Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar herkese selamlar, hepinizi tek tek öpüyorum... inşallah herşey yolundadır.. zümmin canım doğumun hayırlı olsun kafana takma canım, Rabbim büyüktür...
simge canım benim harikasın, Allahım ne kadar büyük... bebeğin inşallah annesini üzmez de hep böyle güzel güzel sonuçlar alırsın... bize de pgt ile hamile kaldık ama ne taşıyıcı olmama ne de tam olarak sağlıklı olma garantisi vermiyorlar ve pgt ye rağmen amniyosentez öneriyorlar... Rabbim nasip eder de o haftaları görürsem bile yaptrımayı düşünmüyorum amniyosentezi... düşük riski varmış ve bu kadar zor gelen bir mucizeye riske atmamaya karar verdim... Allah hakkımızda hayırlısını versin...
hituci canım senin kızlar nasıl, büyümüşlerdir şimdi tabi karnın da büyümüştür... bende ne bulantı ne kusma olmadığı gibi maşallah kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.. hoş bulantım diğer gebeliklerde de olmamıştı, bu yüzden bi kussam ya da bi şeylerden iğrensem içim rahat edecek ama yavrum yine de annesini zorlamak istemiyor anlaşılan.. olsun, hayılısı olsun... Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

benim kontrollerde bir sıkıntı olmadı şimdilik herşey yolunda Allaha sonsuz şükürler olsun kalbinin atışını duyduk kan-idrar vs testlerde de sorun çıkmadı, doktor bir ay sonraya randevu verdi ama ben dayanamayıp belki giderim yine de bi görüp emin olmak için... Rabbim mucizelerini hepinize yaşatsın.. benim dileğim tedaviye gerek kalmadan hayırlı sağlıklı aklı başında evlatlar vermesi
kendinize çok ama çok iyi bakın

pgt canım çok sevindim senin adına..........allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah hepimize.........canım bende de bulantı yada kusma olmadı hiç.........hatta neden yok diye üzülüyordum birde........ama olabilirmiş........sanırım birazda genetik yine zaten hep bu genlerden çekiyoruz yaa.......şimdilik bir sorun yok canım 13 haftalık olduk bizde.........amniyosentezin 1/200 düşük riski varmış........o zamana geldiğinde bilemiyorum canım ama bende düşünmüyorum.........eşimde istemiyor hayırlısı bakalım

simge sen doğal yollardan hamile kalmışsın.eşinin sperm sayısı kaçtı.2 kez mikro denedik ama embriyolarımız elendi.maalesef hamile kalamadım...

canım inan hatırlamıyorum çok yüksek değildi yani doğal yoldan hamile kalmak için yetersizdi........ama ben eşime evicap ve çinko vitamini içirdim..........ayrıca her akşam 3 ay boyunca havuç suyu içti.......herşey allahtan ama ben bunların da faydası olduğuna inanıyorum

günaydın herkese hayırlı sabahlar.....
nasılsınız?simge sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik.karnın büyümeye başladımı?
ben iyiyim hamdolsun ama yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım sanki.
bir haftadır sabahları bel ve sırt ağrıları ile uyanıyorum.
dünde ayaklarım ve bacaklarım şişti.şimdiden ayaklarımı uzatıp oturuyorum sonrası Allah kerim.:))
herşeye rağmen bunlar bana hiç zor gelmiyo.rabbim herkese nasip etsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.
bu arada zümmin pazartesi doğum yapacaktı ondan haber alan varmı?
herkesi çok çok öpüyorum Allaha emanet olun...

merhaba hituci ben iyiyim canım çok şükür.............şimdilik bir sorunumuz yok.........göbekte çıktı hafiften zaten vardı şimdi biraz daha büyüdü.........yarın kontrolüm var yine..........ne kadarlık oldu şimdi bebişler..........allah yardımcın olsun tatlı zorluklar bunlar..........zümminden haber yok canım zaten pek kimse yazmıyor artık.........iyice yaprak dökümü yaşıyoruz.........kimsecikler kalmadı baksana........öpüyorum senide

selam kızlar ben bu aralar pek yazmasamda sizler hep aklımda ve dualarımdasınız
ffırsat buldukça yazdıklarınız okuyorum zümmin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile meleğini kucağına almıştır inşallah...simgecim ve huticicim meleklerinizin iyi olmalarına çok sevindim 41 kere maşallah rabbime emanet olun adımla (nurten) beni dualarınızdan eksik etmezseniz sevinirim teşekkürler ...

selam arkadaslar,....ben geldim ve Rabbime hamd olsun bebegimi saglikli bi sekilde evimize döndük....biraz zorlancam....gibi geliyor cünkü ikisi birden agliyor birden susiyorlar....nasil olcak bilmiyorum ama bunada cok sükür....yatmaya gitcem arkadaslar evdeki isleri bi yoluna koyim ondan sonra durumu anlatirim....

selam arkadaslar,....ben geldim ve Rabbime hamd olsun bebegimi saglikli bi sekilde evimize döndük....biraz zorlancam....gibi geliyor cünkü ikisi birden agliyor birden susiyorlar....nasil olcak bilmiyorum ama bunada cok sükür....yatmaya gitcem arkadaslar evdeki isleri bi yoluna koyim ondan sonra durumu anlatirim....

hoşgeldin cnaım.....senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim.rabbim yar ve yardımcın olsun....arada gel merak ederiz seni.....

merhaba hituci ben iyiyim canım çok şükür.............şimdilik bir sorunumuz yok.........göbekte çıktı hafiften zaten vardı şimdi biraz daha büyüdü.........yarın kontrolüm var yine..........ne kadarlık oldu şimdi bebişler..........allah yardımcın olsun tatlı zorluklar bunlar..........zümminden haber yok canım zaten pek kimse yazmıyor artık.........iyice yaprak dökümü yaşıyoruz.........kimsecikler kalmadı baksana........öpüyorum senide

merhaba canım nasılsın?kontrol nasıl geçti?umarım herşey yolundadır.bizde bugün 21. haftamızı bitiriyoruz Allah nasip ederse...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inşaallah.isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin Allahım.

zümmin gözün aydın canım...........rabbim sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde dünyaya getirmeyi hepimize nasip etsin.........adını ne koydunuz bakalım........allah analı babalı büyütsün ve inşallah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin

merhaba canım nasılsın?kontrol nasıl geçti?umarım herşey yolundadır.bizde bugün 21. haftamızı bitiriyoruz Allah nasip ederse...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inşaallah.isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin Allahım.

merhaba canım allaha şükür iyiyim sen nasılsın? kontrol güzel geçti......doktor herşeyin yolunda olduğunu ve normal olduğunu söyledi.......16.haftada 3 lü testimiz yapılacak........inşallah sağlıklıdır bebeğim......maaşallah canım senin ikizler bayağı büyümüş........zaman ne kadar hızlı ilerliyor........senikiler yaz bebeği olacak yani

selam kızlar ben bu aralar pek yazmasamda sizler hep aklımda ve dualarımdasınız
ffırsat buldukça yazdıklarınız okuyorum zümmin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile meleğini kucağına almıştır inşallah...simgecim ve huticicim meleklerinizin iyi olmalarına çok sevindim 41 kere maşallah rabbime emanet olun adımla (nurten) beni dualarınızdan eksik etmezseniz sevinirim teşekkürler ...

selam canım allah razı olsun senden dualarından bizleri de eksik etmediğin için.......inşallah rabbim sanada hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli evlatlar nasip eder......yinede arada sırada iyi olduğunu bizlere hatırlat

Zümmin gözün aydın. Hayırlı bir evlat olur inşallah. Darısı başımıza.
Hamile arkadaşlar Simge, Hituci, Pgt06 kendinize iyi bakın...

kızlar herkese günaydın.. zümmincim Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canım.. darısı inşallah bizim başımıza...

simgecim maşallah çok güzel gidiyor hamileliğin, Allahın izniyle sağlıklı bu yavru, anasını babsını da hiç üzmeyecek inşallah..

hituci senin kızlar maşallah kocaman olmuş, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin..

kızlar dağlar, nurten, karamel, ... hepinizin ismini sayamıyorum şuan ama emin olun hergün dua ediyorum hepinize.. Rabbim inşallah kabul eder...

ben hergün iğne vuruluyorum, progynex
bilmiyorum nasıl oldu ama alışkanlık oldu, sağlık ocağına-hastaneye giderken ve gelirken yolda hem Rabbime şükrediyorum hem de sizin için dua ediyorum... Rabbim hayırlı evlatlar versin... gebelikte ben bu haftayı bu şekilde hiç görememiştim... çok korkuyorum ve her yeni gün kanamam ya da başka bir terlik olmadıkça, gebelik belirtileri de devam ettikçe çok mutlu oluyorum...
Rabbim korusun yavrularımızı ve bizlere bağışlasın, tüm bebek isteyenlere de hayırlı, sağlıklı, aklı başında, dinine vatanına milletine bağlı evlatlar versin ve bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Amin
hepiniz Allaha emanet olun

kızlar herkese günaydın.. zümmincim Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canım.. darısı inşallah bizim başımıza...

simgecim maşallah çok güzel gidiyor hamileliğin, Allahın izniyle sağlıklı bu yavru, anasını babsını da hiç üzmeyecek inşallah..

hituci senin kızlar maşallah kocaman olmuş, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin..

kızlar dağlar, nurten, karamel, ... hepinizin ismini sayamıyorum şuan ama emin olun hergün dua ediyorum hepinize.. Rabbim inşallah kabul eder...

ben hergün iğne vuruluyorum, progynex
bilmiyorum nasıl oldu ama alışkanlık oldu, sağlık ocağına-hastaneye giderken ve gelirken yolda hem Rabbime şükrediyorum hem de sizin için dua ediyorum... Rabbim hayırlı evlatlar versin... gebelikte ben bu haftayı bu şekilde hiç görememiştim... çok korkuyorum ve her yeni gün kanamam ya da başka bir terlik olmadıkça, gebelik belirtileri de devam ettikçe çok mutlu oluyorum...
Rabbim korusun yavrularımızı ve bizlere bağışlasın, tüm bebek isteyenlere de hayırlı, sağlıklı, aklı başında, dinine vatanına milletine bağlı evlatlar versin ve bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Amin
hepiniz Allaha emanet olun

canım ne güzel yaa........allah sonuna kadar devamını getirsin inşallah........bu topic bize uğur getirdi herkese de getirir inşallah

kızlar merhaba
beni de aranıza alır mısınız
bu tüp bebek ve pgt yöntemi beni çok korkutuyor :KK43:

tabi canım ne demek........hoşgeldin........canım hiç korkma allahtan hayırlısı bak burda tüp bebek pgt yöntemiyle hamile kalan bir sürü arkadaşımız var........onlar sana umut olsun

tabi canım ne demek........hoşgeldin........canım hiç korkma allahtan hayırlısı bak burda tüp bebek pgt yöntemiyle hamile kalan bir sürü arkadaşımız var........onlar sana umut olsun

sağol canım benim
sağolsun hituci beni bu konuda bayağı aydınlattı
Allah razı olsun hitucimopuyorumnanaktan
yalnız tüp bebek raporunun evlendikten 3 yıl sonra verildiğini öğrendim o biraz canımı sıktı. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir bizler için...
burada bir kaç sayfayı okudum. bu yöntem ile hamile kalan, bebeklerine kavuşan arkadaşlar var vallahi içim ısındı okurken. Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşaallah kızlar... Benim ve benim gibi tedavi olacak arkadaşlarımın da yar ve yardımcısı olsun inşaallah. :1hug:

selam kızlar hepinizin güzel haberlerini okudukça mutlu oldum. Ben geçen hafta annem anjiyo olduğu için memleketteydim. Çok şükür atlattık. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. Lütfen kendi sağlıklarınıza da iyi bakın. Bebişler maşallah büyüyor. Dualarım sizinle. ınşallah hep güzel hayırlı haberler veririz birbirimize. Hepinizi öptüm

sağol canım benim
sağolsun hituci beni bu konuda bayağı aydınlattı
Allah razı olsun hitucimopuyorumnanaktan
yalnız tüp bebek raporunun evlendikten 3 yıl sonra verildiğini öğrendim o biraz canımı sıktı. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir bizler için...
burada bir kaç sayfayı okudum. bu yöntem ile hamile kalan, bebeklerine kavuşan arkadaşlar var vallahi içim ısındı okurken. Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşaallah kızlar... Benim ve benim gibi tedavi olacak arkadaşlarımın da yar ve yardımcısı olsun inşaallah. :1hug:

canım evet maalesef öyle bir sorun var........bizde de 3 yıl sorun olacaktı ama allahtan nikahı 1 yıl önce yapmıştık o sayede yırttık........sen ne kadar oldu evleneli.......hayırlısı olsun belki de gerek kalmaz rabbim kendiliğinden nasip eder

selam kızlar hepinizin güzel haberlerini okudukça mutlu oldum. Ben geçen hafta annem anjiyo olduğu için memleketteydim. Çok şükür atlattık. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. Lütfen kendi sağlıklarınıza da iyi bakın. Bebişler maşallah büyüyor. Dualarım sizinle. İnşallah hep güzel hayırlı haberler veririz birbirimize. Hepinizi öptüm

saol canım geçmiş olsun.........evet çok zor bir durum benim annemde geçen hafta anjiyo oldu ama benim gitmemi istemedi uçak yolculuğu sorun olur diye galiba.......ama o buraya gelecek inşallah burda devam edicek tedaviye........benim yanımda olursa benim de içim rahat eder

X