Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sımgecım ınŞallah rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle evlatcıĞını kucaĞına almayı nasıp edeck sana ve hepımıze vaktı saatı var demekkı bızlerınde sen hamıle kaldın ınŞallah rabbım bızlerede saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞımıza alacaĞımız evlat hamıellıĞı nasıp etsın ınŞallah...buarada doktor olarak kıme gıdıyorsun yada hangı hastaneye

Sımgecım benımde son 2 gebelıĞımde doktorum enver kurttu oda nevparın vermıŞtı sanırım ıkımızın doktoruda kan sulandırıcıda demek onu tercıh edıyor tesadÜfe bak rabbıme emanet olun...

pgt ınsallah hayırlı sonuclar alırsın bende odekı ay yapptırcam pgtyle bu ay yapcaktım benım genetıgıme uygun olmadıgı ıcın yapamadık otekı ay dedı doktor ozel bı ıslem yapacaklarını soyledı ne oldugunu bılmıyorum nasıl ozel ıslem senın sorunun neydı doktorun kımdı ve kım toplama ıslemı yaptın bu kacıncıydı sorular cok oldu affedersın cevaplandırırsan sevınırım sonucunu aldın veya almak uzeresındesındedır ınsallah ııı sonuclar alırsın senı beklıyoruz bı umutta nasıl davranıslar alman kapandı bende umutta olcam mecburen

karamelcim sen nerde tedavi görüyorsun doktorun kim bişey sorucam şunu anlayamadım demişsin ya bu ay genetiğime uygun olmadığı için yapmadın tüpü bu nedemek nasıl anlaşılıyor kafamda hiç anlamlandıramadım rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun n
inşallah

kızlar bugün embriyolog aradı, 12 yumurtanın 11 i olgun çıkmış, ancak sadece 5 i döllenmiş, bu akşam bölünecekler, ama pek parlak olmadığını söyledi... bölünenlerden sonra elimizde kaç tane embriyo kalacak Allah bilir... bize embriyolog doktorunuzla da konuşalım, cumartesi ya donduralım ya da PGT ye yollayalım diyor.... elbette bu iş istatistikle olmaz ama ne yapıyım sizce, acil cevaplarınızı bekliyorum... şansım çok az evet ama içimden bir ses devam et diyor, zira dondurunca geri çözünce canlı kalma ihtimal de azalıyor... ama pgt ye 3-4 embriyo gidecekse 900 Euro ödedik bile, bu fazla değil mi?
eğer ikinci tur dönersem PGT bir sefer yapılacak, transfer bir sefer yapılacak, bu işlem ücretleri düşülerek ikinci bir tur parası alacaklar...
çok ama çok kararsızım... içimdeki sesi mi dinleyim, doktoru mu ? bilmiyorum

canım böyle durumlarda insanları etki altında bırakmayı sevmem ama madem fikrimiz sordun ben içinden gelen sesi dinle diyorum.rabbim nasip edecekse 1 tanesi ilede eder.ben sana geçen kendi tedavilerimi yazmıştım.ikinci tedavimde sadece iki embriyom pgtye girmişti ikiside sağlıklı çıkmıştı.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah canım...
birde benim sağlıklı embriyom bulunmadığında transfer ücretini geri alıyordum merkezden.sizin merkez böyle bi ödeme yapıyomu.konuştunuz mu hiç?

canım aslında pek tesadüf değil çünkü bende enver kurta gidiyorum daha doğrusu gitmeye başladım..........daha önce başka doktorlara gittim medical parkta falan...........ama sanırım artık teke düşüreceğiz..........hepsi başka telden çalıyor ama ben enver kurta güveniyorum..........kendisine sorduk gebelik takibi için size gelsek olurmu diye oda kabul etti saolsun

arzum teşekkürler canım inşallah seninde tedavin olumlu sonuçlanır...........ama enver kurtla daha iyi olacağına eminim..........çünkü onunla olumsuz düşünmek biraz zor gibi

