- 8 Kasım 2008
- 1.567
- 7
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.421
offfff bu günler geçip te bende bebeğimi kucağıma alacakmıyım Rabbim biliyorum bunların hepsi bir sınav ama ne olur benim gibi anne olmak istiyenlere başka sınav ver Rabbim bu sınav çok acı çok zor...
PGT ile tüp bebek denedik 6 düşükten sonra çünki bir düşüğümde trizomi 8 çıkmıştı
ama malesf sonuç negatif pgt sonucundanda emin olamadık zaten doktor monozomi olabilir emin değiliz dedi ne kadar saçma değilmi onca para onca eziyet onca işkence sonrada doktorun dediği makina hatası da olabilir,sağlıklıda olabilir karar size kalmış dedi
bizde tabi ne karar vericez böyle bu durumda hayır denirmi tabiyki transfere evet dedik
ama sonuç negatif.....
çok yorgunum çokkkk...
canım çok zor evet..........ama anlamıyorum 6 düşük çok fazla değilmi..........doktorlar 2-3 düşükten sonra arştırma yoluna gidiyorlar düşüklerin kaynağını bulmak için..........çok zor günler geçirdiğini tahmin edebiliyorum.........allah yardımcın olsun.........umudunu sakın kaybetme allah büyük hiç ummadığın zamanda seni bebeğine kavuşturur inşallah bol bol dua et
Selamlar kirei seni öyle iyi anlıyorum ki. Benim de Allahtan tek dileğim bu sorunun bir an önce hayırlısıyla sona ermesi. Elimizden geleni yaptığımız halde olmuyor işte. Hep kendimizi avutmaya ve dua etmeye devam edeceğiz. İnşallah seninle birlikte özlem çeken herkes bebeğine kavuşur.
Bu arada zümmin, hituçi, simge, ve eyetkiner iyiki varsınız. Sizide görmesek hiç ümit kalmayacak, Allah bebeklerinize de sizede sağlıklı uzun bir ömür versin aynını bizede nasip etsin inşallah hepinizi kocaman öptüüümmm
canım allah razı olsun iyi dileklerin için.....inşallah rabbim sizlere de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin