Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım başka doktora gidiyorum ama ayda bir kez enver beye de gitmeyi düşünüyorum...........inşallah canım dualarınız da eksik etmeyin...........sen neler yapıyorsun

Ben napıyım valla aynı hamam aynuı tas devam Öle karaları baĞlamıŞ dÜŞÜnÜyorum napıcamı ? Tek embrıyo koyulmasını gerektıren genelgesını dÜŞÜnÜyorum allah bÜyÜk napıcaz bakalım sızde rabbıme emanet olun gÖrÜŞÜrÜz daulrınızdan bızlerıde eksık etmeyın ne olur gÖrÜŞÜrÜz...

ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN HITUCI CANIM SENDENDE.....ben yavrumun yanina gitcem...dualarinizi esirgemeyin...onun gülüsü beni dünyada tutuyor....Rabbim hepinize hayirli tedaviler nasip etsin...hamile olanlari Rabbim korusun..

bugün durumu daha iyi....gözlerini acmis benim güzel kizim...herkes onu cok seviyor...yogun bakimda en tatli kiz diye seviyorlar...

canım inşallah tek temennim bu zaten...........dualar ediyorum rabbime o eminim sesimizi duyacaktır........senin ikili test sonucun nasıl çıkmıştı birde ense kalınlığı ölçüldü mü

benim ikili test sonucu iyi çıktı canım çok şükür.ense kalınlığınada baktılar.çok şükür bi yaramazlık yok.inşaallah sizde de sorun çıkmaz.bulantılarda yokken tadını çıkar inş.

23 marta randevu aldık bakalım o zamana kadar nasıl vakit geçiricem bilemiyorum...........allaha sığınıyorum işte rabbim büyük

kızlar bende bahcecı klınıkte baslıcaktım gecen ay baslıcaktım prob olmadıgı ıcın baslayamadım bu ayda daha gelmemıs bır hkac gun ıcınde gelırmıs ya bu probun gelmesı ne zormus bende neyse dedım o zaman yenı hastane acıyorlar mayısta bende 1 ay sonra erteledım yanı nısan baslıcam bakalım hayırlısı kızlar bahcecıye gıden varmı aranızda sızede bu kadar gecmı geldı bu problar neyse sonu ıyı olsunda beklemek onemlı degıl veya baslıcak olanlar varmı
zummıncım allahta sana kolaylık versın cok zor hem hamılesın hemde cocugun o halde allah sıfa versın ınsallah tez zamanda saglıgına kavusur senle aynı durumumuz unsallah bende senın gıbı hamıs kalırım hayırlı dogumlar sana canım fazla bı seyın kalmamıs sen nerde yaptırmıstın tupu

saol canim Allah razi olsun....bende fertijinde yapitrdim.....insallah sende güzel haberler alirsin....

kızlar bende bahcecı klınıkte baslıcaktım gecen ay baslıcaktım prob olmadıgı ıcın baslayamadım bu ayda daha gelmemıs bır hkac gun ıcınde gelırmıs ya bu probun gelmesı ne zormus bende neyse dedım o zaman yenı hastane acıyorlar mayısta bende 1 ay sonra erteledım yanı nısan baslıcam bakalım hayırlısı kızlar bahcecıye gıden varmı aranızda sızede bu kadar gecmı geldı bu problar neyse sonu ıyı olsunda beklemek onemlı degıl veya baslıcak olanlar varmı
zummıncım allahta sana kolaylık versın cok zor hem hamılesın hemde cocugun o halde allah sıfa versın ınsallah tez zamanda saglıgına kavusur senle aynı durumumuz unsallah bende senın gıbı hamıs kalırım hayırlı dogumlar sana canım fazla bı seyın kalmamıs sen nerde yaptırmıstın tupu

canım inşallah tedaviye başlamanda sonucu da güzel sonuçlanır.............ben prob sorunu yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar oldu evet biraz sorun oluyor yani geç gelebiliyor........ama senin tedaviye başlamana kadar gelir zaten...........keşke daha önce görüşseydiniz

ya kızlar dün ben işyerimde biriyle tartıştım..........ama çok sinirlendim elim ayağım titredi resmen..........bebeğe birşey olmaz dimi hep aklım orda...........birde şunu duydum allah korusun inşallah olmaz ama down sendromlu çocuklar kolay tutunabiliyormuş........yani vücut normal olmayanları atıyor deniyor ya...........canım çok sıkılıyor ne olur dua edin bol bol :Saruboceq: :Saruboceq:

canım inşallah tedaviye başlamanda sonucu da güzel sonuçlanır.............ben prob sorunu yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar oldu evet biraz sorun oluyor yani geç gelebiliyor........ama senin tedaviye başlamana kadar gelir zaten...........keşke daha önce görüşseydiniz

ya kızlar dün ben işyerimde biriyle tartıştım..........ama çok sinirlendim elim ayağım titredi resmen..........bebeğe birşey olmaz dimi hep aklım orda...........birde şunu duydum allah korusun inşallah olmaz ama down sendromlu çocuklar kolay tutunabiliyormuş........yani vücut normal olmayanları atıyor deniyor ya...........canım çok sıkılıyor ne olur dua edin bol bol :Saruboceq: :Saruboceq:

bebeğine bişey olmaz inşaallah cnaım ama sen yinede sinirlenmemeye çalış.down sendromlu çocukların kolay tutunması gibi bi ayrıcalıkları yok.vücut ağır hasarlı bir embriyo farkettiğinde onu vücuttan atıyo.ama bazı genetik problemler varki vücut ağır hasarlı kabul etmiyo demekki.zümminin kzı var mesela.ayşe özkan var.ayşeninkide hasta değil ama taşıyıcı.sen varsın,benim eşim var.ama senin bebeğinde de aynı olacak diye bi şart yok.eşimin diğer kardeşleri gayet sağlıklı mesela.rabbimin herşeye gücü yeter.inşaallah bebeğin sağlıklıdır canım şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın bize inşaallah.(amin)

inşallah canım yaa.........çok saol böyle tesellilere ihtiyacım oluyor..........cumanız mübarek olsun hepinizin.........bol bol dua edelim rabbim kabul eder inşallah

kızlar merhaba.. hepiniz iyisinizdir inşallah... bugün keseyi gördük ama mutluluğum kısa sürdü.. kanama oldu kontrol sonrası, çok korkuyorum Rabbim korusun meleklerimizi... doktor muayene yüzünden olmuştur diyor inanmak istiyorum ama moralim çok bozuk :KK43:((((((

canım moralini bozma hemen git tekrar doktora allah korusun kötü birşey yoktur inşallah........fazla hareket etme ağır işler yapma............bende de olmuştu ultrasyonda baktı doktr bir problem yok dedi kanama olmasının sbebi ise vücutun normal adet görme zamanı geldiğinde bazen kanamaya yol açtığını syledi........seninki de inşallah buna benzer bir sebeptir

pgt cim canım bozma moralini drlar bu muayeneleri ilk defa yapmıyorlar.rahmin içine kadar girmesi mümkün değil bir dr olarak.vajinal ilaç kullanıyorsan tahriş olmuş olabilir.inşaallah herşey yolundadır.bebeğinde sende Allaha emanet olun canım.gelişmelerden haberdar et.

kizlar ya dun doktora gittim

hemen tupbebege baslasak bile ancak yil sonunda yapcaklarmis
aptalca olan tarafi ise kadin diyokio zamana kadar mecbur dogum kontrol hapi kullanmalisin cunku bu tedavi cok pahali bi edavi eger o zamana kadar hamile kalirsan hastane senin yerine basakasini alamaz
ama ben hap falan kullanmak istemiyorum
doktor diyoki bence bekleyin belki kendi olur diyo
yumurtalari fazlalastirmak icin falanda hap vermiyolar hollandada yasakmis
recetesiz satinalabilirmiyim acaba o haplardan bide siz adini biliyomusunuz o haplarin
yada ham,ile kalmam icin ne yardimci oliur
kafam cok karisti yine sizce ne yapmaliyim

merhaba arkadaşlar.baştan sona yazdıklarınızı okudum.bende ilk önce kendiliğinden hamile kaldım 6 haftalıkken düştü.yaklaşık 1.5 yıl olmadı.2 negatif aşılama 2 negatif tüp ten sonra doktorumuz genetik test istedi.ama önümüzdeki ay.son tüp denesinin üzerinden 1 ay geçsin,hormonlar düzelsin dedi.keşke buradaki yazıları daha önceden okusaydım.bu tedavilere başlamadan genetik testin yapılması gerektiğine inanıyorum şimdi.bizde bir problem bulunamadı.sebepsiz infertilite yani.doktor bu kadar denemede hamile kalmamama çok şaşırdı.sanırım genetik bir problem var.bu süreç gerçekten çok zor ve çok yıpratıcı.Allah bu uğurda uğraşan herkese yardım etsin ve sabır versin.hamile olan arkadaşlara da sağlıklı bebekler diliyorum.

kizlar ya dun doktora gittim

hemen tupbebege baslasak bile ancak yil sonunda yapcaklarmis
aptalca olan tarafi ise kadin diyokio zamana kadar mecbur dogum kontrol hapi kullanmalisin cunku bu tedavi cok pahali bi edavi eger o zamana kadar hamile kalirsan hastane senin yerine basakasini alamaz
ama ben hap falan kullanmak istemiyorum
doktor diyoki bence bekleyin belki kendi olur diyo
yumurtalari fazlalastirmak icin falanda hap vermiyolar hollandada yasakmis
recetesiz satinalabilirmiyim acaba o haplardan bide siz adini biliyomusunuz o haplarin
yada ham,ile kalmam icin ne yardimci oliur
kafam cok karisti yine sizce ne yapmaliyim

canım neye istinaden yıl sonuna bırakıyorlar anlamadım..........benim sana tavsiyem şu, eğer Türkiyeye gelme imkanın varsa bence buraya gel ve burda yaptır..........eğer yoksa da bir merkeze bağlı kalma diğer yerlerde de araştırma yap........orası ile burası farklı sanırım.........bak zümminde buraya gelmiş burda yaptırmış.........doktor vermeden ilaç kullanma bence.......reçetesiz ilaç alma sakın

X