canım böyle durumlarda insanları etki altında bırakmayı sevmem ama madem fikrimiz sordun ben içinden gelen sesi dinle diyorum.rabbim nasip edecekse 1 tanesi ilede eder.ben sana geçen kendi tedavilerimi yazmıştım.ikinci tedavimde sadece iki embriyom pgtye girmişti ikiside sağlıklı çıkmıştı.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah canım...
birde benim sağlıklı embriyom bulunmadığında transfer ücretini geri alıyordum merkezden.sizin merkez böyle bi ödeme yapıyomu.konuştunuz mu hiç?
hituci canım transfer olmazsa transfer ücreti geri ödenecek elbette ama PGT ile ilgili şin maddi boyutu da geriyor insanı.. şimdi devam etsek bu 5 embriyodan inşallah beşi de bölünürse ve pgtye girebilecek hale gelirse transfer yapalım diyoruz... ama burda paket program ve sabit fiyat olduğundan 1 tane de girse 10 tane de girse PGT için 900 Euro alıyorlar... ama ikinci bir tur dönersek hem transfer ücretini düşecekler hem de daha uygun fiyata bir tur daha yapacaklar ve iki turda toplanan embriyoya pgt yapılacak...
mantıklı gibi geliyor ama ya embriyoalrım donrurulup çözülünce canlılığını koumazsa ya da ikinci turda daha da az yumurta ve embriyo elde edilirse...
bilmiyorum çok kötüymüş böyle bir karar vermek... maddiyatı düşünmeden Allah ne verdiyse devam etmeyi çok isterdim...
bir de ben antibiyotik vs dışında bir torba ilaç verdiler devam etmem için... vajinal kapsül, östrojen hapı, progesteron iğnesi falan derken ilaç delisi oldum... işin bu boyutunu bilmiyodum.. ben tüp bebek iğnelerinden çekinmedim. soğukkanlılıkla yaptım ama yumurta toplamadan sonra da bu kadar ilaç ve iğne kullanmam gerektiğini bilmiyodum.. resmen psikolojim bozuldu... bugün ateşim çıktı, sağlık ocağı var yakında ona gittim bir şey yok diyor ama yanaklarım yanıyor resmen... vajinal kapsül mahvediyor insanı... iğneden şikayetçi değilim, kalçadan vurulan iğne hiç canımı yakmıyor desem yeri.. ama karnım da şişti iyice... tedavi sırasında bu kadar rahatsız olammıştım rahatsızlığım şimdi başladı... bu ruh hali ve bu beden transfer olsa bile kabul eder mi acaba... sabah bol gelip belimden düşen pantolon gün içinde patlayacaktı resmen.... ve sütelik bu gece evde tekim.. eşim gece nöbetinde... evde ağlıyorum tek başıma oturmuşum... ben bu tedaviden olumsuz sonuç alırsak devam etmek istemiyorum... doğal yoldan denemek ve gerekirse aldırmak istiyorum.. ne de olsa pgt de de sakat çocuğa yaşama şansı vermiyoruz... bilmiyoum duygularım çok karışık..........

Merhaba kızlar, merhaba kader arkadaşım pgt06, ne tesadüf demicem bende ağlıyorum, bir yandan herşeye şükredip bir yandan ağlıyorum, sebebi küçük büyük ne varsa toplam 8 yumurta toplandı, sadece 5 tanesinin olgun olduğu söylenip işlem yapıldı. Bugün aradılar, 3 tanesi döllenmiş, yarın bölünüp bölünmediği ile ilgili arayacaklar, yani sayı gitgide düşüyor, benim geçen tedavide 3 tanesi pgt ye gidip üçüde sağlıksız çıktığından iyice ümitlerim yok oluyor, Allahım ne olur hayırlısını ver diyorum ama çok üzgünüm. Bu arada gün boyu yaşadıklarının aynısı, karında şişlik ağrı ateş hepsi bendede oldu, ben iş yerinde sıcaktan bayıcak gibi oldum. Yani bunları yaşaman gayet normal eğer çok şiddetli dayanılmaz bir ağrın yoksa umursama yat dinlen. Bide nacizane fikrimi söyleyeyim, bir şekilde parayı uğraşıp biriktiririz ama eğer embriyo gelişimi iyiyse bence pgt yaptır, bir dahaki seferi bekleme, çünki daha fazla merak ve stres bir dahaki yumurtaları beklerken yine olumsuz etkileyebilir, Bizdede fiyat önce 1500 dolar dediler sonra ben çok az embriyo oluşuyo değince 1200 e indiler. Şimdi tek dileğim pgt uygulanabilecek embriyo kalır inşallah. Bu stresle bebek tutunurmu diye düşünme daha çok erken hele bir sağlıklı bulunsun bak moralin nasıl yerine gelir. Bu arada sadece dua edelim.Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizi de tüm isteyenlerle beraber bebek sahibi etsin. Herkese selam.

