Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

offfff bu günler geçip te bende bebeğimi kucağıma alacakmıyım Rabbim biliyorum bunların hepsi bir sınav ama ne olur benim gibi anne olmak istiyenlere başka sınav ver Rabbim bu sınav çok acı çok zor...
PGT ile tüp bebek denedik 6 düşükten sonra çünki bir düşüğümde trizomi 8 çıkmıştı
ama malesf sonuç negatif pgt sonucundanda emin olamadık zaten doktor monozomi olabilir emin değiliz dedi ne kadar saçma değilmi onca para onca eziyet onca işkence sonrada doktorun dediği makina hatası da olabilir,sağlıklıda olabilir karar size kalmış dedi
bizde tabi ne karar vericez böyle bu durumda hayır denirmi tabiyki transfere evet dedik
ama sonuç negatif.....
çok yorgunum çokkkk...

canım çok zor evet..........ama anlamıyorum 6 düşük çok fazla değilmi..........doktorlar 2-3 düşükten sonra arştırma yoluna gidiyorlar düşüklerin kaynağını bulmak için..........çok zor günler geçirdiğini tahmin edebiliyorum.........allah yardımcın olsun.........umudunu sakın kaybetme allah büyük hiç ummadığın zamanda seni bebeğine kavuşturur inşallah bol bol dua et

Selamlar kirei seni öyle iyi anlıyorum ki. Benim de Allahtan tek dileğim bu sorunun bir an önce hayırlısıyla sona ermesi. Elimizden geleni yaptığımız halde olmuyor işte. Hep kendimizi avutmaya ve dua etmeye devam edeceğiz. İnşallah seninle birlikte özlem çeken herkes bebeğine kavuşur.

Bu arada zümmin, hituçi, simge, ve eyetkiner iyiki varsınız. Sizide görmesek hiç ümit kalmayacak, Allah bebeklerinize de sizede sağlıklı uzun bir ömür versin aynını bizede nasip etsin inşallah hepinizi kocaman öptüüümmm

canım allah razı olsun iyi dileklerin için.....inşallah rabbim sizlere de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar hepinize selamlar.. inşallah herşey yolundadır sizlerde...
ben iki gündür o kadar değişik duygular içindeyim ki... nerden başlayım bilmiyorum... beni biliyorsunuz tek embriyo transfer edilmişti.. merkezin tedaviyi tekrarlamamaı bebeği de dondurmamı istemesine rağmen ben PGT yapılmasını istemiştim ve o tek embriyo tutmuştu...
hamilelikte herşey yolunda gidiyor çok şükür... dün doktora (kendi doktorum değil hastanede bir asistan) gittim ve biten ilacımı yazdırdım... randevu günüm 30 nisan olduğundan asistandan bir de bebeğimi görmek istediğimi söyledim baktı... İYİLER dedi... nasıl yaaa... ne demek İYİLER biri bana şaka yapıyro olmalı... ya da rüya görüyorum ben.... ama hayır gerçek, ben de gördüm tek kese içinde iki bebek vardı... inanamadım bir türlü bana mikroenjeksiyonla tek yumurta ve tek spermden oluşan tek embriyo transfer edildi bu nasıl olur dedim... ama ısrar etti... sonra hocasını çağırdı... hoca da dedi... evet tek kese ama iki bebek var gayet de sağlıklılar... senin embriyo bölünmüş tek yumurta ikizlerin bunlar dedi... hala şaka gibi geliyor.. elimde USG görüntüleri olmasa hala da inanamıyorum.. kızlar Allah nasip ederse tek tumurta ikizleri yani tıpatıp ikizlerim olacak... Allah ne kadar büyük böyle bu ne kadar büyük bir rahmet, ne kadar büyük bir bereket.. ne kadar şükretsem az geliyor biliyorum ağlıyorum.. ağlıyorum... Rabbim hepinize bu bereketi versin... hepinize ama hepinize en az iki bebek diliyorum... o kadar acayip bir şey ki iki gündür kendimde değilim... bu dünyada yaşamıyorum sanki... bir o kadar da korkuyorum.. kendime daha iyi bir doktor, riskli gebelik doktoru bulmalıyım... zaten riskli oaln tüp bebek anneliği rizkim iki kat arttı sevincim gibi... ne olur dua edin kızlar, bebeklerime, benim kopya ikizlerime sağlıcakla kavuşmayı diliyorum Rabbimden.. onalrın hayrlı birer evlat olmasını bizim de onlara hayrlı birer anne baba olmamızı diliyorum....Amin
hepiniz Allaha emnaet olun ve asla umudunuzu yitirmeyin.. inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek böyle... hepinizi çok seviyorum sürekli dualarımdasınız..

