- 23 Eylül 2009
- 551
- 31
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.381
selam arkadaslar,....ben geldim ve Rabbime hamd olsun bebegimi saglikli bi sekilde evimize döndük....biraz zorlancam....gibi geliyor cünkü ikisi birden agliyor birden susiyorlar....nasil olcak bilmiyorum ama bunada cok sükür....yatmaya gitcem arkadaslar evdeki isleri bi yoluna koyim ondan sonra durumu anlatirim....
merhaba hituci ben iyiyim canım çok şükür.............şimdilik bir sorunumuz yok.........göbekte çıktı hafiften zaten vardı şimdi biraz daha büyüdü.........yarın kontrolüm var yine..........ne kadarlık oldu şimdi bebişler..........allah yardımcın olsun tatlı zorluklar bunlar..........zümminden haber yok canım zaten pek kimse yazmıyor artık.........iyice yaprak dökümü yaşıyoruz.........kimsecikler kalmadı baksana........öpüyorum senide
selam arkadaslar,....ben geldim ve Rabbime hamd olsun bebegimi saglikli bi sekilde evimize döndük....biraz zorlancam....gibi geliyor cünkü ikisi birden agliyor birden susiyorlar....nasil olcak bilmiyorum ama bunada cok sükür....yatmaya gitcem arkadaslar evdeki isleri bi yoluna koyim ondan sonra durumu anlatirim....
merhaba canım nasılsın?kontrol nasıl geçti?umarım herşey yolundadır.bizde bugün 21. haftamızı bitiriyoruz Allah nasip ederse...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inşaallah.isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin Allahım.
selam kızlar ben bu aralar pek yazmasamda sizler hep aklımda ve dualarımdasınız
ffırsat buldukça yazdıklarınız okuyorum zümmin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile meleğini kucağına almıştır inşallah...simgecim ve huticicim meleklerinizin iyi olmalarına çok sevindim 41 kere maşallah rabbime emanet olun adımla (nurten) beni dualarınızdan eksik etmezseniz sevinirim teşekkürler ...
kızlar herkese günaydın.. zümmincim Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canım.. darısı inşallah bizim başımıza...
simgecim maşallah çok güzel gidiyor hamileliğin, Allahın izniyle sağlıklı bu yavru, anasını babsını da hiç üzmeyecek inşallah..
hituci senin kızlar maşallah kocaman olmuş, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin..
kızlar dağlar, nurten, karamel, ... hepinizin ismini sayamıyorum şuan ama emin olun hergün dua ediyorum hepinize.. Rabbim inşallah kabul eder...
ben hergün iğne vuruluyorum, progynex
bilmiyorum nasıl oldu ama alışkanlık oldu, sağlık ocağına-hastaneye giderken ve gelirken yolda hem Rabbime şükrediyorum hem de sizin için dua ediyorum... Rabbim hayırlı evlatlar versin... gebelikte ben bu haftayı bu şekilde hiç görememiştim... çok korkuyorum ve her yeni gün kanamam ya da başka bir terlik olmadıkça, gebelik belirtileri de devam ettikçe çok mutlu oluyorum...
Rabbim korusun yavrularımızı ve bizlere bağışlasın, tüm bebek isteyenlere de hayırlı, sağlıklı, aklı başında, dinine vatanına milletine bağlı evlatlar versin ve bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Amin
hepiniz Allaha emanet olun
kızlar merhaba
beni de aranıza alır mısınız
bu tüp bebek ve pgt yöntemi beni çok korkutuyor
tabi canım ne demek........hoşgeldin........canım hiç korkma allahtan hayırlısı bak burda tüp bebek pgt yöntemiyle hamile kalan bir sürü arkadaşımız var........onlar sana umut olsun
sağol canım benim
sağolsun hituci beni bu konuda bayağı aydınlattı
Allah razı olsun hitucimopuyorumnanaktan
yalnız tüp bebek raporunun evlendikten 3 yıl sonra verildiğini öğrendim o biraz canımı sıktı. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir bizler için...
burada bir kaç sayfayı okudum. bu yöntem ile hamile kalan, bebeklerine kavuşan arkadaşlar var vallahi içim ısındı okurken. Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşaallah kızlar... Benim ve benim gibi tedavi olacak arkadaşlarımın da yar ve yardımcısı olsun inşaallah. :1hug:
selam kızlar hepinizin güzel haberlerini okudukça mutlu oldum. Ben geçen hafta annem anjiyo olduğu için memleketteydim. Çok şükür atlattık. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. Lütfen kendi sağlıklarınıza da iyi bakın. Bebişler maşallah büyüyor. Dualarım sizinle. İnşallah hep güzel hayırlı haberler veririz birbirimize. Hepinizi öptüm