pgt cim gerçekten zor bi karar rabbim yardımcın olsun bende geçen tüp tedavimde çok şeyler yaşadım ağlamaktan stresten suratım kızıl çıkarmış gibi oldu ama ne oldu koca bir hiç elimde rabbim ne nasip etti ise o oluyor dur bakalım embriyolog ne yorum yapacak rabbim inşallah hakkında olumlu sonuç alacağını nasip eder inşallah bi daha tur dönersen ne kadar alşınacakmış onu konuştunmu ne olur sters etme rabbim öle büyükki hepimiz biliyoruz tabiki eminim hızır gibi yetişecek ve herşey çok güzel olacak inşallah dualarım (mız)seninle...

simgecim demek sende enver beye gidiyorsun demek çok sevindim senin adına benim 3 gebelik kaybımın yanında önce rabbim onun sayesinde çok umutluyum ve yılmadan dikdik ayaktayım...

Merhaba kızlar, merhaba kader arkadaşım pgt06, ne tesadüf demicem bende ağlıyorum, bir yandan herşeye şükredip bir yandan ağlıyorum, sebebi küçük büyük ne varsa toplam 8 yumurta toplandı, sadece 5 tanesinin olgun olduğu söylenip işlem yapıldı. Bugün aradılar, 3 tanesi döllenmiş, yarın bölünüp bölünmediği ile ilgili arayacaklar, yani sayı gitgide düşüyor, benim geçen tedavide 3 tanesi pgt ye gidip üçüde sağlıksız çıktığından iyice ümitlerim yok oluyor, Allahım ne olur hayırlısını ver diyorum ama çok üzgünüm. Bu arada gün boyu yaşadıklarının aynısı, karında şişlik ağrı ateş hepsi bendede oldu, ben iş yerinde sıcaktan bayıcak gibi oldum. Yani bunları yaşaman gayet normal eğer çok şiddetli dayanılmaz bir ağrın yoksa umursama yat dinlen. Bide nacizane fikrimi söyleyeyim, bir şekilde parayı uğraşıp biriktiririz ama eğer embriyo gelişimi iyiyse bence pgt yaptır, bir dahaki seferi bekleme, çünki daha fazla merak ve stres bir dahaki yumurtaları beklerken yine olumsuz etkileyebilir, Bizdede fiyat önce 1500 dolar dediler sonra ben çok az embriyo oluşuyo değince 1200 e indiler. Şimdi tek dileğim pgt uygulanabilecek embriyo kalır inşallah. Bu stresle bebek tutunurmu diye düşünme daha çok erken hele bir sağlıklı bulunsun bak moralin nasıl yerine gelir. Bu arada sadece dua edelim.Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizi de tüm isteyenlerle beraber bebek sahibi etsin. Herkese selam.

canım benin ne kadar zormuş meğer bu süreç... tedavinin başında herşey şaka gibiydi... kendimle, göbekten vurulduğum iğnelerle dalga geçiyor, iğneden şikayet edenleri bir türlü anlayamıyordum... asıl sıkıntı buymuş işte, beklemek ve merak etmek...
Allahım hakkımızda hayırlısını versin... yarın sabah 10 gibi döllenenlerin gelişimi ile ilgili bilgi alacağız... eşim embriyologu aradı, sonra da umuttan muhasebeden bizimle ilgilenen arkadaş aradı, çok rahatlattı, gece bile olsa ara beni dedi... daha önce hiç böyle bir şey olmadı, pgt hakkında fazla bilgim yok ama senin için konuşacağım dedi... ben eğer sağlıklı gelişim olursa ve biraz da pgt fiyatını düşerlerse devam etme taraftarıyım... bebeklerim bu geceyi inşallah iyi geçiriler, sabaha iyi haberler verirler...