kızlar hepinize selamlar.. inşallah herşey yolundadır sizlerde...
ben iki gündür o kadar değişik duygular içindeyim ki... nerden başlayım bilmiyorum... beni biliyorsunuz tek embriyo transfer edilmişti.. merkezin tedaviyi tekrarlamamaı bebeği de dondurmamı istemesine rağmen ben PGT yapılmasını istemiştim ve o tek embriyo tutmuştu...
hamilelikte herşey yolunda gidiyor çok şükür... dün doktora (kendi doktorum değil hastanede bir asistan) gittim ve biten ilacımı yazdırdım... randevu günüm 30 nisan olduğundan asistandan bir de bebeğimi görmek istediğimi söyledim baktı... ıYıLER dedi... nasıl yaaa... ne demek ıYıLER biri bana şaka yapıyro olmalı... ya da rüya görüyorum ben.... ama hayır gerçek, ben de gördüm tek kese içinde iki bebek vardı... inanamadım bir türlü bana mikroenjeksiyonla tek yumurta ve tek spermden oluşan tek embriyo transfer edildi bu nasıl olur dedim... ama ısrar etti... sonra hocasını çağırdı... hoca da dedi... evet tek kese ama iki bebek var gayet de sağlıklılar... senin embriyo bölünmüş tek yumurta ikizlerin bunlar dedi... hala şaka gibi geliyor.. elimde USG görüntüleri olmasa hala da inanamıyorum.. kızlar Allah nasip ederse tek tumurta ikizleri yani tıpatıp ikizlerim olacak... Allah ne kadar büyük böyle bu ne kadar büyük bir rahmet, ne kadar büyük bir bereket.. ne kadar şükretsem az geliyor biliyorum ağlıyorum.. ağlıyorum... Rabbim hepinize bu bereketi versin... hepinize ama hepinize en az iki bebek diliyorum... o kadar acayip bir şey ki iki gündür kendimde değilim... bu dünyada yaşamıyorum sanki... bir o kadar da korkuyorum.. kendime daha iyi bir doktor, riskli gebelik doktoru bulmalıyım... zaten riskli oaln tüp bebek anneliği rizkim iki kat arttı sevincim gibi... ne olur dua edin kızlar, bebeklerime, benim kopya ikizlerime sağlıcakla kavuşmayı diliyorum Rabbimden.. onalrın hayrlı birer evlat olmasını bizim de onlara hayrlı birer anne baba olmamızı diliyorum....Amin
hepiniz Allaha emnaet olun ve asla umudunuzu yitirmeyin.. inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek böyle... hepinizi çok seviyorum sürekli dualarımdasınız..

canım ne kadar sevindiğimi sana anlatamam...........bu müthiş bir haber..........allah çok büyük yine büyüklüğünü gösterdi yüce rabbim........yeterki ondan ümidimizi kesmeyelim mutlaka karşılığını veriyor..........inşallah sonuna kadar gitmeni nasip etsin mevlam.........sana riskli gebelik için benim gideceğim doktoru tavsiye edebilirim.........bu konuda tekmiş türkiyede..........aynı zamanda çapanın prof.lerinden...........atıl yüksel........ben amniyosentez için ona gidicem sende önemli olan kontrol durumlarında ona git..........mesela 20-22. hafta bütün organlara bakılıyormş mutlaka git o zaman.........ama ranvedu için bayağı önce araman lazım........benim 30 nisanda amniyosentezim var...........dua et banada canım

