demiştim ya korku ve umut iç içe diye, şimdi iki kat daha arttı korkum ve umudum.... test için kan vermeye gidene kadar ayaklarım geri geri gitti... kanı verdim bir buçuk saat geçmek bilmedi... bir ara stresten bayılacağım sandım... bir yandan düşünüyorum, daha önceki gebeliklerimdeki tüm belirtiler var (idrarın kokusu, memelerdeki hassaslık, büyüklük, karnımdaki garip his ve kasıklarımdaki ağrı).. bunları hayra yormak istiyordum, bir yandan da kendimi fazla ümitlendirmek istemiyor ilaçlardandır bu diyordum.... testin sonucunu hastanenin dışında bekledim, içeriye sığamıyordum.. eşime sen git al ben dayanamam bayılırım dedim... geldi elinde kağıt yüzü şaşkın, mutlu.... kızlar, Allahıma sonsuz şükürler olsun, o tek embriyom tutmuş, Bhcg 245 çıktı 10. gün sonucunda....
evet korku da arttı ümitte... dış gebelik ya da kimyasal gebelik olmadığını anlamak için iki gün sonra değerin iki katına çıkıp çıkmadığını göreceğiz... bu yetmeyecek keseyi görmeyi bekleyeceğiz.... mutlu olduğum kadar endişelim... Rabbim bu sevincimi yarım bırakmasın
Allahım bebek isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.... ve sonuna kadar bebeğim beni bırakmasın ve hayılrı bir evlat olsun inşallah... Aminnnn
hepinizi çok seviyorum, dualarınızda beni eksik etmediniz... iyi ki varsınız
hepiniz için dua ediyorum, Allahım güldürsün hepinizin yüzünü