olefincim bu arada senin 5 yumurtan olmuştu, sekize çıkmasına sevindim canım... gerçi 3 tanesi döllenmiş ama inşallah döllenenler sağlıklı sperm ve yumurtadırlar da herşey yolunda gider... evet biz pgt ile tüp yaptıranlar Rabbimizden mucize bekliyoruz, biliyorum ama veren Allah bu kadarından ikiz bile verir... Rabbim ne olur boş çevirme bu yolda emek verenleri... kendine sende çok iyi bak... çok çok öpüyorum

pgt cim gerçekten zor bi karar rabbim yardımcın olsun bende geçen tüp tedavimde çok şeyler yaşadım ağlamaktan stresten suratım kızıl çıkarmış gibi oldu ama ne oldu koca bir hiç elimde rabbim ne nasip etti ise o oluyor dur bakalım embriyolog ne yorum yapacak rabbim inşallah hakkında olumlu sonuç alacağını nasip eder inşallah bi daha tur dönersen ne kadar alşınacakmış onu konuştunmu ne olur sters etme rabbim öle büyükki hepimiz biliyoruz tabiki eminim hızır gibi yetişecek ve herşey çok güzel olacak inşallah dualarım (mız)seninle...

nurticim tedavimin başından beri desteğin için çok sağol, Allahım razı olsun hepinizden

canım ikinci tur için ne kadar alacakalrını konuşmadık.. ama bu defa paket yaptırmayı düşünmüyorum... ilaç fiyatlarını da araştırıp gerekirse ilacımı kendim alıp onlardan sadece İVF takibi ve yumurta toplama işlemlerini ücretini soracağım... sanki bana pek de fazla ilaç vermediler gibi... senin bilgin var mı puregon, meroinal vs ilaçların fiyatından canım

sendende allah razı olsun cnm benim inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz...

cnm bu ara sitedelerde puregon satan çok var yüzdesi ile 100-150 tl arası değişiyor 300lük evet dediğin mantıklı aslında çok para tutuyor merionalde 20 küsür ama tanıdığım bi eczane var var sana uygun fiyattan yardımcı oldurturum.ben raporlu ilçalrımı ordan 1400 tutarken diğer eczanalerden ordan 800 aldım çok yardımcı oldular sağolsunlar...

pgt cim embriyoların gelişiminden bizide haberdar et cnaım.inşaallah sağlıkla hayırlısıyla döllenenlerin hepsi güzel güzel bölünürler.
kullandığın ilaçların ağır geldiğini yazmışsın canım.o ilaçlar merkezden merkeze kişiden kişiye değişiyo.ben yumurta toplamadan sonra crinone jel kullandım günde 1 defa okadar.ama bekleme konusunda haklısın.acaba bölündülermi sağlıklılarmı insan merak ediyo. bide embriyolar pgt ye gittikten sonrasıda geçmek bilmiyo.Allah yar ve yardımcın olsun ve sabır versin canım.sağlıcakla kal.öpüyorum

hituci, kızlar merhaba... bugün sabah hepsinin bölündüğünü öğrendim.. embriyolog şuan için sorun olmasa da önemli olan yarın hepsinin 8 hücreli olabilmesi dedi... yani bekleyiş sürüyor...
biz de kararımızı verdik gibi, eğer 5 tanesi de 8 hücreli olursa pgt yaptıracağız... doktor da aynısını söylüyor hem... ama 5 ten az olursa sanırım dondurup bir periyot daha tedavi olacağız...
hepimizin hakkında hayırlısı... yavrularım inşallah sağlıklıdır

pgt canım inşallah rabbim dualarını kabul eder ve tedavin olumlu sonuçlanır.............5 de inşallah 8 hücreli olur ve bu 5 tanenin de hepsi umarım sağlıklı olur...........inşallah hiçbir sorun yaşamazsın canım............allah büyük biz üzülsekte kendimizi yıpratsakta sonuçta herşey olacağına varıyor........o ndenle hep iyi düşünkü iyi olsun

Pgtcım ınŞallah yarın saĞlıkla ve hayırlısı ıle 5 embıryonunda saĞlıkla yola devam ettıklerı haberını alırsın ınŞallah...
300 Ünıte puregon 100-150 tl arasında deĞıŞıyor bazı sıtelerde raporla ılaÇ alıp hamıle kalıp yada tedavı gÖrmıceklerınden satan arkadaŞlar var ama ınŞallah herŞey olunda gıdecek ve ılaÇ arayıŞın olmıcak rabbımın ıznıyle ınŞallah...

X