Son düzenleme:
simge canım Allah razı olsun...
doktor konusu gerçekten çok zor... ben karşıya gidemem ki canım... araba yok, şuan bile işten eve (mesafe yürüyüş olarak 10 dk olduğu halde) taksiyle gidiyorum... o yüzden daha yakın en azından bu yakada bir doktor arıyorum... karşıya gidip gelsem yolda başıma bi iş gelir diye korkuyorum.. taksiyle gitsem git-gel 100 milyonu bulur :KK43:((
hiç anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı doktor bulamadım.. bi tek medipolde hakan bey varmış herhalde, bir iki de prof var.. proflar çok dolu... hakan hoca da bugün randevu aldım en erken 5 mayısa verdi.. medipol zaten duyduğuma göre devlet hastanesi gibi olmuş, çok doluymuş ve az ilgileniyorlarmış...
kime gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım...
bir de benim başıma gelen gebelik en risklisiymiş... bebekler aynı amniyon kesesindeler... birbirlerinin besinini alabiliyorlarmış ya da kordonları birbirine dolanabiliyormuş vs bir sürü sorun olabiliyormuş, herkes çok sıkı takipten az hareketten yorulmamaktan bahsediyor... ben o kadar uzak yerlere nasıl gideceğim bunu düşünüyorum...

kızlar dualarını bekliyorum

doktor konusu gerçekten çok zor... ben karşıya gidemem ki canım... araba yok, şuan bile işten eve (mesafe yürüyüş olarak 10 dk olduğu halde) taksiyle gidiyorum... o yüzden daha yakın en azından bu yakada bir doktor arıyorum... karşıya gidip gelsem yolda başıma bi iş gelir diye korkuyorum.. taksiyle gitsem git-gel 100 milyonu bulur :KK43:((
hiç anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı doktor bulamadım.. bi tek medipolde hakan bey varmış herhalde, bir iki de prof var.. proflar çok dolu... hakan hoca da bugün randevu aldım en erken 5 mayısa verdi.. medipol zaten duyduğuma göre devlet hastanesi gibi olmuş, çok doluymuş ve az ilgileniyorlarmış...
bir de benim başıma gelen gebelik en risklisiymiş... bebekler aynı amniyon kesesindeler... birbirlerinin besinini alabiliyorlarmış ya da kordonları birbirine dolanabiliyormuş vs bir sürü sorun olabiliyormuş, herkes çok sıkı takipten az hareketten yorulmamaktan bahsediyor... ben o kadar uzak yerlere nasıl gideceğim bunu düşünüyorum...

takviminde değişmiş çok güzel olmuş canım Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.bu mucizeleri gösteren Rabbimiz değilmi.biz ne yaparsak yapalım onların dünyaya gelemeleride O'nun elinde.bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et...kan yapıcı besinler de:1hug: tüket....dualarımız seninle rabbim yar ve yardıncın olsun sevgiler...

Bebeklerine hareket etmekten bişey olmaz korkma tam tersi senin kan dolaşımın hızlandıkça onlara giden kan miktarıda artar sadece fazla ayakta kalma ve bol bol oksijen al tecrübeyle sabittir.Korkma olacağın önüne geçilmiyo...tebrik ederim bu arada Rabbim ne kadar büyük değilmi:1shok:

Allah çok büyük gerçekten... Allaha sonsuz şükürler olsun... Rabbim tüm isteyenlere bu mutlulukları yaşatsın ve bizim mutluluğumuz da daim olsun inşallah..
simge canım Kartal Semiha Şakirde Bülent Karsın özel muayenehanesinden randevu almayı başardık.. durumumu ona giden bir yakınımız bildirince daha önce iki üç hafta sonraya randevu verdikleri halde pazartesiye randevu alabildik.. hakkında hep iyi şeyler duymuştum, inşallah dedikleri gibidir.. takibimi onun yanında gerçi belli aralıklarla bir profa da yaptırmayı düşünüyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı... sen de amniyo yaptıracakmışsın.. inşallah bebeğin taşıyıcı bile değildir canm
çok öpüyorum hepinizi

pgt06 mucizeler devam ediyor, çoookk sevindim canım, Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin inşallah. Fazla stres yapmadan kendine dikkat et, endişeleri aklına getirmemeye, hep güzel şeyler düşünmeye çalış, bizi de habersiz bırakma selamlar

pgt cok ama cok sevindim canim benim...arkadaslar umutlarinizi hic ama hic kaybetmeyin...Rabbim insallah hepinizi teker teker sevindircek...ben minik kizimi emzirdikce iyiki umudumu hic kaybetmedim diyorum Rabbimin emanetini o kadar seviyorumki...o bana Rabbimin bi hediyesi..ona bakdikca hemen yine bebek sahibi olmak istiyorum....
olefin canim benim...sende insallah sevinceksin...
hepiniz Allah a emanetsiniz....

Allah çok büyük gerçekten... Allaha sonsuz şükürler olsun... Rabbim tüm isteyenlere bu mutlulukları yaşatsın ve bizim mutluluğumuz da daim olsun inşallah..
simge canım Kartal Semiha Şakirde Bülent Karsın özel muayenehanesinden randevu almayı başardık.. durumumu ona giden bir yakınımız bildirince daha önce iki üç hafta sonraya randevu verdikleri halde pazartesiye randevu alabildik.. hakkında hep iyi şeyler duymuştum, inşallah dedikleri gibidir.. takibimi onun yanında gerçi belli aralıklarla bir profa da yaptırmayı düşünüyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı... sen de amniyo yaptıracakmışsın.. inşallah bebeğin taşıyıcı bile değildir canm
çok öpüyorum hepinizi

canım doğru ulaşım çok zor istanbulda ama ne yapalım işte çocuk için katlanıcaz........bende anadolu yakasındayım maltepede oturuyorum.........burdan 252 numaralı otobüsler var şişliye kadar gidiyor ya onunla yada metrobüsle gitmeyi düşünüyoruz bizde.........hakkında hayırlısı canım.........bülent karslıyı bende duydum int.araştırırken birde delta hospitalde hakan gürbüz var........prof.varmı bilmiyorum........genelde onlar hep karşıda oluyor iyileri........ama sen bir araştır bakalım........canım bende korkuyorum amniyosentez sonucundan ama rabbime bıraktım o büyük bana umudum yokken böyle bir hediye verdi inşallah sağlıklıdır........bu arada doktorun adını yanlış yazmışım atıl yüksel olacak canım

Son düzenleme:
İstanbulda olduğun için çok şanslısın ben Gaziantepteyim burda hiç riskli gebelik uzmanı yokCADIARZU

kizlar allah hepinize hayirli evlatlar nasip etsin
rabbim ol deyince tek yumurtadan bile iki bebek olbiliyo
ondan baska baska yaradan yokki ona yalvarsak sadece rabbimden diliyoruz
2 senedir hamile bile kalamadim
bazen diyorumki yarabbi bi cocugum olsun kucagima aliyim bi bakiyim koklayim
sonra istersen al canimi o an

hicbiriniz icinizdeki acidan kurtulabildinizmi
kafayi yiycem
bir an bile aklimdan cikmiyo dunya durdu sanki
ismi hazir odasi hazir onun icin herseyi dusundum ama herseyi bossss

