Merhaba kızlar, merhaba kader arkadaşım pgt06, ne tesadüf demicem bende ağlıyorum, bir yandan herşeye şükredip bir yandan ağlıyorum, sebebi küçük büyük ne varsa toplam 8 yumurta toplandı, sadece 5 tanesinin olgun olduğu söylenip işlem yapıldı. Bugün aradılar, 3 tanesi döllenmiş, yarın bölünüp bölünmediği ile ilgili arayacaklar, yani sayı gitgide düşüyor, benim geçen tedavide 3 tanesi pgt ye gidip üçüde sağlıksız çıktığından iyice ümitlerim yok oluyor, Allahım ne olur hayırlısını ver diyorum ama çok üzgünüm. Bu arada gün boyu yaşadıklarının aynısı, karında şişlik ağrı ateş hepsi bendede oldu, ben iş yerinde sıcaktan bayıcak gibi oldum. Yani bunları yaşaman gayet normal eğer çok şiddetli dayanılmaz bir ağrın yoksa umursama yat dinlen. Bide nacizane fikrimi söyleyeyim, bir şekilde parayı uğraşıp biriktiririz ama eğer embriyo gelişimi iyiyse bence pgt yaptır, bir dahaki seferi bekleme, çünki daha fazla merak ve stres bir dahaki yumurtaları beklerken yine olumsuz etkileyebilir, Bizdede fiyat önce 1500 dolar dediler sonra ben çok az embriyo oluşuyo değince 1200 e indiler. Şimdi tek dileğim pgt uygulanabilecek embriyo kalır inşallah. Bu stresle bebek tutunurmu diye düşünme daha çok erken hele bir sağlıklı bulunsun bak moralin nasıl yerine gelir. Bu arada sadece dua edelim.Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizi de tüm isteyenlerle beraber bebek sahibi etsin. Herkese selam.