ama 2 yumurtadan fazlasının gelişmesi istenmiyormuş, bu durumda nasıl olacak çok yumurta olacak ki, sağlıklı embriyo çıkma şansı fazla olsun, bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar..
selam arkadaşlar topik bayağı boş kalmış yaaaaa.......benim yarın kontrolüm dua edin ne olur çok korkuyorum..........allah yardımcımız olsun
hituciii....kiz beni cok güldürdün...gercekten ton baligi...burda sezeryan yapmiyorlar...riskli oldugu zaman sezeryana aliyorlar..ama cati muayenesi yaptircam...bebek bakalim yeteri yeri varmi?
simgeninde heyecanin analiyorum...Rabbim insallah hayirli haberler verir...canim...
pgt canim....Rabbim insallah kalp atisinida görmeyi nasip eder...
senin kontrollerin nasil cikti canim...Rabim insallah hepinizden güzel haber almamizi nasip eder...
selam kızlar dün bebeğimin ense kalınlığı ölçüldü 1,3 çıktı.........yarında ikili test sonucu belli olacak.........ona göre değerlendirme yapılacak..........bu arada erkekmiş..........henüz 11 haftalık ama doktor çok belli dedi sanırım değişmez dedi.........şimdilik bir sorun yok.........inşallah sonuçlarda güzel çıkar dularınızda eksik etmeyin beni ne olur
simge.....Rabbim insallah güzel güzel saglikli bi sekilde gelmesini nasip etsin...Rabbim ne eylerse güzel eyler...
dünden beri icimde öyle SIKINTI var...doktorum sezeryan tarihi verdi...dogumdan korkmiyorum...aci dan korkmiyorum...tek korkum bebegim dogduktan sonra bisey dicekler diye...cok korkiyorum...kimse beni anlamiyor...kimseye bisey diyemiyorum....ben istemedimki böyle olmasini...esimi kaybetmekten korkiyorum..sagolsun hep yanimda oldu ama onunda canina tak eder....cocuklarimla yanliz kalmaktan korkiyorum...saglikli dediler biliyorum...offf...Rabbim ne verirse ammena dedim..beni yanlis anlamayin sakin...
inşallah saolun kızlar..........zümminciğim hiç canını sıkma moralini bozma bak ne güzel bebeğin dünyaya sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah...........benimde ikili test sonuçlarım belli oldu..........ikili test : 1/537 kombine risk: 1/2044 çıktı yaş riski : 1/804 çıktı doktor normal dedi ama her halükarda amniyosentez yapılacakmış...........taşıyıcı olduğum için
öyle canim...saglikli olmasi en önemlisi....bu pazartesi canim...sezeryan du edinde hayirlisi olsun canim...
slm kızlar benimde 4 gebelik kaybım var yeni yola başlıcaz rabbim buy olda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...