kızlar iyi dilekleriniz dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.. başta bu forumda tanıdığım PGTciler olmak üzere tüm bebek isteyenlere Rabbim çifter çifter mutluluklar yaşatsın inşallah.. Hep dualarımdasınız..
kardelen canım güçlü olmaya çalış, sen rahat olmazsan tedavi de olumlu geçmiyor... hayatı akışına bırak zaten Rabbim açtğımız avuçlarımıza hiç ummadığımız nimetler veriyor, Allah gerçekten çok büyük, ümidi kaybetmemek gerek.. biz dua eder bir şey isteriz ama Onun öyle boldur ki rahmeti aklımız almaz...
Hepiniz Allah emanet olun

kizlar allah hepinize hayirli evlatlar nasip etsin
rabbim ol deyince tek yumurtadan bile iki bebek olbiliyo
ondan baska baska yaradan yokki ona yalvarsak sadece rabbimden diliyoruz
2 senedir hamile bile kalamadim
bazen diyorumki yarabbi bi cocugum olsun kucagima aliyim bi bakiyim koklayim
sonra istersen al canimi o an

kardelen lütfen canım sabırlı ol ve umudunu kaybetme..........böyle karamsar düşünerek kendine zarar veriyorsun sonuçta üzülmek herşeyini etkiler..........şunu bilki vakti zamanı geldiğinde rabbim seninde sesini duyacak ve anneliği tattıracak.........biz hemen mi hamile kaldık sanki........ne badireler atlattık halada stresini yaşıyoruz her anın.........her kontrole gidişimde acba bebeğim yaşıyormu kalbi durdumu sağlıklımı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.........ama sonra rabbime sığınıyorum ve dua ediyorum.........o beni eminim duyuyordur sende öyle yap..........en karamsar ve umutsuz anlarında dua oku........ne bileyim 2 rekat bir namaz kıl.........ama sakın canımı al diye dualar etme..........sabır sabır dile hep

yaa kızlar nerdesinizz bir ses seda yok...........topic iyice gitmiş uzak diyarlara mafoldumben

ağlama kıyamam ben sana.geldim bak..:))) nasılsın canım?hamişlik nasıl gidiyo?ben birkaç gündür yoğundum giremedim.birde benim bilgisayarım masaüstü olduğu için biraz otursam bile belim sırtım ağrıyo.o yüzden daha az giriyorum eskiye göre.umarım herşey yoludadır.sağlıcakla kal caım öpüyorum...a.s.

kızlar merhaba... ikizkeri öğrendiğimden beri olduğu gibi yine gece gece uyuyamadım... foruma bir bakıyım dedim...

simgecim nasılsın, amniyosentez tarihin gelmedi mi? inşallah hayırlı sonuç alırsın...

hituci canım senin kızlar maaşallah kocaman olmuşlardır, Rabbim bize de gösterir inşallah o günleri..

o kadar çok korkuyorum ki kızlar, sevincim kursağımda kaldı diyebilirim... tek yumurta ikizleri ne zor bir şeymiş böyle... çift yumurta ikizi gibisi yomuş :KK43:((

kafayı yemek üzereyim.. sakin olmam gerek bebekler için biliyorum ama ne internette yazılanlar ne de doktorların söyledikleri sakin kalmamı sağlayamıyor...

tek yumurta iizlerinde benimki gibi tek plasentadan beslenenlerde ikizden ikize tranfüzyon sendromu diye bir şey görülüyor dedi doktor... baktım her üç tek yumurta ikizinden birinde görülüyormuş... bu büyük bir oran.... çok çok riskli ve maalesef tedavisi türkiyede yapılamayan bir şeymiş... bu bebeklerin birinden diğerine daha fazla kan geçip bebeklerin birinin çok gelişmesine diğerinin daha az gelişmesine neden olup her ikisinde de ya büyük sağlık sorunları ya da büyük olasılıkla (%85lere varan olasılıkla) ölüm olayı oluyormuş...

tek bebek değil de iki bebek olacak diye sevinirken ikisini birden kaybetme korkusu sardı beni... uyuyamıyorum sıkıntılardan....

gebe kalınca bitecek sandık ama dert bitmiyor.. Allahtan o yüzden her zaman hayırlısını dilemek lazım...

hepinizden dua bekliyorum kızlar, benim bebekler her zaman aynı büyüklükte gitmeliymiş... bu hastalığın özellikle ilk belirtisi ense kalınlığıymış, haftaya salı ense kalınlığı ölçülecek, 2den küçük ve her iki bebekte birbirine eşit olmalıymış...

Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

ağlama kıyamam ben sana.geldim bak..:))) nasılsın canım?hamişlik nasıl gidiyo?ben birkaç gündür yoğundum giremedim.birde benim bilgisayarım masaüstü olduğu için biraz otursam bile belim sırtım ağrıyo.o yüzden daha az giriyorum eskiye göre.umarım herşey yoludadır.sağlıcakla kal caım öpüyorum...a.s.

hoşgeldin canım.........iyiyim sen nasılsın??? evet doğru sen iyice ilerledin artık.........göbek çıkmıştır iyice.........ben cuma günü amniyosentez için doktora gidicem canım..........dua edin bana çok ihtiyacım var..........inşallah hayırlı sonuçlar alırız çok korkuyorum

kızlar merhaba... ikizkeri öğrendiğimden beri olduğu gibi yine gece gece uyuyamadım... foruma bir bakıyım dedim...

simgecim nasılsın, amniyosentez tarihin gelmedi mi? inşallah hayırlı sonuç alırsın...

hituci canım senin kızlar maaşallah kocaman olmuşlardır, Rabbim bize de gösterir inşallah o günleri..

o kadar çok korkuyorum ki kızlar, sevincim kursağımda kaldı diyebilirim... tek yumurta ikizleri ne zor bir şeymiş böyle... çift yumurta ikizi gibisi yomuş :KK43:((

kafayı yemek üzereyim.. sakin olmam gerek bebekler için biliyorum ama ne internette yazılanlar ne de doktorların söyledikleri sakin kalmamı sağlayamıyor...

tek yumurta iizlerinde benimki gibi tek plasentadan beslenenlerde ikizden ikize tranfüzyon sendromu diye bir şey görülüyor dedi doktor... baktım her üç tek yumurta ikizinden birinde görülüyormuş... bu büyük bir oran.... çok çok riskli ve maalesef tedavisi türkiyede yapılamayan bir şeymiş... bu bebeklerin birinden diğerine daha fazla kan geçip bebeklerin birinin çok gelişmesine diğerinin daha az gelişmesine neden olup her ikisinde de ya büyük sağlık sorunları ya da büyük olasılıkla (%85lere varan olasılıkla) ölüm olayı oluyormuş...

tek bebek değil de iki bebek olacak diye sevinirken ikisini birden kaybetme korkusu sardı beni... uyuyamıyorum sıkıntılardan....

gebe kalınca bitecek sandık ama dert bitmiyor.. Allahtan o yüzden her zaman hayırlısını dilemek lazım...

hepinizden dua bekliyorum kızlar, benim bebekler her zaman aynı büyüklükte gitmeliymiş... bu hastalığın özellikle ilk belirtisi ense kalınlığıymış, haftaya salı ense kalınlığı ölçülecek, 2den küçük ve her iki bebekte birbirine eşit olmalıymış...

Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

canım sakın kendini üzme çünkü stres seni ve bebeklerini etkiliyordur eminim..........bebeklerin çok iyiler ve inşallah hayırlı bir şekilde dünyaya gelecekler........rabbim sana 2 tane birden nasip etti ne güzel..........tabi insan etkileniyor ama sen allaha sığın...........inan bana rahatlıyorsun.........bende cuma günü amniyosentez yaptırıcam canım biraz korku var ama inşallah herşey güzel olur

X