Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım bneim canım nekadar sevindim anlatamam.Rabbime binlerce şükürler olsun.rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.ne yazacağımı bilemiyorum tebrik ederim tekrar.:1hug:a.s.zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Pgd cim senin adına çok sevindim.Hayırlı olsun.Sonucun çok iiyi çıkmış.Benim 85 çıkmıştı.Yarın tekrar yaptırmamı istedi Süleyman bey emin olmak için.
Daha önceki yazında çok olumsuz şeyler yazmıştın bende üzülmüştüm çünki ben umuta tedavi olmak için 1 sene beklemiştim.İyi ki de beklemişşim bak sonunda ikimizde PGD ile gebe kalmayı başardık.Bundan sonrası için ikimiz adına dua edicem.Arasıra birbirimizi haberdar edelim.Umutta görüşebiliriz denk gelirse

Pgt cim inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah Mucizeler devam ediyor ne güzel darısı tüm isteyenlere

kızlar Allah hepinizden razı olsun..
oyadeniz canım ben daha önce yaşadıklarımı olduğu gibi yazdım ama ben umuta gitmeyeceğim zaten gebelik takibine... burda maltepe üni hastanesi evime beş dakika, daha önce bana tüp teşhisini de burda prof ümit özekici ve doçent aygen hoca koymuştu... ben süleyman hoca konusunda hiç bir şey demiyorum, Allah ondan razı olsun... ama merkeze gidiş nedenim olan muhterem hocaydı, pgt ona yaptırılmadı, pgt ücreti için fatura da verilmedi... ve biz bu yüzden çok üzüldük.. yani umut pozitif de olsa bitti negatifte olsa bitti demiştim benim için... sizlere de tavsiyem baştan tüm ayrıntıları konuşun, pgtye girecek embriyo sayısına göre fiyat talep edin, biz 12 yumurtamız var deyince sadece beşinin döllenebileceğini düşünemedik....
elbette herşey bahane, herkes bahane.... Rabbim verecekse böyle mucizelerle verebiliyor işte.. Allaha şükretmeyi bilmiyormuşum ben boşa üzüyormuşum kendimi...

bu arada forumu takip eden ne kadar çok tüp bebek merkezi çalışanı varmış, ben artık forumda hiç bir şey yazmamaya karar verdim... burda rumuzla yazsak bile kim olduğumuz biliniyor maşallah....

neyse artık kafama hiç bir şey takmak istemiyorum, bundan sonra burda yazmasam bile okuyacağım yazdıklarınızı... Allaha hepiniz için hepimiz için dua ediyorum... hiç birimizin emekleri boşa gitmesin, Rabbim hayırlı evlatlar versin isteyen herkese....
hepiniz Allaha emanet olun arkadaşlar
Allah hepinizden razı olsun

pgt cim seni tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...

pgt nasıl sevindiğimi anlatamam tebrik ederim canım iyiki devam ettin rabbim çok büyük inan bana.........vakti zamanı gelince hiç kimsenin elini boş çevirmiyor...........allah hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip etsin çok sevindim canım benim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım tüp bebek merkezi çalışanları bizi hiçmi hiç ilgilendirmiyor ayrıca.........yanlış düşünüyorsun bence.......kim olduğumuz bilinse ne olur yalan söylemiyoruz hakaret etmiyoruz..........gerçekler neyse onu paylaşıyoruz birbirimize ki aynı hataları başkası yapmasın..........hem konuşmayarak onların ekmeğine yağmı sürelim ne olursa olsun bence hiç yazmaktan çekinme............ayrıca şunu da unutma bizim sayemizde onlar bir yerlere geliyor sonuçta keyiflerinden değil para için bu işi yapıyorlar...........içlerinde çok iyileride olmuyor değil tabi ama kötü olanlarıda deşifre etmek bence gayet normal ve mantıklı

kızlar iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun... simgecim haklısın, o gün çok moralim bozulduğundan yazdım o şekilde ama ben forumda bir yeri öven kişilerin hepsine de güvenmiyorum artık, nerden bileceğiz o merkezin çalışanı olmadığını.... işte bir nvi burayı reklamları için kullanıyorlar...

karamelcim takibimi ve transferimi süleyman hoca yaptı, yumurtaları hep bir bayan doktor (adını bilmiyorum) yapıyor... ben süleyman beyden herşeye rağmen memnunum, sorun pgt ile ilgili işlemlerde yaşandı....

inşallah sonuna kadar mucizem bırakmaz beni... bugün 12. gün gene test yaptık 597 çıktı sonuç, iki katını geçmiş... cuma günü de burda benim eski bir doktorum var takip için ondan randevu aldım...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun, iyi ki sizleri tanımışım destekleriniz için Allah razı olsun kızlar

pgt senın sorunun neydı bende orda pgtyle yaptırcamda pgt hakkında ne oldukı merak ettım bı sorun neydı nıcın pgtyle yaptırdın canım

hayırlı sabahlar herkese....
nasılsın simge...nasıl gidiyo hamişlik.bulantın yada belirtin varmı???

iyiyim canım sen nasılsın? valla güzel gidiyor...........hiçbir belirti yok valla bulantı falan da yok..........anlamadım ben bu işi ya..........acaba kötü mü ya böyle olması

herkese selamlar....ben coktan beri gelemedim arkadaslar...benim büyük kizim yogun bakimda 1 haftadir....ümit yok dediler...Rabbime cok dua ettim...suanda durumu iyi...dün gözünü acti parmaklarini oynatti...makineye bagli...narkoz altindaydi hep...cok korktum...Rabbim onu benden ayirmasin...
ne var ne yok diye bakamadim...kusura bakmayin cok zor günler di
iki günden beri sancilarimda basladi...hersey üst üstüne geldi...bebegim iyi olsun evine saglikli bi sekilde dönsün doguma güle oynaya gitcem...
hamile olan vardir insallah geriye bakmaya vaktim yok...Allah hepinize hayirli günler nasip etsin....Hepiniz Rabbime emanetsiniz

cnm zümmincim rabbim evladına şifa versin çok zor rabbim yardımcın olsun sende 2.meleğini vakti saati geldiğinde kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah rabbime emanet olun

e kızlar sizler nasılınzı bakem
simgecim enver beye söledinmi kan sulandırıcıyı bıraktığını?
rabbime emanet olun öpt

zümmin geçmiş olsun canım...........allah acil şifalar versin inşallah..........üzme kendini allah büyük o ne dilerse o olur

nurtii canım enver beye gidemedim bir daha............ama coraspin içiyorum sadece iğneyi yapmıyorum.......canım bilemiyorum işte 11.haftada ikili test var şimdi hep aklım orda

rabbim acil şifalar versin canım.O'nun herşeye gücü yeter.iki yavrunuda hayırlısıyla sağlıkla size bağışlasın inş.

iyiyim canım sen nasılsın? valla güzel gidiyor...........hiçbir belirti yok valla bulantı falan da yok..........anlamadım ben bu işi ya..........acaba kötü mü ya böyle olması

bazı kişilerde bulantı olmayabiliyo canım.sorunsuz bi hamişlik sağlıklı hayırlı bebişin olsun inş.
bizde iyiyiz hamdolsun rabbime.haftaya cuma ayrıntılı ultrasonumuz var.inşaallah bebişlerim sağlıklıdır.benim içinde due edin.Allaha emanet olun.sevgiler şelale...

canım inşallah tek temennim bu zaten...........dualar ediyorum rabbime o eminim sesimizi duyacaktır........senin ikili test sonucun nasıl çıkmıştı birde ense kalınlığı ölçüldü mü

hitucicim detaylıda oh meleklrinin güzel güzel hareketlerini göreceksin rabbimin izniyle inşallah
simgecim inş 2 li testinde çok iyi çıkacak rabbimin izniyle inşallah sen başka doktoramı gidiyorsun şimdi peki rabbim tüm hamişlerin sağlıkla ve hayırlısı ile evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...
ofelin pgt oyaca sizler nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…