-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.181
herkese iyi geceler...
simgecim çok sevindim canım, kese herşeyin yolda gittiğinin ilk işaretiydi, kalp atışı ise ikinci büyük işareti... Rabbim güzel güzel işaretler veriyor.. inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana tutunuyordur... iğneleri doktoruna sor mutkala canım,...
kızlar ben de size iyi bir haber veriyim... doktor dondurmaya gerek yok dedi... bugün son kontrol yapıldı, 9 olan büyük yumurtam 12 olmuş, en büyüğü 21 en küçüğü 16 arasında 12 yumurta var... yalnız benim yumurtalıklar öyle bir kasıklarıma basınç yapıyor ki, büyüdüler resmen hissedebiliyorum... bugün 2 de son iğnemi vuruldum... şimdi çatlatma iğnem preginyl elimde satin 23 olmasını bekliyorum... çatlatmayı vurulup çarşamba toplama işlemi yapılacak sabahtan... geçen kontrolde boşa üzülmüşüm.. inşallah emeklerimiz boşa gitmez... artık Allahın izniyle inşallah yeterli sayıda sağlıklı embriyo bulnur ve annelerini hiç bırakmazlar..
hepinize sevgiler
canlarım pgt fiyatları hakkında bana bilgi verir misiniz??? izmirde 2500 doalr dediler bize. orda nasıl?
simgecim maşallah pıt pıtlarıda duymuşsun rabbim sağsalim kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah
pgtcim rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah herşey çok güzel olacak rabbimin izniyle dualarım seninle ve sizlerle pgt için nereye yollanacak konuştunuzmu rabbim sağlıkla bir sürü embriyon olmasını nasip etsin inşallah...
simgecim inş. herşey güzel olucak canım sağlıklı bebişin olucak alahın izniyle dualarımdasın hepevet canım inşallah tek derdim şu anda bebeğimin sağlıklı olması hep dua ediyorum
pgt canım hakkında hayırlısı olsun inş. hepsi döllenir inş. ve sağlıklı çıkarlar
bu arada kızlar ben prob bekliyodum belki biliyosunuzdur şükürler olsun geldi sonunda ayın 15de başladık tedaviye dondurulmuşlarla bakalım inş. herşey güzel olur
canım ben şuan umutta tedavi görüyorum, dün yumurta toplama işlemim yapıldı, ücretin de kalanını ödedik... 4500 tedavi (150 de çidere ödediğimiz için böyle yazdım) ve 900 Euro PGT parası ödedik... PGT için paraya fatura da kesmediler biz de PGT yi yapanlara ödüyoruz diye... ve de parayı türk lirası olarak değil illa Euro olarak istediler...
artık hayırlısı, bugün haber bekliyorum, 12 yumurtam toplandı, döllenip döllenmedikelrini ve kaç tanesinin pgtye girebileceğini bildirecekler
herkese sevgiler
pgt ınsallah hayırlı sonuclar alırsın bende odekı ay yapptırcam pgtyle bu ay yapcaktım benım genetıgıme uygun olmadıgı ıcın yapamadık otekı ay dedı doktor ozel bı ıslem yapacaklarını soyledı ne oldugunu bılmıyorum nasıl ozel ıslem senın sorunun neydı doktorun kımdı ve kım toplama ıslemı yaptın bu kacıncıydı sorular cok oldu affedersın cevaplandırırsan sevınırım sonucunu aldın veya almak uzeresındesındedır ınsallah ııı sonuclar alırsın senı beklıyoruz bı umutta nasıl davranıslar alman kapandı bende umutta olcam mecburen