- 28 Nisan 2008
- 763
- 14
- 44
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.161
ınŞallah sımgecım saĞlıkla ve hayırlısı ıle meleĞının pıt pıtlarını duyacaksın ınŞallah....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize selam ve sevgiler.. inşallah herşey yolundadır..
olefincim tedavin nasıl gidiyor...
simgecim inşallah bugün benim gibi üzülmez hayırlı bir haber alırsın...
kızlar söylemiştim doktorum sağlıklı bebek şansımız %15 olduğundan şansı artırmak için bol bol yumurta toplanması lazım demişti... haftaya yumurtalarım toplanacak ancak bende bugünkü kontrolde sağda ve solda toplamda büyüklükleri 18 mm ve altı olan 9 yumurta olduğunu gördük... bu sayı bizim için çok az... bir de döllenme ve daha sonrasında azalacağı ve elimizde sağlıklı embriyo bile bulunmayacağı ihtimali düşünülünce böylece transferin olmayabileceği düşünülecek olursa sayı yetmiyor... tabi ki tek bir yumurta bile toplanır o da sağlıklı olur ve başarabilriiz de.. bu ihtimal her zaman mevcut...ancak çok karışık kafam...
ilk görüşmede de geçen kontrolde de doktor iki periyot yaparız, bunları toplar dondururuz, bir periyot daha ilaç kullanır ve yine yumurta toplarız, sonra döllenmeye ve transfere geçeriz dedi...
hiç başına böyle bir şey gelen var mı? bu benim şansımı azaltır mı artırır mı? zira dondurulmuş embriyoda bildiğiniz gibi şans azalıyor.. ee şimdi dondurulmuş yumurta da ya çözülünce canlılığını ve döllenme kabiliyetini yitirirse...
kafam çok karışık... zaten iğneler insanı mahvediyor, karnım deik deşik oldu.... sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?
bir de çok ilginç herkes iğnelerden ötürü şişkinlik kilo sorunu vs yaşadığını yazmıştı... inanır mısınız ben tedaviye başlayalı iki kilo kaybettim... ben de bir terslik var herhalde...
hepinize sevgiler
canım her merkezde bazı sıkıntılar yaşanabiliyo.ben anatolyada öyle can sıkıcı şeylerle karşılaştım ki birdaha bu merkeze gitmicem dedim her defasında.biz onların umurunda değiliz bunu gördüm.ama elden bişey gelmiyo.Allah kimseyi böyle insanlara muhtac etmesin.bebeğini yada bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almandan vesile olsunlarda gerisini boşver.bizi iyiyiz canım çok şükür.ama hamile kalınca rahatlamıyorsun bunu bil.hergün Allahım bugünde sorunsuz geçti diye şükrediyorum.hep dua ediyorum bebeklerime bişey olmasın diye sizler içinde tabi.rabbim kabul eder inşaallah dualarımızı.hituci canım senin başından geçenler de bir kez daha gösteriyro sayılar önemsiz herşey Allahın takdiri elbette...
ancak yine de bana teklif edilen şey daha şimdiye kadar kimseden duymadım.. dölleme yapmayalım bu yumurtaları donduralım ikinci bir tur daha atıp toplanacak yaklaşık 20 yumurtayla dölleme pgt ve transfer işlemlerine geçelim diyorlar.. kulağa mantıklı geliyor gerçi ama içim rahat değil...
bir de umut umut diyorlar iyi hoş da benim içime sinmeyen bazı şeyler var burda... birincisi devlet hastanesi gibi yoğun, ikincisi paket program yapıyorlar tamam da ilaçları da tırnağa tırnak veriyorlar.. ilaçları geçtim şırıngaları ve şırınga başlıkalrını bile... tedaviye başlarken de tedavi sırasında da bir kere bile kanımı alıp da hormon seviyelerime bakmadılar... pazartesi kontrol çarşamba yumurta toplama var evet herşey hızlı ama biz daha eşimle kuruma para vermek dışında resmi bir belge imzalamadık.. ayrıca bizden evlilik cüzdanımızı isteyen de olmadı...
ne biliyim garip şeyler var, ya da ben ilk defa yaşadığım için bunalr garip geliyor bana
sen nasılsın canım, canım sıkılınca seni getiriyorum aklıma mutlu oluyorum... inşallah bebeklerin de sen de iyisindir canım...
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı yine ve kalp atışlarını gördük çok şükür............kafama takılan ise ben 2.tedaviden önce kan pıhtılaşması testi yaptırmıştım bazı değerler az yüksek çıkmıştı bunun için doktorum coraspin ve nevparin diye bir iğne verdi..........zararı kesinlikle yok dedi ama ben yinede korkuyorum tabi kullanmazsam oda kötü ne yapacağımı şaşırdım...........burdan baktım kullananda olmuş..............offff offfff